Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ch4r0n
tag
válasz
#98593280 #107 üzenetére
Nekem alul most 4 hdd meg 1 ssd van, persze elképzelhető, hogy csak én vagyok ilyen elvetemült...
Azért alulra raktam inkább mindent mert én inkább jobban szeretem ha a vga meg az alaplapi dolgok vannak hűtve és inkább teljesen kivettem a középső keretet.
Mai hdd-nek már nem kell olyan brutális hűtés szerintem ezért írtam, hogy 1 venti ami alul van elég nekik. Sajnálom ha úgy jött le, hogy én a hdd-k hűtését preferálnám a vga-val szemben. Lehet én fogalmaztam rosszul... -
Ch4r0n
tag
válasz
#98593280 #99 üzenetére
Hát élőben még nyilván nem szereltem, csak elmondtam, hogy én mit gondolok a teszt meg a képek alapján. Sajnos nem adatik meg mindenkinek, hogy élőben lássa ezért is olvassa az ember a teszteket meg a hozzászólásokat, hogy kinek mi a véleménye aki esetleg már dolgozott vele...
Mert amúgy tényleg elég jó ház csak kicsit talán túlárazott.
A képeken meg nem látom pontosan, hogy mennyire vaskos a függőleges tartó oszlop amit említettél. Ha a ház elég mély és a alaplap felől benyúló hardver elemek elférnek alatta akkor teljesen jó megoldás.
Define mini lehet, hogy instabil lesz ha kiveszed a keretet, de mondjuk fele annyiba is került mint a Stryker. Ezért is mondtam én a XL-t. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha ebből veszed ki akkor is baromira merevíti a vízszintes merevítőlap ami az alsótáp felett húzódik, szóval szerintem ennél stabilabb már nem nagyon lehet és a függőleges oszlop se zavar semmiben mivel tényleg tejesen kiesik a közepe. Mondjuk egy jó stabilsági szinten felül már szerintem mind1, mert nem rángatni veszi az ember a gépgázát...
Talán még annyit mondanék az XL javára ha megpakoljuk a két alsó keretet hdd-el és nem használjuk a középső kiegészítő keretet a gépház előlapjánál elhelyezkedő ventilátor közvetlenül tudja hűteni a vga-t meg a fontosabb részegységeket az alsó venti meg bőven elég a 6 hdd-nek, mert azért elmegy köztük azért az alsó ventinek a levegőáramlása.
Ha meg ugyanilyen hatást szeretnél elérni a Stryker-nél és kiveszed az egyik keretet akkor csak 3 hdd lehet benne nem? Mondjuk ez tényleg csak annak fontos akinek sok hdd-je van. Erről mit gondolsz?
Amúgy tényleg izéles és pofonok, abban biztosan nem veszünk össze, hogy a Stryker tényleg egy nagyszerű ház... -
myckey
veterán
válasz
#98593280 #79 üzenetére
nekem aztán mindenképp drága lenne 30 ezer egy házért...
még erre se adtam volna ki a bolti árát,de mivel volt lehetőség,így éltem vele és nem bántam megmost hogy jön a hűvösebb idő,nagyon alacsony minden hőmérséklet a házon belül.
SSD 17 fokosigaz,a szobámba nincs fűtés
(nem szeretem a meleget) -
7600 GS
addikt
válasz
#98593280 #62 üzenetére
Nekem a Carbide 500R csatlakozói is teljesen megfelelő helyen vannak. Ugyanúgy van benne ventilátor-szabályzó, 3 fokozatú. A vinyóknak nem így van megoldva a hűtése, hanem előttűk van 2 darab 12 cm-es venti, de így is 30 és 25 fokosak, ami nem mondható melegnek. Stabilnak ez is stabil. Ja meg itt ugye nem kell csavarozgatni az ODD-ket.
Nekem maximálisan kielégíti az igényeimet, ezért nem is tartom szükségesnek ennék jobb ház vételét. Persze ha kőgazdag lennék, akkor biztosan vennék egy Cosmos II-t, vagy hasonlóan nagy kaliberű házat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest