- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
8nemesis8 #129 üzenetére
Én pl egy CM HAF 932-t cipelek lanpartyra.
És igen vannak még akik lanoznak.
Mi kb havi rendszerességgel.
A fogantyú lan-nál tényleg jól jönne, de anélkül is megvagyunk. Egy ideje már létezik olyan hogy autó, onnan meg a házba bevinni nem nagy cucc. Nem mondom hogy könnyű dög, de 20kg-ot egy felnőtt embernek illik elbírnia 10-20méteren szerintem. Meg amúgy is... anno amikor "divatosabb" volt a lanparty még crt-vel nyomultak, az sem volt könnyebb.Ez a CM ház nekem feketében sokkal jobban tetszik am. Mellesleg én nagyon hiányolom a kerekeket. Ennyi pénzért igazán adhattak volna hozzá. Nagyon praktikus dolog sztem.
Elfogadnám de max 40ért. Az enyém is anno 35 volt, ebben csak pár extra van ahhoz képest, plusz itt nincs nagy oldalventi (meg számomra hasznos kereket
).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- PlayStation 5
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest