- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Mar azzal is kozvetlenul fizetek az oldalnak, hogy beirom a keresobe a cimet vagy a konyvjelzobol megnyitom az oldalt.
Az oldalon talalhato kovetokod(ok) azonositanak.
Lasd. Google Analytics.Meg ugye a partnereink is puszta csak baratsagbol a megnyero modorotokert hirdetnek itt.
Mindegy, felesleges irnom errol tudod mirol van szo.
Max. ugy teszel, mintha nem tudnad, hogy mirol van szo.A tipukus "tudom, hogy tudod" szituaciorol van szo.
-
twollah
nagyúr
"A pénzdíjazásról: Úgy gondolom, aki a Logout címlapjára ír egy cikket, vagy megjelentet egy írást, azt elsősorban a közösségért, másodsorban önmagáért teszi."
De amint kikerult a PH! oldalara mar nem a kozossegrol szol a dolog.
Amugy en a szombatot vartam, hogy milyen uj hw hirek jonnek.
Helyette egy n+egyszer olvasott LOGOUT mixet kapok.Ez foleg azoknak duhito akik kemenyen fizetnek az adatforgalomert es gondolom meltan erezhetik atverve magukat.
Valaki biztos orul a kezdemenyezenek, de en nem vagyok azok kozott, en azok kozott vagyok akik atverve erzik magukat.
BTW:
Miert nem lehetett volna a mult heti Hazai palya vegere odairni, hogy jovo heten nem lesz hazai palya, mert a cikkiro elmegy nyaralni?Ez szerintem igy lett volna korrekt!
Nem az, hogy elhuzok a faszba es csinaljatok amit akartok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest