- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
hejesírásó
senior tag
twollah már a jövőt nézi, ennyi. nem lehet mondani, hogy nincs semmi abban amit mond.
nem mondom, hogy a ti érvelésetek nem jó, de azt beláthatjuk h nagyon is stimt amit twollah mond.
malwy: az embereket szeretjük, csak nem mindenki az, nevet nem mondok, majd idővel megtalálod őket magadtól is
-
hejesírásó
senior tag
ha nagyon kötekedni akarnék és bele akarnám magyarázni a szó szerinti mikor fizettél kérdésedbe a már twollah által megadott választ:
amikor a szemed látta és az agyad feldolgozta a hirdetéseket az energiádba került, amit étkezéskor vittél be ez már kapásból Ft-osítható.
de a kérdésedre a válasz ott van a reklámokban.
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Dr. Romano #67 üzenetére
az hogy mennyi ideje van ez a karakterem egy dolog. itt elég tisztes számban vannak olyanok akiket hülyeségekért vettek elő. vagy épp a semmiért.
ne ess abba a hibába, hogy vki reg dátumát veszed PH! születési dátumnak, sokaknál a kettő erősen eltér
Az hogy csak ezt a mozzanatot, képkockát láttam, ismerem egy feltételezés. és még csak nem is kapufa.
ps.: gyakran értenek félre emberek, másképpen gondolkodó vagyok
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Dr. Romano #64 üzenetére
ha fáradt vagyok nekem sem esik le minden.
sztem menj pihend ki magad.
"ha vki a hobbyjából akar megélni az még nem beteg."
ez jött le a mondandódból."Ha egy ilyen hülyeségért fenyítik meg az embert jogosan "duzzog"."
nem vagyok naív csak engem is és másokat is fenyítettek meg erősen érdekes dolgokért, az hogy neked még nem volt hozzá szerencséd az egy dolog. lehet, hogy nem a semmiért van ilyen hangulata->ebbe belegondoltál már? -
hejesírásó
senior tag
válasz
Dr. Romano #61 üzenetére
ha vki a hobbyjából akar megélni az még nem beteg.
Ha egy ilyen hülyeségért fenyítik meg az embert jogosan "duzzog".
munka, képzeld...sok ember nem pattog a munkájában, lehet neked ez jutott osztályrészül és csak ezt láttad-tapasztaltad, ezt nem tudhatom, de vannak akiknek nem ez jutott. Bizony létezik olyan ember is aki nem pattog.
kirívó viselkedés? kövezd már meg mert fel van dúlva vmi miatt
-
hejesírásó
senior tag
ezt az egészet meglehetne oldani egy tollvonással.
csökkenteni a PH! fizut, hogy ne legyen lé nyaralni menni
a gengék kedvéért->ez vicc volt!
Zofren: há nem? 120 a kilója a francia verébnél és 140 talán a tecsóban...ennél csak drágább lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest