- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
twollah
nagyúr
A Rapidshare-t mar nem hasznalom ha kovetned az esemenyeket a blogomban, az oldalamon akkor eszrevehetted volna, hogy a RapidShare-es linkek eltuntek.
Regen mas voltam?
Igen.
Es tudod mikor es miert valtoztam meg?Amikor kitiltottak a PH!-rol, mert beirtam par topikba, hogy kijott az uj Catalyst meghajto.
Akkor feltettem magamnak a kerdest, hogy:
- Geza szukseged an arra, hogy masnak asd ki a gesztenyet a tuzbol?
- Szukseged van arra, hogy ugy tancolj ahogy mas futyul?
- Jo erzes a munkaddal amit a szabadidodben csinalsz hobbibol mas zsebet tomni?Es az osszes feltett kerdesemre NEM volt a valaszom.
Ezek utan a leheto leggyorsabban osszehoztam az oldalam ahol en vagyok az ur, nemi penz is befolyik a hirdetesekbol es hidd el joval nyugodtabbnak erzem magam azota.
-
twollah
nagyúr
Nekem a munkam elismerese az, hogy fizetnek erte.
Nem vatikani valutaban (gy.k.: az Isten fizesse meg), hanem ko kemeny Forinttal amibol a boltban kenyeret es tejet tudok venni, hogy ne forduljak fel harmad nap az ehsegtol.Vallveretesebol meg senki nem vasarolt be egyetlen egy boltban sem.
Persze ha tevedek es van ilyen bolt akkor csak szolj nyugodtan es megyek oda bevasarolni, mert vallveregetessel tele van a padlasom.By the way:
Gondolom te is penzbol ujjitottad fel az Opeled es nem azzal fizettel a boltban, hogy kinn lesz a felujjitasrol szolo iras a LOGOUT-on.
Új hozzászólás Aktív témák
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest