- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
laja
tag
Neduddki,
végigolvastam a hozzászólásaidat ebben a topikban, és szeretnélek tájékoztatni arról, hogy a stílusodtól minden normális embernek égnek áll a szőr a hátán. Te nyilván azt hiszed, hogy ezzel az írásmóddal (bár ez már nem is igazán írás) te most aztán nagyon sirály csávó vagy. Hát nem. Az ilyen fórumokban csak az írásod alapján ítélhetnek meg. A te érthetetlen szövegeid pedig egy félig analfabéta bunkót mutatnak.
Bocsi, ez van. Talán érdemes elgondolkodni rajta. Ja, és vigyázz. Ha a valós világban bárhol így kommunikálsz, nem sokra viszed. -
rog
addikt
pontosan ez az amit nem vagy kepes felfogni, a topicban szereplo tft bizony a 100k-s cuccok kozott az egyik legjobb.
es ha megorulsz, se tudsz ebben a kategoriaban jobbat mondani. de mivel ugy erzed valami mondanod kell mindenkepp, ha beirsz egy gyors fikat, es megindoklod azzal, hogy bezeg a 250k-s samsung az sokkal sokkal jobb.
:) -
tomcs
őstag
eroteljesen szubjektiv, nehany helyen pont a nec tftket huztak le, es valoszinuleg mind a ketto (nec-utalat, lg-utalat) inkabb szubjektiv dolgokon alapul. mellesleg megbizhatosag: 2 nec crt monitorom volt, nem highend darabok nem is emlexem a tipusszamukra de mind2 elhalalozott...
-
rog
addikt
te meg elvbol idegenkedsz az lg-ktol, ezert eselye se volt szegeny monitornak... (hasznaltam a keresot)
de mind1
a lenyeg az szerintem, hogyha a stilust nezzuk, ez enyhen ortombara sikerult:
Hat Tisztelt Uraim! ez egy szaraos tn+film hat nem akarok unepronto lenni, de aki eddig dicserte a kepminoseget az elmehet a sunyiba aki ezutan fogja azt meg el is kuldom! En marha annyira vartam a tresztet hogy nem is neztem utanna az lg-nal de en kis naiv aszittem hogy mva-s! Szoval felecsuk el ezt a tft-t mint normalis valasztast!
ha te nem erzed, akkor biztos a vilagon elo ossze tobbi emberben van a hiba..
:) -
atus
senior tag
Háttérvilágítás meg látószög nem is lett istenítve. Azzal vannak problémái, mondjuk nekem egyáltalán nem zavaró. Az idő 99% százalékában pont szemből nézem a monitort, és a heterogenitása sem zavat. Ettől függetlenül bekerültek a negatívumok közé, mert mást zavarhat. Lehet fikázni az ''olcsó'' cuccokat, a VW Golfnál is van sokkal jobb, légrugózás, navigáció, V12-es motor, az emberek mégis Golfot vesznek inkább, mert messzemenőkig kielégítik, sőt túl is teljesítik az igényeiket. Aki ezt megveszi, nem fogja megbánni. Nem a legújabb technológiák gyűjtőhelye ez tény, de nem is ez a lényeg. Jó árú, praktikus, igényes, szép képű monitor néhány a technológiából adódó hibával. Lehet, h te nem fikáztad az Eizo-t meg a Viewsonic-ot, de ott meg mások háborogtak, hogy ez mind szép és jó, de teszteljünk inkább olyat, ami szintén jó, de amit földi halandó otthonra meg tud venni. Ez ilyen.
Te meg vegyél 21-es Eizot kétszer ennyiért, mi nem fogunk visszatartani... -
rog
addikt
mittomen hogy szaroztad-e.
csak arra utaltam, hogy nekem csak az maradt meg vegul az egeszbol amit leirsz, hogy mindig leszolod a tft-ket. es homalyosan utalgatsz mindenfele technikai dolgokra, anelkul, hogy barmit is megmagyaraznal. ettol viszont komolytalanna valik az egesz. az ember mar csak legyint, hogy ah mar megint..
mint mondjuk twollah hozzaszolasaira a cikkekhez/hirekhez.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest