- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
Hi!
Ha olvasol a sorkkozott akkor a 1880sx/1980sx az iiyamak 4617 samsung pva-sok nem rosszak es az nevezetes eizo sorozart mejnek 565 jeles kepviseloje
tudom jon a szoveg hogy ezeknek az ara! Ja valoban, de eszt ma iertam!
udv
neduddki
p.s. ja a pva az a samsung terminologia szeritnei tovabbfejlesztettt mva ezeknek a sorozatokanak a szama 1x2 legalabbis eddig az volt -
neduddki
nagyúr
HI!
A lg-ket tenyeleg nem komaliom, de ha elolvastad, akkor nem a kepminoseguk mijjat, hanem az osszmoniseguk mijjat /doglik sorra az osszes/. ettolmeg a kepminoseget nem hiszem hogy szidatam.
Lehet, hogy otromba volt, de akkor is igaznak tartom tovabbra is! Aki latott mar niormalis mva-t esetleg meg tan ips az tugya mirol beszelek.
Szemejj szeritn nem hujjezem senkit, tehat akinek nem inge enm veszi magara! Amugy mint irtam nem itten voltak az igazi dicseretek hanm kinn az ''uccan''. Ez inkabb nekik szolt.
Amugy ha jol emlexem nem egy embernmek felajanlottam hogy eljohet megnezni vasarlas elott az kozelembe felleheto cuccokat! Kivancsiak vagygtok hanyan eltek vele???
Sajnso nem erzem hogy nalam lenne a hiba!
Ellenben termeszetesen akit sertettek megszolalasaim attol bocsanatot kerek!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Hajol emlexem nem szaroztam az eizo 17-eset mongyuk az meg nem volt itt, az iiyamat es a viewsonicot!
De vallalom hogy leszarozom a valoban also kategorias tft-ket ugyaugy ahogy a szar monitorokat is elkuldom a francba vallalom ha egyszeruen van jobb tole - megha sajnos dragabb is - akkor vallalom hogy elmondiom a velemnyem!
A hejejsirasommal kapcsoaltban meg kerlek hasznald a keresot jelszo jeno.
Atus nem Teged akarlak cseszegetni a cikk amugy jo, a harmadik hozzaszolas kerjuk poenszamba venni!
Amugy kerdezzuk meg azokat akiknel ott voltak mostanaban ezeka tft-k es meseljenek a valoban korrekt cuccokrol, hogy mijjenkepuk volt!
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest