- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
rii
nagyúr
nem néznétek be a CRT vs TFT -be építendő, és kiegészitendő azt? :)
köszönet....
[L]http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=16539&start=1000000#msg31[/L] -
-
rii
nagyúr
120.000+AFA = 150.000 FT ??????? ......... SOHA
en napi 10-12 ora vagyok mnitor elott, 85 Hz-n, kicsit farad a szemem, de ez normalis, hogy farad, de nem jojozik meg hasonlok ... 60-65-75 Hz-nel ertheto, ha faj valakienk a feje/szeme ....
majd felkeresek egy szemrovost, hogy o erre a TFT/CRT-re mitmond, ... vagy a net-en....
nekem ez most nagyon draga .... -
rii
nagyúr
aaaaaaaaajjjjhhhh,.... :)
legyunk mar partatlanok.... neked 17'' TFT-t van nekem 17''-os kovulet CRT-m(~85Hz) :)
en csak azt irtam, hogyha 45W-ot fogyaszt egy TFT, akkor mar csak 3 erv szol mellette ....azt nem irtam, hogy sokat fogyaszt a TFT annyit mint egy CRT''
nekem a fotexben ilyen nem montak, hogy a vedoszemuveg technikalilag lehetetlen .... :) soot meg is csinaltak .... 15E HUF dioptria nelkul
persze hogy melle beszelek, mert ugyse tudunk kozeledni .... :) probalom vedeni az allasom, mert TFT-t nem akarok venni, nem illik be a kornyezetbe ... :)
TFT akartál írni nem???
nem, CRT ralatasi szoget akartma irni, ugyanis arra mindenhonnan ralatni :)
nem nezem 90 fokbol, de ott nincs olyan hogy valahonnan ne lehetne ralatni ....
nem terjesztek roszra .... :) a CRT nem rossz csak elavult ... -
rii
nagyúr
22''-os CRT-t nem aze vesz az ember hogy 45W-ot fogyasszon, 17''-ost se....
de egy TFT-tol kevessebbet vartam.... vagy tobbet, vagy mi....
100Hz-en is karosítja a szemet a CRT, de a vedo szemug eppen eze van, megszunteti vagy mi, elnyeli .... tudom hogy egy elektron agyuval szemezek ....
most per pill nem tudok megtekintheto TFT .... :)
amugy menyi is a CRT ralatasi szoge khmmm .... :)
PEACE
amugy aze irogatok be pont ide pont ilyeneket, hogy masoktol is halljak valami okosat :) -
rii
nagyúr
ehem .... 45W? hun ez energia takarekos ... akkor mar csak harom erv szol a TFT mellett a CRT-vel szemben ...
1. keves helyet foglal
2. designe-os
3. sokkal jobban kimeli a szemet....
ez eslo ketto semmit nem er, a harmadikhoz meg felveszem a spec. szemuveget ... :)
ugyhogy en nem veszek semmilyen TFT-t ...
nemtom ez mennyibe kerul, de az arabol siman lehet venni egy 22''-os CRT-t, 1600*1200 ~85Hz ....
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest