Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Kicsit aze rajatszom:-))))))))))
De komijjan maig nem tom megkulonboztetni a j es ly-t, max magtanultam! na aze aszt nem:-)))
Es gepeles kozben stabilan keverem a az ''e'' es ''a'' illetve ''é'' es ''á'' betuket! Ott eszi a fene a titkarno valo gepelesre majd en beszerkesztem.....:-))) De igazat megvalva anyira nem erdekel!
udv
neduddki -
-
tomcs
őstag
tft vs crt flemre 1 erv: amiota tft van azota nem volt meg olyan hogy jojozik a monitor, alig birok ulni elotte stb. ha kell siman vegigulom egesz nap, szemedre csak anyiban kell vigyazni hogy azert neha 1 kis megmozgatas, fedettpalyas magasbanezes stb mert az allando tavolsagtol elsorvadnak az izmok. ja es jo minosegu szemuvegek szinten eszmeletlen dragak valamint szerintem en eleg nehezen is viselnem a szemmutet meg meginkabb draga es meg kockazatos is (ha bejon jo de ha nem sokat romolhat is)
-
Tibisz
aktív tag
''probalom vedeni az allasom, mert TFT-t nem akarok venni, nem illik be a kornyezetbe ... ''
Akkor miről beszélsz?
Részemről ennyi, majd egyszer rájössz amit írtam, hogy nem 10 év múlva kell a szemüvegekre költeni, hanem most kell egy TFT venni és használni! Ezen gondolkozz el egy kicsit aztán írj megint íj okosságokat! :P -
Tibisz
aktív tag
Te írtad, hogy sokat fogyaszt a TFT annyit mint egy CRT! Most leírtam, hogy mutass egy ilyet, nem tudsz ilyet, ezért jön a következő duma, hogy: ''22''-os CRT-t nem aze vesz az ember hogy 45W-ot fogyasszon, 17''-ost se....de egy TFT-tol kevessebbet vartam.... vagy tobbet, vagy mi....''!
Tipikus mellébeszélés! Értsd már meg, hogy nincs olyan szemüveg amivel ki lehet szürni a CRT káros sugázását! :O Ez technológiailag lehetettlen!
''amugy menyi is a CRT ralatasi szoge khmmm .... ''
TFT akartál írni nem??? :t :t :t
kb. 70 fok mindkét oldalról.
Most jön az én kérdésem: te 90 fokos szögből nézed a monitorodat?
Várom a válaszodat, kiváncsivá tettél!
Az oké, hogy halljál okosat, de ne terjessz rossza, köszi. :P -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat akkor meg egyszer hatha lesz egy bator ember! Ha itten lax nagyfaluban jarhacc erre es megneheted a cuccot!
Latoszog vizszintes/fugg ahol nincs oda irva nem tom
ips 170/170
mva 160/alt160
tn+film max 120/???
Na ma most ujjababn a mva-t egyre tobb hejejn 170-nel irjak a tnfilmeket meg egeszen 130-140 irdogaljak!Ezeket vmi hivatalos brosddurabol szedtem tft technologiak voltak ekes angelus nyelven, de szerencsere /hala a nonek/ ugy elcuccolta, hogy az istennek sem talalom, de aszema cp-enk volt egy mo0nitoros kulonszama ott is irnak, de termeszetesen aszt sem talalom, vmikor felhivom oket, hogy van-e meg!
udv
neduddki -
Tibisz
aktív tag
Mutass már nekem egy 22''-os CRT ami 45W-ot fogyaszt, de mutass egy 17''-osat ami 45 W-ot fogyaszt! :o
A hűtős topicban már leírtam neked a dolgokat, ahol közölted velem kérdésemre, hogy tényleg nem láttál még élőben TFT! Légyszi akkoride se irogass be ilyeneket, hanem nézzél már meg egyszer életedben TFT működés közben! :O
Ott is leírtam, hogy vehetsz te fel bármilyen szemüveget a vibrálást a CRT monitornál NEM LEHET megszüntetni. Azért mert te 100 Hz-en használod még vibrál rendsesen. EGy TFT monitor káros sugárzása kb. 20%-a a CRT-ének! -
atus
senior tag
Ez megint ízlés kérdése, és megint autókkal példálóznék, mert azokat ismerem. Maradjunk VW-nél. Egy Golf árából vehetsz használt Alfa GTV-t, 5ös BéeMWét, C-s mercit, sőt öreg Jaguart is. De ebben benne van a rizikó... Ha pedig ennyi lóvéért lehet venni olyat ami új, és a szemeddel is jóban van, akkor sokan azt fogják tenni. Monitornál például én is. Te nem. Az más kérdés, hogy egy GTV jobban tetszene mint egy Golf... :DDD Szóval kinek a papné, kinek a pap...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest