- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Aktív témák
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
Epp huztam hazafele es oromomnek adtamokot hogy vegre megjelent rola teszt! Amug csak masodiknak!:-))))
A moisojj a villamoson akkor fagyott le az arcomrol amokor meglattam a latoszogeket! Na akkor kisse elment a kedvem az egesztol! Elnezest de lattam mar egy rakat tn+film-et a zokni lehuzas is keves hozza, de a kepminosege tobbnyire ojjanmakos, hogycsak na, a jobbaknak kevesbe maskos de azokon is egyertelmuen laccik hogy vmi nem stimmel! Szoval ocsonak ocso /a lehetosegekhez kepest/ de most mikor lattunk mar valoban jo kepminosegu cuccokst aze ezt annyuira nem kene isteniteni! Atlagos crt, ismetlem atlagos crt-k utan valoban nem rossz, de egyebkent!
Es mongyuk kicsit egyetertyek azzal aki nekemjon, hogy konnyu nekem mert annyi pizem van , hogy jobb cuccom van! De mindenki maga donti el mire kolti a pizet, nalam nincs hiperszuper alalplap procival, csucskategorias videokartyam sincs etc. de a szememre nagy0on keneys vagyok!
Elismerem ennyi pizert jo a cucc, de legalabb akkor annyira ne istenicsuk, max egy kicsit dicserjuk!
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraFine 32UN880-B 4K Ergo állvány
- új LG UltraGear OLED 45GS95QE 45 240Hz WQHD+
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- AOC Agon AG273QCX, 27 col, 2560x1440P (QHD), 144 Hz, Curved (hajlított) - elkelt Hiksan kollégának
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest