- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Korábban azt hittem hogy USB 2.0-hoz van kötve az SD olvasó, de később utána néztem, de azért hagytam mégis így fogalmazva mert a ddr50-es sebesség az kb USB 2.0-nak fele meg. DDR50 az max 50 mega, az USB 2.0 meg 480 megabit azaz max 60 mega. De ez az elmélet USB 2.0-án és DDR50-en is teljesen egyforma úgy 37-40 mega sebességet tudsz kihozni.
Pl ha beteszel egy jobb akár 80megát is tudó 64GB-s SD kártyát egy DDR50-es olvasóba, majd egy külső usb 2.0-ás olvasóba ugyanazt a sebességet fogod mérni 37-40Mega/s max.DE majd egy kicsit átfogalmazom ha zavaró...
(#50) csiribá
Nem annyira rossz ötlet, mert most piszok olcsó, és a jelenlegi driverek is működnek, az ember ezeket nem 10, max 2-5 évre veszi, addig meg biztosan nem lesz annyival újabb platform, hogy azon ne menjen.. -
Mondjuk nem teljesen értem az Intel politikáját az atom termékvonal beszüntetésével. de biztos jobban tudják mint én.
Pedig egyszerű. Beleöltek milliárdokat a gyártása, marketingbe, ingyen adták a gyártóknak, és még így se kellett. Meg kellett húzniuk egy határt, amikor kiszállnak. Persze van elég pénzük, akár csinálhattok volna addig, amíg a versenytársak ki nem halnak, de most nem vállalták be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax 360 ARGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
- Újszerű Keychron K6 Mechanikus Billentyűzet
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest