- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Más böngészőnél nem volt ilyen gond; mivel azokhoz 'külön' van a frissítés. Azokat Te döntöd el, hogy felrakod-e a legfrissebbet"
Az gondolom evidens, hogy a gépek 99%-ára az automatikus frissítés dukál. Tehát minimum, hogy magától szól a program, hogy van frissítés, fel akarom-e rakni. Átlag felhasználónál meg az lenne a jobb, ha nem szólna, mert úgysem tud érdemben dönteni, szóval igent kéne nyomnia.
Mármost... a rohadt Adoble Flash... ami kb minden gépen fent van, és így az egyik fő támadási felület is. Annak a frissítője egy rakás szar. Rajtam múlna minden héten megbüntetném az Adobe-ot pár milliárdra amíg ki nem javítja. Először is, csak akkor frissül magától, ha Windows-t újraindítod. Alvó üzemmódról és hibernálásról és társairól még nem halottak Adobe-nál. Aztán mikor frissül, akkor feldob egy angol nyelvű ablakot, ahol el kell fogadni vmi licencet: kipipál + "Accept". Utána még választani kell az "Install" és "Quit" közül. Most ezen hogy vergődik át Gizike, aki esetleg Angolúl sem tud? Aztán nekem még soha semmivel nem volt annyi gondom, mint Flash telepítéssel és frissítéssel... Adott időszakban némely gépre nem ment fel, "mert csak", komoly műtét volt feltenni. Én gépemen meg múltkor a frissítés szúrta tökön magát, mondván nincs rendszergazdai jogosultságom, pedig de, és korábban ez egy UAC dialógus feldobásával ment. Hát leszedtem, újraraktam... én meg tudom csinálni, de mezei felhasználó? Ha meg is tudja csinálni, érdekelni fogja?
Szóval ha Chrome alatt magától rendesen frissül a Flash (ez így van?), akkor lehet hogy ezentúl FF helyett azt fogok felpakolni mások gépére. Az hogy egy frissítést beszívtál... ez benne van a pakliban minden frissítésnél, de ettől még gondolom te is frissítesz máshol is, és csak utána jössz rá, hogy gond lett... szóval a gyakorlati jelentősége ennek csekély.
-
julius666
addikt
egyrészt olyan sűrűn, új funkciókkal bíró frissítést nem látok tőlük (sem).
A hiba a te készülékedben van, légy szíves többet utánajárni mielőtt ilyeneket mondanál. Nagyjából annyi újdonság szokott (a temérdek hibajavítás mellett) lenni főverziónként, mint az utóbbi időben a FF-nél/Operánáli frissítéseknél. Csak ugye új funkció != GUI változása, így nem láthatóak feltétlenül, a Chrome maga meg - nagyon helyesen - nem reklámozza.
Nem szeretem, hogy szólás nélkül letilt egy-egy kiegészítőt (és nem tudod, miért nem megy valami)
Szól.
nem szeretem, hogy szólás nélkül frissíti magát
Ide feliratkozol: [link]. Az ostoba user úgysem érti, neki minden ilyen frissítéseknél feldobált ablak csak nyűg. De nincs eltitkolva mi történik a böngésződdel, ha annyira érdekel.
Flashez: tehát a Chrome szar, mert Adobe megint töketlen volt. Ok.
Egyébként meg a többségnek elhiszed az, hogy nem kell manuálisan rendszeresen frissíteni a sokat átkozott plugint mekkora áldás? Nem mellesleg kilő egy potenciális biztonsági rést. Az ilyen fiaskók meg Adobe ide-vagy oda, meglehetősen ritkák, ráadásul szerinted hány százaléka az internetezőknek lenne képes utánajárni miért nem megy a játék, majd egy régebbi verziót visszarakni? -
julius666
addikt
Ezek akkor is SP1-et használnának, ha csendben frissülne minden; mert akkor megkeresnék a neten az "automatikus frissítés letiltása" nevű progit; vagy registry bejegyzést, és újra ott vagyunk, ahonnan elindultunk (SP1 (vagy még az sem) védelem nélkül).
Sajnos nagy az isten állatkertje és biztosan lennének sokan ilyenek (pontosabban a szomszéd pistigyerek csinálná), de nem hiszem hogy a többség ilyen lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest