- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
"Más böngészőnél nem volt ilyen gond; mivel azokhoz 'külön' van a frissítés. Azokat Te döntöd el, hogy felrakod-e a legfrissebbet"
Az gondolom evidens, hogy a gépek 99%-ára az automatikus frissítés dukál. Tehát minimum, hogy magától szól a program, hogy van frissítés, fel akarom-e rakni. Átlag felhasználónál meg az lenne a jobb, ha nem szólna, mert úgysem tud érdemben dönteni, szóval igent kéne nyomnia.
Mármost... a rohadt Adoble Flash... ami kb minden gépen fent van, és így az egyik fő támadási felület is. Annak a frissítője egy rakás szar. Rajtam múlna minden héten megbüntetném az Adobe-ot pár milliárdra amíg ki nem javítja. Először is, csak akkor frissül magától, ha Windows-t újraindítod. Alvó üzemmódról és hibernálásról és társairól még nem halottak Adobe-nál. Aztán mikor frissül, akkor feldob egy angol nyelvű ablakot, ahol el kell fogadni vmi licencet: kipipál + "Accept". Utána még választani kell az "Install" és "Quit" közül. Most ezen hogy vergődik át Gizike, aki esetleg Angolúl sem tud? Aztán nekem még soha semmivel nem volt annyi gondom, mint Flash telepítéssel és frissítéssel... Adott időszakban némely gépre nem ment fel, "mert csak", komoly műtét volt feltenni. Én gépemen meg múltkor a frissítés szúrta tökön magát, mondván nincs rendszergazdai jogosultságom, pedig de, és korábban ez egy UAC dialógus feldobásával ment. Hát leszedtem, újraraktam... én meg tudom csinálni, de mezei felhasználó? Ha meg is tudja csinálni, érdekelni fogja?
Szóval ha Chrome alatt magától rendesen frissül a Flash (ez így van?), akkor lehet hogy ezentúl FF helyett azt fogok felpakolni mások gépére. Az hogy egy frissítést beszívtál... ez benne van a pakliban minden frissítésnél, de ettől még gondolom te is frissítesz máshol is, és csak utána jössz rá, hogy gond lett... szóval a gyakorlati jelentősége ennek csekély.
-
ddekany
veterán
A lényeg, hogy senkinek nem érdeke, hogy az addon fejlesztő értelmes dolgok helyett újrafordítgatásokkal töltse az idejét... Értelmes okot sem tudok erre elképzelni. Mi a rosseb az, ami minden egyes gyorsított kiadásnál meg kell változzon inkompatibilis módon?
És aki igazán "hűséges" az FF-hez, az bizonyára az addon-ok miatt az, és ezzel főverziónkénti addon kompatibilitási szopatással pont ezen a ponton roncsolják az FF ökoszisztémáját. Nóóórmális?
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest