- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erről eszembe jutott egy ismerősöm története...
A nő sportos kinézetű, jó testű, egykoron sportolt is. Egy kevesebb mint 500 fős településről származik. Eleinte nem nagyon találta a helyét a világban pedig jól nézett ki. Mindennel próbálkozott. Katonaság, erőemelés ... érettségi után mégsem találta a helyét a faluban. Valahogy bekerült a kisvárosba, ahol kb 11x annyian laknak mint a faluban, de se kórház se semmi, csak egy gyár. 2-es érettségivel sikerült a gyárban elhelyezkednie.Ott ismerte meg a jelenlegi párját, a nő 33 éves, a párja meg 39 azt hiszem. Na nem a raktárosok közül került ki a párja, hanem a gyár üzemvezetője, közgazdász diplomával, két nyelv magabiztos ismeretével, és rendszeresen megy tárgyalni a német multinak.
Már van két gyermekük, de a pasi nem vette el a nőt. A nő meg úgy mondja, hogy anyósom, apósom... egyszer összekaptunk, én meg beszóltam, hogy nem is vett el feleségül, akkor hogy lehet az anyósod?
Szóval a nőci kifogta az aranyhalat. Gyorsan szült is. Odaköltözött a pasashoz. A kapcsolatuk be van jelentve a munkáltatónál, így a csajnak szülés után külön részlegen kellett megint munkát találni, hogy ne legyen összeférhetetlenség.
Facebookon volt a csajszinak pár barátnőjével közös csoportja. Aztán ott berakott olyan üzeneteket amiket ő készített a saját telefonján, vagyis ő fotózta le, és ő küldte be a csoportba is... és kiderült, hogy nagy tagbaszakadt autómentős csávónak is küldött olyan üzenetet, hogy elkérheti e a telefonszámát, mert sosem lehet tudni, mikor lesz szüksége egy erős férfira.
Úgy, hogy stabil kapcsolata volt közben, meg azóta is az.
Az üzenetről úgy tudtam, hogy én is csoporttag voltam egy olyan csoportban, ahol a nő korábbi barátnője, betolta, miután megromlott a kapcsolatuk...és akkor jött a felismerés, hogy a fickó altatja a csajt, hogy gyűjtsenek álomesküvőre (mondjuk ezt én évekkel korábban megmondtam neki, hogy elég lenne két tanúval odaállni), és akkor elítéltem magamban a mukit ... de az üzenet után már úgy láttam, hogy árnyaltabb a dolog.
Hiába van ott meg a szellemi fölény, a stabil egzisztencia, erős nőnek, erős férfi kell
Új hozzászólás Aktív témák
lo ...avagy minden 6-os 8-asnak hiszi magát, és 10-est keres minimum. Előzmények: első rész, második rész Aki ezt olvassa,...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest