Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• GoodSpeed

addikt

LOGOUT blog (1)

válasz ncc1701 #42 üzenetére

Erről eszembe jutott egy ismerősöm története...
    A nő sportos kinézetű, jó testű, egykoron sportolt is. Egy kevesebb mint 500 fős településről származik. Eleinte nem nagyon találta a helyét a világban pedig jól nézett ki. Mindennel próbálkozott. Katonaság, erőemelés ... érettségi után mégsem találta a helyét a faluban. Valahogy bekerült a kisvárosba, ahol kb 11x annyian laknak mint a faluban, de se kórház se semmi, csak egy gyár. 2-es érettségivel sikerült a gyárban elhelyezkednie.

Ott ismerte meg a jelenlegi párját, a nő 33 éves, a párja meg 39 azt hiszem. Na nem a raktárosok közül került ki a párja, hanem a gyár üzemvezetője, közgazdász diplomával, két nyelv magabiztos ismeretével, és rendszeresen megy tárgyalni a német multinak.

Már van két gyermekük, de a pasi nem vette el a nőt. A nő meg úgy mondja, hogy anyósom, apósom... egyszer összekaptunk, én meg beszóltam, hogy nem is vett el feleségül, akkor hogy lehet az anyósod? :D

Szóval a nőci kifogta az aranyhalat. Gyorsan szült is. Odaköltözött a pasashoz. A kapcsolatuk be van jelentve a munkáltatónál, így a csajnak szülés után külön részlegen kellett megint munkát találni, hogy ne legyen összeférhetetlenség.

Facebookon volt a csajszinak pár barátnőjével közös csoportja. Aztán ott berakott olyan üzeneteket amiket ő készített a saját telefonján, vagyis ő fotózta le, és ő küldte be a csoportba is... és kiderült, hogy nagy tagbaszakadt autómentős csávónak is küldött olyan üzenetet, hogy elkérheti e a telefonszámát, mert sosem lehet tudni, mikor lesz szüksége egy erős férfira.

Úgy, hogy stabil kapcsolata volt közben, meg azóta is az.
    Az üzenetről úgy tudtam, hogy én is csoporttag voltam egy olyan csoportban, ahol a nő korábbi barátnője, betolta, miután megromlott a kapcsolatuk...

és akkor jött a felismerés, hogy a fickó altatja a csajt, hogy gyűjtsenek álomesküvőre (mondjuk ezt én évekkel korábban megmondtam neki, hogy elég lenne két tanúval odaállni), és akkor elítéltem magamban a mukit ... de az üzenet után már úgy láttam, hogy árnyaltabb a dolog.

Hiába van ott meg a szellemi fölény, a stabil egzisztencia, erős nőnek, erős férfi kell :D

Új hozzászólás Aktív témák