- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
reap3r
aktív tag
Ez a telefon a 625-tel és Amoleddel nagyon szép akksiidőket fog hozni, komolyan hiszem, hogy ez az 5000-es akksi és ez a hardver meghökkentő üzemidőre lesz elég, ha ésszel van használva. Amennyiben elég jó képeket fog lőni, és szerintem a Zenfone 3 szintet hozni fogja biztosan a hardverből ítélve, akkor én nagyon-nagyon beneveznék egyre, de 3 dolog miatt is probléma lesz: az ár biztosan 120 ezer felett lesz itthon, a ZenUI borzalmasan agyon van bloatolva, egyszerűen felfoghatatlan, hogy amúgy egy jó felületet, hogy lehet ilyen szinten elcseszni. A harmadik problémám az optimalizálás és a 625-ös snapi kombójából fog adódni. De a remény hal meg utoljára. Ez a telefon nagyon megmozgatta a fantáziám, pedig nem szeretem az Asus-t.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A második generációs ASUS kameratelefon két objektív segítségével teremti meg az optikai nagyítás lehetőségét. Sokkal életképesebbnek tűnik az elődjénél.
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - Használt karcmentes
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest