- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszi
tag
válasz
cicaslany86 #49 üzenetére
ASUS: "Várhatóan május közepén elindulhat a hazai forgalmazás."
Forrás: https://www.facebook.com/asushu/
-
cicaslany86
aktív tag
Úgy varom ezt a telefont. Nem tudja valaki, mikorra várható kishazánkba, vagy milyen árat jósolnak neki?
-
válasz
SolidMetal91 #47 üzenetére
Ez egyébként nem egy rossz elgondolás.
Egyébként már jó 11 éve vettem meg az azóta is igen nagy becsben tartott V570 Kodak fényképezőgépemet, min van egy ekv 23 mm-es, és egy szűkebb látószögű, de zoomos objektív, így 23-117 mm-ig lehet zoomolni, a nagylátószög ráadásul ugye fix fókuszos, tehát nagyon szép a rajzolata.
MaCS
-
SolidMetal91
csendes tag
Macs: Jelen esetben az Asus az olyan dupla kamerát, ahol az egyik 50mm ekv. lens. De érdemes lesz figyelni, hogy ki csinál még hasonlót - én azt tippelem, hogy a Samsung és az LG is követi őket a 2017-es flagshippel.
-
válasz
SolidMetal91 #43 üzenetére
Márhogy ki másol kiről micsodát?????
MaCS
-
RaveForce
veterán
válasz
SolidMetal91 #43 üzenetére
Mindenki?
-
SolidMetal91
csendes tag
válasz
#63534592 #39 üzenetére
Számítottam ilyen érvekre. De vegyük észre: nem állítottam, hogy Apple terméken volt először dupla kamera (hazugság is volna). Az Apple sosem szokott első lenni ebben az értelemben. Amit állítok, hogy értelmesen használható dupla kamera (ami megoldja a wide angle mobil objektívek perspektivikus torzítását és 50mm ekvivalens gyujtotavot ad), nagyon jó szoftveres integrációval Apple terméken volt először (ez viszont szokásuk), és most mindenki másolja őket.
-
törölt tag
válasz
SolidMetal91 #37 üzenetére
a honor készülékben volt elöbb dupla kamera,de évekkel ezelött az lg is csinált egy 3d-s telot amibe 2 kamera volt
-
hiki75
csendes tag
válasz
SolidMetal91 #37 üzenetére
Köszönjük Apple, hogy megosztottad a RoseGold színt a világgal. Nem is tudom hogyan voltunk meg eddig nélküle.
-
SolidMetal91
csendes tag
Szóval az van, hogy az Apple soha nem innovatív (ezt egyébként innen a fórumból tudom) mégis megint őt másolja minden gyártó.
-
törölt tag
tetszetös telefon,normális belsővel és akkumulátorral.
Tetszik
-
*Mukeey*
addikt
Ez egy 100ezer körüli nyitóárral jó vètel lenne(csak sztem 150 fele kezd ).
Snap 625 az manapság a közèpkat alja. -
Szilofon
aktív tag
Nem rossz külsőre, és a belső is el megy, de szem drága lesz mint a többi Asus.
-
Dr.FantastiK
őstag
a Snapi 625 + 4 Gb Ram
eggyaltalan NEM jovobemutato !
..de egy par honap 'unatkozasra' meg lehet igy is venni .
-
Talán egy kicsit erősebb SoC vonzóbbá tehetné -- nyilván drágábban.
De lehetne belőle közép- és csúcskategóriás telefon is.MaCS
-
Xaels
félisten
-
enginev3.0
félisten
Ütős cucc, és a két kamerát figyelmen kívül hagyva, még szép is
-
xmaas
őstag
Korrekt a keszulek papiron es nem is nezz ki rosszul ,a problema majd akkor derul ki amikor rabigyesztnek egy szep kis 180-200 ezer forintos cimket azert annyi penzert illene a csucs hardvert belevarazsolni .
Meg majd kivancsi leszek a kamerakra mert mindeki igerget ilyen olyan minoseget azt mikor tesztre kerul sor kiderul hogy csak szep igeretek voltak a valosaghoz semmi kozuk
De ne legyen igazam ,varjuk majd a tesztet
-
prolad
addikt
Tetszik, már az akksi èpp elèg meggyőző.
Csak a rendszeren reszelhetnènek mèg, nem tetszik a zen ui. -
atike
nagyúr
Bár egyszer (és ezt az Asustól függetlenül mondom) már ténylegesen nagyot ütnének a fotós képességek a valóságban is nem csak papíron. Sokszor sok gyártó harangozott már be kiemelkedő fényképkészítési képességet de szinte mindig kiderült, hogy jó-jó, de annyira azért mégsem nagy durranás. Na majd most...
Hátha.
-
xxman
senior tag
számomra mintha összeengedtek volna egy i7 plust és egy P9-et hogy akkor szaporodjatok
-
Tomtailor85
senior tag
Az akksi azért odaver ezzel a hardverrel! Nem kell majd töltővel szaladgálni
-
Na ez tetszik, főleg az akkumulátor
Egy MA kamera tesztet szívesen olvasnék róla majd.
-
Matada2.3
veterán
A 625 és az 5000 mAh-s aksi nagyon rendben van, elvileg a kamera se rossz. 2017-ben ez lesz a divat, eddig tetszik. A külső eléggé kommersz, i7 + HTC Desire 10, de nekem tetszik.
-
slimshady
senior tag
válasz
matteo_szg #17 üzenetére
Így már jobban hangzik.
-
bigmasterg
addikt
-
mjani1172
addikt
válasz
Nebogipfel #5 üzenetére
Egyik sem. Ezt most megígérem.
-
slimshady
senior tag
GSMArena szerint Android 6-tal jön.
-
dutrás
őstag
Nekem tetszik. Várom a nyitóárat.
-
tixem
addikt
Kár a snapi 625-ért. A hardver ellenére gondolom rábiggyesztenek majd itthon egy jó hat számjegyű összeget...
Ha akkora nulla lesz, mint az első zoom akkor nagyon nem kell aggódni miatta...
-
RaveForce
veterán
Nem kicsit. Eleve azt se ertem hogy minek van meg az asusnak mobilgyartasa. Topikokban elegedetlen vasarlokkal talalkozni, eleve nincs egy konkret vasarloi bazisuk, semmi extrat nem hoznak, es meg dragak is, na meg kimutathato reszesedesuk sincs nagyon, max azt tudom elkepzelni hogy presztizsbol vagy trukkozesbol tartjak fent a mobil reszegyseget... de komolyan akkor mar inkabb egy huawei.. pedig a padfoneok idejeben azthittem betornek a szegmensbe..
-
reap3r
aktív tag
Ez a telefon a 625-tel és Amoleddel nagyon szép akksiidőket fog hozni, komolyan hiszem, hogy ez az 5000-es akksi és ez a hardver meghökkentő üzemidőre lesz elég, ha ésszel van használva. Amennyiben elég jó képeket fog lőni, és szerintem a Zenfone 3 szintet hozni fogja biztosan a hardverből ítélve, akkor én nagyon-nagyon beneveznék egyre, de 3 dolog miatt is probléma lesz: az ár biztosan 120 ezer felett lesz itthon, a ZenUI borzalmasan agyon van bloatolva, egyszerűen felfoghatatlan, hogy amúgy egy jó felületet, hogy lehet ilyen szinten elcseszni. A harmadik problémám az optimalizálás és a 625-ös snapi kombójából fog adódni. De a remény hal meg utoljára. Ez a telefon nagyon megmozgatta a fantáziám, pedig nem szeretem az Asus-t.
-
rdt89
addikt
Na 5.000mah-s akkumulátor már pozitívan indít, már csak az ára lesz kérdéses.
-
Goblin12
őstag
Az eszköz fekete, ezüst és arany színekben lesz elérhető. De azért a második képen a baloldali az rózsaszín, gratula.
-
Nebogipfel
csendes tag
Ha nem lesz túl árazva (ami pedig divat mostanában sajnos) ès a szép képeket lő, nagyon jó kis telefon lesz ez.
-
tybsen
addikt
Vegre kezdik ertelmes akksikkal es takarekos procikkal szerelni a telefonokat. Remelhetoleg ebbe az iranyba megy a trend es a tobbi gyarto is koveti.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #2 üzenetére
Igen, sztem is hasonlít, de nekem is jobban tetszik az asus kialakítása.
Minden tuti frankó, de a 625 helyett egy 652 jobb lett volna(persze jobb gpu-val). -
haxxika
senior tag
Csak nekem tűnik elsőre így hátulról iPhone 7 Plusnak?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A második generációs ASUS kameratelefon két objektív segítségével teremti meg az optikai nagyítás lehetőségét. Sokkal életképesebbnek tűnik az elődjénél.
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest