- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
olahpal82
csendes tag
Nézd, én nem szeretek viccelni. Eddig én sem voltam almás. de el kell ismerni Steve Jobs valamit nagyon eltalált.
A munkámból adódóan strapa telefonra van szükségem. Nekem már nem egy strapa, köztük CAT telefonom is volt. Tény, hogy nem gond ha leejted, nem gond ha poros lesz. de egy idő után elkezdenek belassulni, lefagyogatni, a hívást nem kijelezni. Akinek egy telefon azért kell mert telefonálni szeretne, esetleg néhány üzenet, annak bizony idegesítő dolgok ezek. Én is ajánlásra váltottam almára, de megérte. Az hogy valakinek ez nem tetszik, az az ő dolga. Én csak egy tippet próbálok olyanoknak adni, akik hasonló cipőben járnak mint én. Ne haragudjon már meg ezért senki. -
olahpal82
csendes tag
Sziasztok.
Egy nagyon jó recept strapa telefonra:
Végy egy iPhone-t és tegyed bele egy Ballistic HC tokba!
Ennyi.
Sok telefont kipróbáltam mire csak ez a megoldás maradt. Egy strapafon szoftveresen sz@r. Ahol meg esetleg eltalaltak a hardver szoftver stabilitást, az a telefon meg kényes.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged