- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anubys1984
aktív tag
Úgy tűnik, szerencsére nem lesz rá szükség. Bár azt jelezte, hogy rengeteg hely van a belső memórián, valószínűleg a gyorsítótárazást nem vette figyelembe, azokat ürítve már sikerült elindítani a frissítéseket. Mondjuk nekem furcsa, hogy ezt nem vette magától figyelembe. Valamint hogy erre a célra nem az SD-t használja, legalábbis a beállításoknál az SD van megadva, mint alapértelmezett írás-lemez.
Tanulság, hogy többet nem veszek 4GB belső tárhellyel megvert telefont. -
opr
nagyúr
De, a wtd2 és a w2 bitre ugyanaz, csak a wtd2 hivatalosan nem az axgio terméke, így megemlíteni se szokták.
Elvileg minimális csúszásokkal lesz 2.0 N1, NQ, és w2-re is. Azt viszont nem tudom, hogy az már 4.4 alapú, vagy még csak 4.2.2, de őszintén szólva ez engem nem is nagyon érdekel, csak legyen gyors és stabil, ami az 1.1-ről nem mondható el sajnos. -
-
opr
nagyúr
Hello,
Köszi szépen a bugreportot, továbbítom is!
A töltés, illetve az órabug (beleértve a mindenképpen kínai nyelvet) már javítva, elvileg egy-két héten belül érkezik is a frissítés.Helyesírási hibák/szóközök/stb: szerintem még ez is bele fog férni, lévén nagoyn minimális erőforrással javítható.
-
opr
nagyúr
A nyelvekről elfelejtettem mondani a szitut
Szóval, perpill a következő a munkamenet:
Integrálják a nyelveket szépen sorban, ebben éppen nyakig benne vannak. A tervek szerint ~1-2 hetente fog megjelenni +1-2 nyelv, minden update-el.A módszer a következő: fb-on szavazásokat tartanak, hogy melyik nyelv legyen a következő. amelyik nyer, a következő update-be azt fogják belerakni, aztán megint szavazás és így tovább
A rossz hír az, hogy emiatt a magyar sajnos nem lesz benne túl hamar, a jó hír meg az, hogy előbb-utóbb biztos belekerül.
Telefonbug: nálunk az install óta egyszer sem jelentkezett.
-
opr
nagyúr
Igen, 2-3 napon belül kapok javított változatot, amiből ki lettek takarítva a nagy bugok, illetve szeptember elején hivatalos release (a kettő közti rés van amolyan biztonsági tartaléknak megtartva, hogy ha valami gáz van a friss release-el, még gyorsan lehesen fixálni)
szerk.: ui: illetve közben készül egy cikk logoutra magáról a Neonado-ról, részletesen, faszányosan. Igyekszem még a hivatalos release előtt befejezeni és publikálni, hogy segítsek majd a döntésben midnenkinek, hogy felrakja-e, illetve egyáltlaán rendel-e olyat
-
-
opr
nagyúr
Amennyire tudom, az első kiadás nem fogja tartalmazni, csak a 6, szerintük alapnyelvet. (Angol-német-kínai-spanyol, meg még kettő, ami nem jut eszembe
)
Későbbi frissítésekkel érkezni fognak új lokalizációk is, az első körbe ennyi fér bele.
Kérdés, hogy van-e egyáltalán magyar fordítójuk, mert hogy azt én be nem vállalom, csak egy nagyon-nagyon jó ajánlat esetén, az biztos. -
opr
nagyúr
Nem tudom, olyat még nem próbáltam, nekem abszolút tökéletes angolon, amúgy is úgy használnám.
De ha gondolod, majd megnézem, hogy működik-e rendesen.Viszont ha ismered ezt az appot: működik szétmoddold droiddal is, mint pl miui, sense, stb, vagy ezeket nem szokta szeretni?
-
opr
nagyúr
Hát, gyak egy android 4.2.2, elég rendesen átszabva. Hála az égnek nem olyan, mint a touchwiz, ezt nem 5, hanem inkább olyan 15 éves koreai/kínai gyerekek rajzolhatták
Egyébként tényleg szines rendesen, de nekem tetszik a látvány.
Mondhatnánk, hogy egy launcher, de annál azért több.Alapvetően az eddigi benyomások:
- nagyon könnyen kezelhető
- az android funkcionalitását eléggé kibővítették (pl a 3g-programcsomag valami zseniális, állíthatsz dataplant, figyelmeztetést, background data figyelmeztetést, letilthatsz appokat a gyári engedélyektől függetlenül, kiirathatod a statusbarban az aktuális átviteli sebességet, stb)
- a droidon egyszerűsítettek kicsit, amolyan miui/iphone szerűen nincs programok menü, hanem minden ki van rakva az asztalokra (ez speciel engem pont zavar, de szvsz ennyi még belefér)
- van egy külön fül, ahol a programokat lehet bezárni, ébresztőt állítani, programokat lock-olni (ebben az esetben azt a programot megpróbálja bent tartani a memóriában amíg csak lehet, ez szerintem nagoyn jó funkció pl), zseblámpát gyorsan bekapcsolni, stb, mindezt egy darab screen-en, nagyon jó
- a settings elrendezését is kb teljesen lecserélték, logikusabb most az elrendezés
- sajnos nyelvből csak magyar van
- vannak benne parasztvakítások, mint pl bejövő hívásnál nem kell zöld gomb, csak a füledhez rakni a tellát és felveszi stb (ez nem tudom mennyire működhet jól, én az ilyesmit zsigerből kikapcsolom)
- evlileg a miui témák portolhatók lesznek minimális munkával erre is (van valami partnerségük a xiaomi-val, de erről nem tudok részletekbe menően nyilatkozni)
- stb, bocsi, de most fáradt vagyok kisregényt írniAkku: igen, folyamatosan bekapcsolt wifi, 3g, szinkronizálás, kijelző fényerő maxon, most van olyan 80%-on, és még 37 órányi működést ígér az eddigi átlagfelhasználás alapján (eddig ahogy látom, kb jól becsüli meg az időt), tehát 2 napnyi működés ~garantált a cuccal, pedig használva van rendesen, plussz benne van az új rendszerből adód soknyomkodás-faktor.
Jah, hatalmas bónusz, hogy egyenként megmondhatod az appoknak, hogy hajlandó vagy-e tőlük figyelmeztetést/bármi info-t fogadni a status bar-on (plants vs zombies ki is lett lőve gyorsan a sok hülyeségével együtt), illetve pozitív még az is, hogy a google play-t kivéve gyakorlatilag _mindent_ letörölhetsz a telóról akkor is, ha nem root-olod. Ők úgy gondolják, hogy a user majd eldönti, mit akar használni
-
opr
nagyúr
Hát, jah, minimum érdekes videó.
Annyi van rajta, hogy:
- két telefon, a hívja b-t, b felveszi, kihangosítja, videón látszik, hogy a-ba beszélnek és semmi->nincs hang
- sim-kártya csere 3g->2g
- két telefon, a hívja b-t, b felveszi, kihangosítja, videón látszik, hogy a-ba beszélnek, és hallatszik a visszhang->van hangEnnél jobb ötletem már nem volt, de elég jó lett nekik, elfogadták csont nélkül.
A link egyébként igen, sokmindent megmagyaráz, bár vannak vele problémáim, de ezeket inkább lenyelem, és betudom a tipikus kínai "üzletpolitikának". Aztán ráfogom, hogy olcsó volt, meg hogy bőven van még mit tanulniuk a kedves kínai barátainknak és kész.
-
-
opr
nagyúr
Nem gáz, kollegának is ilyen van a melóhelyen, pont a szomszéd szobában ül, a hibajelenség neki is megvan, így ez az akadály elhárítva.
Programozás-android: szerintem itt a probléma mélyebb szinten lesz, ami valszeg C/C++, legalábbis erősen remélem. Ettől függetlenül ha ilyen jellegű probléma van, és nem triviális a megoldása, írok majd neked is, ebben a szakmában pláne igaz a több szem többet lát mondás, ártani nem árthat. -
opr
nagyúr
Bakker, jó, hogy írtad itt is, valamiért a hülye gmail berakta SPAM-ba.
Köszönöm, ránézek, illetve továbbítom a releváns részeket.Tanulva ezen: ha valaki küld mailt, írjon ide is plz, mert a gmail idióta! Köszönöm!
Most ott tart a beszélgetés, hogy elvileg holnaptól direkt kontaktom van egy developerrel a porbléma megoldása érdekében!
(Lehet azért mentek el eddig, mert én is az vagyok, nem tudom, mindenesetre jól hangzik)
Jelenleg úgy vagyok a dologgal, hogy mindent megadok neki, amit kér, aztán hátha. Ha tényleg így lesz, és tényleg megoldódik, akkor le a kalappal a support előtt.+1: kaptam egy ígéretet arra, hogy az új FW-t soron kívül megkapom tesztelés céljára. Elvileg nem adhatom tovább (a részletek még nem tiszták, pár napon belül többet fogok tudni mondani), de a tapasztalatokat mindenképpen meg fogom osztani itt is, illetve kisajtolok belőlük egy megjelenési időpontot, természetesen azt is közzéteszem, amint megvan az info.
+2: legalább mostmár tudjuk biztosra, hogy a teló nem lesz magára hagyva, van support, van fejlesztés, lesz update, csak szegények kicsit hülyék a kommunikációhoz. Még a végén megértem, miért van szükség iyen szakra az egyetemeken.
(no offense, ha valaki pont azt tanulja, vicc volt)
szerk
ui: a leírásodat így első blikkre nem küldöm el nekik, mert ráfogható sim/hálózat/másik telefon/hülyeuser/stb hibájára. Tudom, mert ennyi leírás alapján elsőre én is így gondolnám, illetve kapásból ráfognám, hogy a két készülék jelenléte nélkül a debuggolás nem megoldható. (van is benne igazság egyébként) Ezért kértem itt mindenkit, hogy dobja át az adatokat, mert egy log nem log, egy előfordulás nem előfordulás. Ha kicsi a minta, gyak el lehet felejteni, hogy a probléma megtalálható/megoldható.
Ha később kiderül, hogy van benne számukra használható info, akkor majd továbbítom. -
opr
nagyúr
Igen, köszi, jogos.
Adb-kapcsolat relative egyszerű, de nem akartam ilyen mélységekbe belemenni. Viszont jogos, minimum egy system és egy radio log kéne. Biztos, hogy az alogcat egyszerre nem tudja mind a hármat nézni/menteni minden mókolás nélkül? Nekem úgy rémlett, hogy tud ilyet.Amiért én most reménykedem az az, hogy nem csak elküldöm, hanem konkrét párbeszéd van, nem több csúszással, mint az időzóna indokol.
-
rrunner
csendes tag
Ha hibas, akkor elvileg a koltsegeket nem neked kene allnod. Nekem mar az is fajna, ha elobb kene visszakuldenem, ok pedig utana postaznak a cserekeszuleket. Ez igy alaphangon 2 honap atfutas. Most irtam nekik, es elmagyaraztam, hoyg nagyra ertekelnem, ha elobb kuldenenek egy cseret, es en koltoztetes utan kuldenem vissza a hibasat. Vitainditonak jo, nem?
-
rrunner
csendes tag
Felhivtam az i-wingtech.com oldalon lathato telefonszamot, es kertem, hogy kapcsoljanak valakit aki muszaki tamogatast tud adni. Kapcsolatk egy csajt, azt mondja irjak nekik. Mondom irtam en, csak nem valaszolnak ra. Azt mondja o fogja elolvasni, ide cimezzem: vip@tinydeal.com. WTF???
-
rrunner
csendes tag
Facebook postra adott valasz majus 29.-rol:
When will the new rom be available?
I-Wingtech: Dear friend, the offical new rom is under discussion and have not been set up as a project, so there is no accurate time of it releasement. any news will be announced on media. Thanks -
rrunner
csendes tag
Irtam a tinydeal-nek is. Egybol elkezdtek valaszolgatni.
Elso customer service rep, Isaccs: kapcsold ki a 3G-t. Mondom ki van, ide oda kapcsolva tudom reprodukalni a hibat.
Masodik customer service rep, Marta: kuldj kepet vagy videot, az segit. Mondom, hogy tuti nem arrol ker fotot vagy videot, amint ket ember nem hallja egymast, ugye?
Erre mar nem valaszoltak. -
opr
nagyúr
Van, konkrétan nálam a hibák:
1) mobilnetre a telefon nem hajlandó felmenni, fogalmam sincs, miért
2) ha a 2/3g slotból hívást indítok, nem hallom a fogadó felet, és Ő se engem. Bejövő hívásnál 50/50. A másik slot ilyen téren tökéletes, de az se csatalkozik fel mobilnetre, mindegy mit csinálok.Így viszont, hogy a mobilnet ígyis-úgyis ugrott, simán használom a 2g slotot, azzal a hívás tökéletes.
Illetve: ezek szerint neked se megy fel mobilnetre a készülék? Milyen szolgáltatónál vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest