- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
Szia!
Köszi a választ.
Telepítés után vibrált, de szerencsére csak kb 2 óra hosszat. Azután folyamatosan megszűnt. Valszeg "sokkot" kapott a kicsike.Az előzmény: a W2-es telefont origi újonnan kaptam kézhez tegnap Neonado 1.0-val. Ahogy elindítottam és netet kapott egyből elkezdte letölteni az N1-es 2.0-ás Neonado zip-et.
Közben olvastam itt, hogy erre a WTD2/W2 való, de gondoltam ha az N1-et tölti le, akkor az kell neki.
A lényeg, hogy a telepítés után nem indult újra többszöri próbálkozásra sem, csak fehér kijelző jött be. Viszont szerencsére a recovery a power+vol/le gombok megnyomására bejött, így a pc-ről letöltött és az sd-re másolt W2-es zip telepítése után minden rendben volt.
Leszámítva, hogy kb. 2 órán át vibrált a kijelző.Még 1x THX.
-
opr
nagyúr
Istenem, ezek az istenbarmai kitettek egy zip-et a honlapjukra, ami nem maga az update/OS, hanem egy textfile van benne csak, a valós linkkel...
Nehogy beszívjátok, kiírom caps lockosan meg mindenesen, előre is elnézést érte, de ennyi illetlenség szvsz belefér, ha cserébe senkinek nem murdel meg a telefonja: -
Watt25
veterán
És ezt az egészet elküldöd nekem privátban, vagy leírod ide.
Kezdem.
1. Ha kikapcsoljuk a telefont, és úgy dugjuk töltőre, akkor semennyi idő után sem kapcsol ki a kijelző világítása. Szerintem mintha lefagyna, mert gondolom töltés animációt (feltöltődő akkumulátor) kéne mutatnia, de megakad az első képkockánál. (Lemerült akkumulátor képe.)2. Szövegbeli apróságok:
Hiányzik egy szóköz
Kis kezdőbetűk
Hiányzó szóköz3. Bár, ugyebár meghekkeltem, hogy valamennyire legyen magyar nyelv, de ha mondjuk németre állítom akkor is megvan az a hiba, hogy kínaiul is kiírja a záróképernyőn a hét napját. (Legalább is gondolom, hogy az van ott.) Csak akkor nincs ott a kínai, ha angolra állítom.
4. Live Wallpaper-ek nem működnek. Mondjuk csak kettőt próbáltam, de azokat nem sikerült működésre bírni. El tudok jutni a preview-ig, szépen megjelenik, aztán rányomok a Set Wallpaper-re, megjelenik, hogy applying és forog a karika a végtelenségig...
5. A Clock nem tud megszabadulni attól, hogy a Pekingit vegye főidőnek, ahhoz képest írja ki a többi hely eltérését. (Mindegy, milyen nyelvet állítok be, akkor is így van.) Értem én, hogy lassan kína lesz a világ közepe, de azért mégis...
-
Watt25
veterán
Ez jól hangzik, köszi az infót!
Egyébként én is meglepődtem, de lassan kezd szimpi lenni ez a Neonado. Az nagyon tetszik, hogy az appokat elég jól be lehet szabályozni, mindent megtesz az adatfogalom monitorozásért, jelzésekért.
Csak az nem volt szimpi, hogy nagyon eltávolodott a Google-től, szinte a Play Store-on kívül semmilyen Google alkalmazás nem volt rajta alapból, mindent le kellett tölteni. (Mondjuk az is igaz, hogy így legalább nem foglalja a dalvik-cache-ben a system-en levő apk-hoz a dex file a helyet, mert ugye úgy is frissülnek ezek az appok.) Csak fura volt, hogy első bekapcsoláskor nem az volt az első dolog, hogy megkérdezte a gmail account-ot. De utólag látom, hogy nem igazán probléma ez, lényegtelen, hogy kézzel kell letölteni ezeket. -
Watt25
veterán
Naszóval, részemről (feleségem részéről) nagyon csúnya húzásnak tűnik a magyar nyelv hiánya. Beállítottam MoreLocale2-vel hu/Hu-ra, de semmilyen rendszer összetevő nem vált magyarra, pedig végül is pl. a beállítások ugyanaz, mint stock Android-on, tehát benne lehetne magyarul. Ez mindenképpen egy megjegyzendő dolog, hogy legalább a stock Android fordításait tegyék bele. Az már elég.
Aztán majd még írok, egyelőre szokni kell. -
Csezi
tag
Egy haverom telefonjára raktam fel tegnap,de nem maradt rajta sokáig,mert a google-játékokat nem szinkronizálta be neki...Ha a fiókoknál beléptünk a gmailba,akkor csak 3 dolgot szinkronizált,de már nem emlékszem h miket...
Amúgy szép rom,így elsőre nagyon tetszetős,a MIUI-ra hasonlít,h nincs alkalmazás-menű...
Mintha új telefon lenne... -
Csezi
tag
Nem is azt írtam,h így csinálják,de innen le lehet tölteni a recovery.img-t....
Framaroot 1.9.1 működik...root...rom és az img felmásolása sd-re....
Recovery update
Backup
Factory reset,wipe cash,dalvik cash
Flash zip
Reboot system
És működik....
És köszi a letöltőlinket!
Nehezen leltem volna rá.... -
Watt25
veterán
Én csak még régen a Pulse telefonomon használtam, ott hasznos volt. Ott picit hunglish lett a telefon, amit tudott, magyarul írt ki, amit nem, azt angolul, de jobb, mint a tiszta angol, annak, akinek problémát jelent.
Szerintem egy próbád megér, baj nem lehet belőle.
Illetve azért én reménykedem benne, hogy a nyelv hiánya csak a beta miatt van, a végleges tartalmazni fogja az összes nyelvet. -
Watt25
veterán
Na, hát ez király. Remélem tényleg segítettem.
De arról mondanál valamit, hogy mit jelent az, hogy Neonado? Egy olyan fantázianév, mint mondjuk a TouchWiz? Vagyis a telepítés után már nem annyira alap Android-os lesz a telefon? Persze, ha valóban ennyivel jobb, mint a mostani, akkor ez nem baj.Viszont az alig eszi az akkut részt én nem értem... Mármint ez a telefon eddig is alig ette az akkut. Ezen még tudtak javítani??? (Oké, a hívásbug miatt most kényszerűségből GSM only-n van használva, de az nem számíthat annyit...)
-
Watt25
veterán
Majd megcsinálom újra, de egyébként küldtem én már ilyen logokat nekik erre a címre: administrator@i-wingtech.com
De nem igazán válaszoltak semmit.Azért fogom újracsinálni a logokat, mert időközben megtudtam dolgokat és ezért úgy gondolom, hogy akkor nem jól csináltam, és te sem biztos, hogy a tuti megoldást írtad le. 3 log van ugyanis: main, system és radio. Szerintem az lenne a tuti, ha mindhármat egyszerre logolnánk (a radio biztos, hogy fontos), amit a következő módon lehet megtenni. Kell, hogy a számítógép felismerje a telefont és DOS ablakból végre tudjuk hajtani az
adb shell
parancsot.
Nyissunk 3 ilyen adb shell-es ablakot és írjuk be ezeket a 3 ablakba (mindegyikbe az egyiket)logcat -v time -b system -f /sdcard/system.log
logcat -v time -b main -f /sdcard/main.log
logcat -v time -b radio -f /sdcard/radio.logHa nem tudjuk az adb kapcsolatot létrehozni (nekem is sokat kellett szenvednem, hogy a windows felismerje a telefont), akkor meg lehet próbálni Terminal emulator-ból is. (Szépen el lehet indítani több ablakban mindhármat.)
Szóval, mikor mindhárom fut, akkor hívjuk fel a telót. A hivás végén pedig megállítani a logcat-et. Windows-ban a CTRL+C billentyűvel lehet, Terminál emulátorból, szintén.Csak ugye nincsen CTRl a billentyúzeten, helyette a hangerő le gombot kell nyomva tartani, miközben a billentyűzeten megnyomjátok a C billentyűt.
Szóval, ekkor 3 fájl kerül az /sdcard útvonalra: system.log, main.log és radio.log. Ezeket kell elküldeni.
Ha valaki elakad, szóljon, részletezem, de félek, hogy más nem fogja ezt végigjátszani, feleslegesen írtam...
Ahogy írtam, a telefont a feleségem használja, jobbik esetben este tudok foglalkozni a dologgal.
-
sarklasz
újonc
Én tegnap kaptam meg a telefont és nekem sem akart a mobilnetre felkapcsolódni. De ez csak beállítás kérdése, legalábbis ha előfizetéses vodafonos vagy.
Beállítások --> vezeték nélküli és egyéb hálózatoknál kat a "továbbik..." --> mobilhálózatok --> hozzáférési pontok nevei (itt nekem alapból a "VODAFONE ELOFIZETES vitamax.internet.vodafone.net"- volt bejelölve, de ha előfizetéses vagy ez nem jó. Ne tévesszen meg, h előfizetésesnek írják.)
Na ha idáig eljutottál, akkor a telefonon nyomd mag a bal alsó menü gombot és a felnyíló ablakban válaszd az "új APN"-t, a névhez írd be: Vodafone Internet --> APN - hez írd be: internet.vodafone.hu --> APN típusa: default -->MCC 216 (ez alapból be van írva) --> MNC: 70 (szintén alapból megvan) --> Azonosítás típusa, ide írd be : PAP --> kat a bal alsó menü gombra: mentés --> középső menügombbal vissza a főképernyőhöz és pár pillanat múlva megjelenik a kis "H" a hálózatkapcsolati jelnél és netezhetsz.
Azt a beállítást megtalálod a vodafone oldalán is : https://segithetunk.vodafone.hu/system/selfservice.controller?CONFIGURATION=1000&PARTITION_ID=1&USERTYPE=1&LANGUAGE=hu&COUNTRY=hu&CMD=BROWSE_TOPIC&requestedPage=device&TOPIC_ID=363966&LEV1_TOPIC_ID=0&LEFT_NAV_ID=0
-
Watt25
veterán
A mobilnettel nálam semmi gond. T-Mobile HU.
Egyetlen esetben nem halljuk egymást: ha az én S3-amról az én T-Mobile-os SIM kártyámmal hívom a Wing-et. (A feleségem használja.) Ha átteszem egy másik telefonba a SIM-emet, vagy az én telefonomba teszek egy másik SIM-et, akkor nincsen gond. De ha a Wing-ről hívom az S3-amat amiben a kártyám van, akkor sincsen gond.
Illetve akkor sincsen gond, ha a 3G-s foglalatban van a SIM a Wing-ben (2G-be át sem tettük még), de GSM hálózaton és nem 3G-n van a híváskor a telefon. Tehát csak 3G-n van gond és egyelőre csak az én S3/SIM párosításommal. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest