Új hozzászólás Aktív témák
-
gerasz81
csendes tag
Sziasztok!Semmi előrelépés az ügyben?Most én a 2G slotban használom de gondolt egyet a telóm és ismét süket lett,pedig már kezdtem élvezni hogy kihangosító nélkül tudok beszélni!
-
gerasz81
csendes tag
GSM\WCDMA(automatikus mód) így tudok telefonálni kihangosítóval(bejövő illetve kimenő)GSM mod mindig működik de csak kihangosítással.Van olyan ember akinek bármilyen beállítással működik a be és a ki hívás normál módon???(kihangosító nélkül)
-
gerasz81
csendes tag
Sziasztok.Itt elég nagy bajok vannak én már minden opciót kipróbáltam volt olyan hogy egy beállítás után csak kihangosítóval tudtam beszélni kimenő és bejövő hívásokkal és utána semmi!ELÉGGÉ KIVAGYOK!Írjátok már le hogy nálatok is ez van?És nem találok egy újabb romot se sehol!
-
gerasz81
csendes tag
Én az elérhető hálózatok közül a Telenor HU 3G-t választottam.próbáltam hívni és lett hang de később hívtak ekkor derült ki hogy a bejövő hívásnál a probléma hogy ismét nincs hang.
-
gerasz81
csendes tag
Sajnos látom elég sok probléma van ezzel a telóval mit lehet ne csinálni a hang problémával nekem mindkét slot-nál gond van pedig minden félenet hozzáférést leálítottam.Help!!!
-
gerasz81
csendes tag
Helló nálam is vannak problémák a telóval, sajnos nincs hang a felső hangszoróban csak kihangositva tudok beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest