- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
rrunner
csendes tag
Ha hibas, akkor elvileg a koltsegeket nem neked kene allnod. Nekem mar az is fajna, ha elobb kene visszakuldenem, ok pedig utana postaznak a cserekeszuleket. Ez igy alaphangon 2 honap atfutas. Most irtam nekik, es elmagyaraztam, hoyg nagyra ertekelnem, ha elobb kuldenenek egy cseret, es en koltoztetes utan kuldenem vissza a hibasat. Vitainditonak jo, nem?
-
rrunner
csendes tag
Talaltam egy hazai forgalmazot, rakerdeztem, ezt a valaszt kaptam toluk:
Az Iwing wtd készülékekből nagyon sokáig széria hibás készülékek futottak a piacon, valószínűleg ön is egy ilyen termék tulajdonosa lett. Az általunk forgalmazott készülékek tesztelve vannak még mielőtt kikerülnek a kereskedelmi forgalomba.Minden esetben azt tanácsolom, hogy küldje vissza a forgalmazóhoz és kérje a készülék cseréjét.
Gyasz.
-
rrunner
csendes tag
3G ugyben valami tipp?
-
rrunner
csendes tag
A kamera 13MP-s, csak a gyari kameraszoftver nem tudja hasznalni. Probakeppen feltettem a Camera360 nevu appot, es abban siman 13 MP-ig lehet allitani, es valoban negyezer-valamennyiszer haromezer-valamennyi pixeles kepet csinal. Valamiert 100-tol 1300MP-ig jelenit meg opciokat, de az valojaban 1-tol 13MP-ig jelent ertekeket.
Nekem egyebkent nagyon tetszik a gyari kameraszoftver, es mivel az elso digitalis kameram 3MP-s fotoibol is gyonyoru 10x15-os papirkepeket csinaltunk, a felesegem telefonjara nem hiszem, hogy feltennek alternativ kamerat.
-
rrunner
csendes tag
Felhivtam az i-wingtech.com oldalon lathato telefonszamot, es kertem, hogy kapcsoljanak valakit aki muszaki tamogatast tud adni. Kapcsolatk egy csajt, azt mondja irjak nekik. Mondom irtam en, csak nem valaszolnak ra. Azt mondja o fogja elolvasni, ide cimezzem: vip@tinydeal.com. WTF???
-
rrunner
csendes tag
Facebook postra adott valasz majus 29.-rol:
When will the new rom be available?
I-Wingtech: Dear friend, the offical new rom is under discussion and have not been set up as a project, so there is no accurate time of it releasement. any news will be announced on media. Thanks -
rrunner
csendes tag
iWingtech fule botjat se mozgatja, pedig irtam nekik levelet meg postoltam a facebookjukra.
Tinydeal utolso ajanlata az volt, hogy vigyem be egy helyi szervizbe, kerjk arajanlatot, ha nem draga beszallnak a javitasba, es termeszetesen elveszitem a garanciat. LOL.
Visszairtam, hogy vegyek mar inkabb ok fel a kapcsolatot az iWinggel, hatha nekik valaszolnak, mert gyanitom, hogy vagy 3G chip inkompatibilitasrol, vagy FW hibarol lehet szo, amit a helyi szerviz (mindenhol korberohognenek, mondvan, hogy olcso kinai szarhoz bottal sem piszkalnak) nem fog javitani. Ha 3G chip ugy, akkor ez sosem fog itt mukodni, ha FW, akkor szivesen megvarnank egy SW frissitest, ha az iWingtech kiad olyat valaha is.Nektek nincs valami tippetek?
-
rrunner
csendes tag
Irtam a tinydeal-nek is. Egybol elkezdtek valaszolgatni.
Elso customer service rep, Isaccs: kapcsold ki a 3G-t. Mondom ki van, ide oda kapcsolva tudom reprodukalni a hibat.
Masodik customer service rep, Marta: kuldj kepet vagy videot, az segit. Mondom, hogy tuti nem arrol ker fotot vagy videot, amint ket ember nem hallja egymast, ugye?
Erre mar nem valaszoltak. -
rrunner
csendes tag
Panik-kozeli az allapot.
Most olvastam el a telefon specifikaciokban, hogy WCDMA-bol 850/2100MHz-et tamogat. Osszehasonlitasul az SGS3 850/900/1900/2100-at. Elvileg jonak kene lennie, lasd itt: http://logout.hu/bejegyzes/saccco/kinai_telefonok_900mhz-es_3g-vel_lista_vodafone_ha.html
Tehat a T-Mobile-hoz a WCDMA 2100 kell, nem pedig a hianyzo 900/1900.Van akinek T-Mobile halozaton megy egyszerre a hivas es a HSDPA adatforgalom?
-
rrunner
csendes tag
Sziasztok,
nekem is megjott a napokban, tegnap ejszaka koltoztettem at a felesegem cuccait a regi telefonjabol ebbe.
A hivassal nekem is bajom volt, amig at nem allitottam GSM/WCDMA automatic-bol GSM only-ba, azota minden popec. 2. SIM slotban jo volt, de ott nincs 3G, ezert az elsot massziroztam tovabb, miutan kiderult, hogy a mikrofon es a hangszoro mukodik, igy kett meg a megoldas.
Nekem Samsung Galaxy S3-mam van, kb ugyanazt tudja, de ebben mintha tobb maradna az 1GB rambol alkalmazasok futtatasara. Ami ebben jobban tetszik, mint az SGS3-ban az az ara,a nagy kijelzo, a sztenderdnek tuno, nem agyon-customizalt android rendszer, es a relative keves eloreinstallalt szemet.
Ami az SGS3 mellett szol, az a super amoled kijelzo szintelitettsege, ahhoz kepest ez fako illetve a kevesbe "olcso" megjelenes.
De nem fair a kettot osszehasonlitani, csak momentan nekem ez a ketto van.Mindenkeppen mihamarabb SD kartya kell bele, ha a telefon storage-ba telepitesz alkalmazast, majd bedugsz egy SD-t, akkor onnan akarja futtatni, es egyszerubb leszedni es az SD-re visszatenni. Ez lehet, hogy nem iwing fuggo persze.
Ha lesz meg erdekes tapasztalat, visszajovok es irok.
udv
rrunner
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meross MTS150 okos termosztát
- KZ AM16 + AN01 fülhallgató BT fülhoroggal
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7-1185G7/48GB/512GB SSD Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest