- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Hát, most nálunk is meghalt.
Este feleségem kikapcsolta, reggel próbálta bekapcsolni, semmi. Volt már ilyen, aksi kivétel-visszarakás, és töltőre rakás megoldotta. Most viszont semmi sem segít.
Ha rácsatlakoztatom USB kábellel a gépre, akkor észrevehető, hogy valahol elakadhat az indulási folyamat és folyton újrakezdi, mert a Windows eszközkezelőjében egyfolytában megjelenik majd eltűnik a MediaTek PreLoader USB VCOM Port illetve az MTK USB Port eszköz. Ezzel viszont nem sokat tudok kezdeni. A telefon képernyője teljesen üres. -
Watt25
veterán
válasz
karviktor71 #172 üzenetére
most meg már be sem lehet kapcsolni.
Nincs lemerülve az aksi? De ettől függetlenül vedd ki, majd kicsit később rakd vissza.
Hangerő fel + Bekapcsológomb kombinációra sem reagál? (Hosszan nyomva tartani mindkettőt.) -
Watt25
veterán
Esti telepítgetések tapasztalata, hogy néha azért meglódul az adatforgalom teljesen használható sebességgel is megy néha. (Láttam 500kByte//s körüli értéket is.)
Viszont ettől független kérdés: másnál is letiltódik egy idő után a GPS? Tehát az értesítési sávban sötét lesz egy idő után az ikonja. Ha használni akarom, előtte engedélyeznem kell. -
Watt25
veterán
Most csináltam egy "full minden"-t
Wipe Cache/data, utána Neonado 2.0 install, wipe minden... Sajna nem jó. Bekapcsoltam, hogy mutassa a felső sávban az adatsebességet... 45K/s-nél nagyobb értéket nem láttam. Csak remélem, hogy azért ez legalább kByte/s és nem kbit/s... (Még nem mértem le, de azért inkább kByte-nak tűnik.) -
Watt25
veterán
Már egy ideje gond van az iWing-gel, csak most volt időm foglalkozni vele. Neonado 2.0-van rajta, de visszagondolva már 1.1-nél is előjött a hiba. Nem igazán tud olyan WiFi-re felkapcsolódni, amin jelszó van, illetve ha felkapcsolódik (mert leszedem a jelszót), akkor nagyon lassú az adatforgalom. De nem csak hogy lassan tölt le mindent, hanem, miközben ő tölt le valamit, az ugyanazon a WiFi-n lévő másik telefonon is totál lelassul a letöltés. Vagyis, lényegében belassítja az egész WiFi hálózatot, De nagyon durván. (Mondjuk úgy 100kB/s-ra.)
Egy ősrégi LinkSys router-em van, nem tudom, hogy valahogy meg tudom-e nézni, hogy ilyenkor pontosan mi történik rajta. De egyébként minden más tökéletesen működik vele, csak az iWing öli le. De nem hiszem, hogy router-től függene, mert ha a Galaxy S3 netjént megosztom WiFi-n és arra csatlakoztatom rá az iWing-et, akkor is lassan tölt le az iWing.
Van valami ötlete valakinek, hogy ez mi lehet? (Azon kívül, hogy ez hardver hibának tűnik, mert persze teljes Wipe után is ezt csinálja...) -
Watt25
veterán
Elvileg megy az ota frissítés is. Én most azt próbálom.
-
Watt25
veterán
Nálunk tegnap elnélmult a telefon. Mármint a külső hangszórója nem jó, Factory reset után sem. Nem csörög, nem ébreszt, stb. Telefonálni egyébként lehet vele. De ez így gáz, egy bejövő hívást csak a rezgésből lehet meghallani. Mi a francot csináljak?
-
Watt25
veterán
válasz
anubys1984 #144 üzenetére
Nem, ez nem így van, valami más gond volt. A cache valóban a /data -n foglal helyet, és azt magától tudtommal nem törli. Ha eddig is azt írta ki, hogy van sok helyed, és mégsem tudtál telepíteni, akkor valami más gond volt. Simán el lehet lenni 1-2GB-os telefonnal.
A cache-t pedig szerintem sosem teszi az alap android az SD-re. -
Watt25
veterán
válasz
anubys1984 #142 üzenetére
Teljes visszaállítás.
-
Watt25
veterán
Kijött az 1.1.
Azért remélem OTA is működik... -
Watt25
veterán
Újabb bugok:
1. Eltartott egy ideig, amíg rájöttem, hogy ez mi, de már tudom.
Amikor az értesítési sávról kihúzunk oldalra egy értesítést, akkor rákérdezne, hogy letiltsuk-e az értesítéshez tartozó programtól a push üziket. De a kérdés hiányzik, csak az van ott, hogy Allow, meg Deny. De hát még nekem is sokáig tartott rájönni, hogy ezt akarja kérdezni. Szóval, kéne a kérdés is a választási lehetőség fölé...2. Biztos már ez is javítva már, de azért szólok. Ismét az van, hogy ha nem angol, akkor azt, hogy 1 nem fogadott hívás volt, kínaiul írja ki a záróképernyőre.
3. Az adatforgalmi korlát beállításánál a FloatToStr függvény figyelembe veszi a lokalizációt, ezért tizedesvesszőt használ, viszont az StrToFloat függvény, ami az OK gomb megnyomásakor hívódik meg, már mindenképpen tizedespontot vár el, ezért egy szép numeric input error-t dob, ha csak simán rányomok az OK-ra.
+1 Azok (vagyis az az egy) a Live Wallpaper-ek sem működnek, amelyeket a Themes progamjukkal lehet letölteni. És ugyanezzel a programmal a záróképernyő háttérképét sem sikerül átállítani. (Ugyanaz az effektus, mint a Live wallpaper-ek esetén.)
Most ennyi jutott eszembe. (Pedig még biztos van.
)
-
Watt25
veterán
Tényleg, az iránytűvel nincsen másnak gondja? Nekem tulajdonképpen pont az ellenkező irányba fordul, mint amerre kéne. (Tehát, amikor elkezdek balra fordulni, akkor a képernyőn ugye jobbra kéne fordulnia egy iránytű app nyilának, de ezen a telefonon balra fordul. Már, ha fordul valamerre, mert pl. az Ingress egyáltalán nem forgatja a nézetet, akkor sem, ha kéne.))
-
Watt25
veterán
Mindenki szavazzon!
-
Watt25
veterán
És ezt az egészet elküldöd nekem privátban, vagy leírod ide.
Kezdem.
1. Ha kikapcsoljuk a telefont, és úgy dugjuk töltőre, akkor semennyi idő után sem kapcsol ki a kijelző világítása. Szerintem mintha lefagyna, mert gondolom töltés animációt (feltöltődő akkumulátor) kéne mutatnia, de megakad az első képkockánál. (Lemerült akkumulátor képe.)2. Szövegbeli apróságok:
Hiányzik egy szóköz
Kis kezdőbetűk
Hiányzó szóköz3. Bár, ugyebár meghekkeltem, hogy valamennyire legyen magyar nyelv, de ha mondjuk németre állítom akkor is megvan az a hiba, hogy kínaiul is kiírja a záróképernyőn a hét napját. (Legalább is gondolom, hogy az van ott.) Csak akkor nincs ott a kínai, ha angolra állítom.
4. Live Wallpaper-ek nem működnek. Mondjuk csak kettőt próbáltam, de azokat nem sikerült működésre bírni. El tudok jutni a preview-ig, szépen megjelenik, aztán rányomok a Set Wallpaper-re, megjelenik, hogy applying és forog a karika a végtelenségig...
5. A Clock nem tud megszabadulni attól, hogy a Pekingit vegye főidőnek, ahhoz képest írja ki a többi hely eltérését. (Mindegy, milyen nyelvet állítok be, akkor is így van.) Értem én, hogy lassan kína lesz a világ közepe, de azért mégis...
-
Watt25
veterán
Ez jól hangzik, köszi az infót!
Egyébként én is meglepődtem, de lassan kezd szimpi lenni ez a Neonado. Az nagyon tetszik, hogy az appokat elég jól be lehet szabályozni, mindent megtesz az adatfogalom monitorozásért, jelzésekért.
Csak az nem volt szimpi, hogy nagyon eltávolodott a Google-től, szinte a Play Store-on kívül semmilyen Google alkalmazás nem volt rajta alapból, mindent le kellett tölteni. (Mondjuk az is igaz, hogy így legalább nem foglalja a dalvik-cache-ben a system-en levő apk-hoz a dex file a helyet, mert ugye úgy is frissülnek ezek az appok.) Csak fura volt, hogy első bekapcsoláskor nem az volt az első dolog, hogy megkérdezte a gmail account-ot. De utólag látom, hogy nem igazán probléma ez, lényegtelen, hogy kézzel kell letölteni ezeket. -
Watt25
veterán
Naszóval, részemről (feleségem részéről) nagyon csúnya húzásnak tűnik a magyar nyelv hiánya. Beállítottam MoreLocale2-vel hu/Hu-ra, de semmilyen rendszer összetevő nem vált magyarra, pedig végül is pl. a beállítások ugyanaz, mint stock Android-on, tehát benne lehetne magyarul. Ez mindenképpen egy megjegyzendő dolog, hogy legalább a stock Android fordításait tegyék bele. Az már elég.
Aztán majd még írok, egyelőre szokni kell. -
Watt25
veterán
Na, végül sikerült, generált Recovery-vel, bár volt egy szívinfarktusos rész, mert első alkalommal egyszerűen nem akarta megcsinálni a zip-ből telepítést, de a régi rendszer meg már nem indult el.. Aksi kivétel, újrapróba után meg megcsinálta. Nem tudom miért.
-
Watt25
veterán
Én csak még régen a Pulse telefonomon használtam, ott hasznos volt. Ott picit hunglish lett a telefon, amit tudott, magyarul írt ki, amit nem, azt angolul, de jobb, mint a tiszta angol, annak, akinek problémát jelent.
Szerintem egy próbád megér, baj nem lehet belőle.
Illetve azért én reménykedem benne, hogy a nyelv hiánya csak a beta miatt van, a végleges tartalmazni fogja az összes nyelvet. -
Watt25
veterán
Na, hát ez király. Remélem tényleg segítettem.
De arról mondanál valamit, hogy mit jelent az, hogy Neonado? Egy olyan fantázianév, mint mondjuk a TouchWiz? Vagyis a telepítés után már nem annyira alap Android-os lesz a telefon? Persze, ha valóban ennyivel jobb, mint a mostani, akkor ez nem baj.Viszont az alig eszi az akkut részt én nem értem... Mármint ez a telefon eddig is alig ette az akkut. Ezen még tudtak javítani??? (Oké, a hívásbug miatt most kényszerűségből GSM only-n van használva, de az nem számíthat annyit...)
-
Watt25
veterán
Majd megcsinálom újra, de egyébként küldtem én már ilyen logokat nekik erre a címre: administrator@i-wingtech.com
De nem igazán válaszoltak semmit.Azért fogom újracsinálni a logokat, mert időközben megtudtam dolgokat és ezért úgy gondolom, hogy akkor nem jól csináltam, és te sem biztos, hogy a tuti megoldást írtad le. 3 log van ugyanis: main, system és radio. Szerintem az lenne a tuti, ha mindhármat egyszerre logolnánk (a radio biztos, hogy fontos), amit a következő módon lehet megtenni. Kell, hogy a számítógép felismerje a telefont és DOS ablakból végre tudjuk hajtani az
adb shell
parancsot.
Nyissunk 3 ilyen adb shell-es ablakot és írjuk be ezeket a 3 ablakba (mindegyikbe az egyiket)logcat -v time -b system -f /sdcard/system.log
logcat -v time -b main -f /sdcard/main.log
logcat -v time -b radio -f /sdcard/radio.logHa nem tudjuk az adb kapcsolatot létrehozni (nekem is sokat kellett szenvednem, hogy a windows felismerje a telefont), akkor meg lehet próbálni Terminal emulator-ból is. (Szépen el lehet indítani több ablakban mindhármat.)
Szóval, mikor mindhárom fut, akkor hívjuk fel a telót. A hivás végén pedig megállítani a logcat-et. Windows-ban a CTRL+C billentyűvel lehet, Terminál emulátorból, szintén.Csak ugye nincsen CTRl a billentyúzeten, helyette a hangerő le gombot kell nyomva tartani, miközben a billentyűzeten megnyomjátok a C billentyűt.
Szóval, ekkor 3 fájl kerül az /sdcard útvonalra: system.log, main.log és radio.log. Ezeket kell elküldeni.
Ha valaki elakad, szóljon, részletezem, de félek, hogy más nem fogja ezt végigjátszani, feleslegesen írtam...
Ahogy írtam, a telefont a feleségem használja, jobbik esetben este tudok foglalkozni a dologgal.
-
Watt25
veterán
A mobilnettel nálam semmi gond. T-Mobile HU.
Egyetlen esetben nem halljuk egymást: ha az én S3-amról az én T-Mobile-os SIM kártyámmal hívom a Wing-et. (A feleségem használja.) Ha átteszem egy másik telefonba a SIM-emet, vagy az én telefonomba teszek egy másik SIM-et, akkor nincsen gond. De ha a Wing-ről hívom az S3-amat amiben a kártyám van, akkor sincsen gond.
Illetve akkor sincsen gond, ha a 3G-s foglalatban van a SIM a Wing-ben (2G-be át sem tettük még), de GSM hálózaton és nem 3G-n van a híváskor a telefon. Tehát csak 3G-n van gond és egyelőre csak az én S3/SIM párosításommal. Érdekes. -
Watt25
veterán
Én is tegnap kaptam meg, a tervem, hogy írok róla egy rendes review-t.
Egy óriási problémával találkoztam: az én telefonomról, az én sim kártyámmal, ha felhívom a feleségemet (őnála van ez az iWing telefon), és az ő telefonja 3G-re csatlakozik, akkor nem halljuk egymás hangját! Az előbbi feltételek közül egy is nem teljesül (pl. átteszem a sim kártyámat másik telefonba, vagy másik sim kártyáról hívom az én telefonommal), akkor nincsen gond. Elég egzotikus hiba...
Gyors Antutu eredmény: Samsung S3 LTE telefonom 18800-as értéket ad, ez az iWing 16e körülit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest