Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Sziasztok!
A kérdésem a következő lenne: van egy elég vegyes gépparkom, kerti gépek, teherautó, személyautó, munkagép, fűnyíró traktor és szeretnék egy komolyabb trafós de "okos" töltőt ami tud rendesen bikázni is. Tisztában vagyok vele, hogy ez bőven a 100e+-os kategória de ami a problémám, hogy a legtöbbnél a minimum töltési áram 5A, viszont van 15-20 Ah-s akksim is amit gondozni kéne. Ha az 5A-es töltésre ráteszem ezeket a kisebb akksikat, nyomja bele 5A-rel a delejt amíg fel nem izzik az akksi vagy úgy kell érteni, hogy ebben a programban max. 5 A-t tud leadni de közben szabályozza magát a töltöttség függvényében? Magyarul egy eszközzel le tudom fedni a teljes palettát vagy a kicsi akksikhoz mindenképpen kell valami kicsi töltő? Amiket néztem, GYS Startium 480, Deca SC 30/400, Telwin Doctor Start 330.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest