Hirdetés
- Továbbfejleszti a Tecno a Universal Tone-t
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos képanyagon a Xiaomi 15 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RaveForce
veterán
na most, csak hogy tisztázzuk, te azt érted az alatt, hogy nem valós az android multitaskingja, hogy nem futnak egyszerre a dolgok, vagy hogy osztott képernyőben multiwindow szinten nem tudsz egymás mellé rakni appokat?
ha az utóbbit nehezményezed, akkor, ez eddig először a samsung, majd az LG telefonjain megvalósítható volt eddig is, és pont a mostani 7es androiddal került rendszer szinten integrálásra. én elhiszem, hogy nehéz megválni sok évnyi bb-zés után a rendszertől, de csak magadnak csinálsz ezzel bajt, ha bebeszéled, hogy "de nem, de soha nem lesz jó az android annyira, mint a bb", nem a sátántól való a rendszer (ja de, a google az
), szerintem kezdj el vele nyugodtan ismerkedni, a 4.2 óta azért megfőtt pár kondér pörkölt
-
no more
veterán
Vegyél Samsungot akkor... Nekem S6-on simán megy multi window-ban a YouTube + mellette böngésző, Messenger, ilyesmi. Összezsugorítom a YouTube-ot néhány milliméteresre, a többinek marad a nagy kijelző. Ennyire egyszerű. De 7.0-tól már natívan benne van a Droidban amúgy is.
Egyébként a YouTube direkt nem fut a háttérben, előfizetéshez kötött az a lehetőség. -YouTube Red-
(#190) Mercel: bármit bármi mellett teljes funkcionalitással - Pont ezt tudja a Samsung multi window évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Mondjuk az már jó régen volt. Nekem az elmúlt 3 évben egyszer sem fagyott le vagy indult újra telóm. Se a Moto G-m, se a P8 Lite. Pedig aztán mindkettő jóindulattal középkategóriás eszköz volt már a megjelenés évében is.
Vannak ténykérdések, tehát irreleváns a véleményed, hiába tartod. A YT nem a multitasking miatt nem fut a háttérben. Vagy sikerül belegyömöszölni az agyadba, vagy nem.
A 54-es Chrome-ban már fut, azokon a készülékeken is, ahol eddig nem. A droid pedig ettől semmit nem változott. Érted, nem érted, ez van.
-
törölt tag
Pont most, a Pixeleken futó, 7.1 -es Android -dal érkezik a natív multiwindow. A Samsungokon már régi feature az osztott képernyő, a RemixOS pedig alapból tudja a többablakos módot, átméretezhető, áthelyezhető ablakokkal. Úgy írom ezt a hsz. -t, hogy közben, egy másik ablakban nézem a MyTV -t.
-
galaxys80
veterán
Szerintem érthetően, normális hangnemben leírtam neked, hogy a felhozott példád, miért nem jó.
Most te ezt láthatóan nem akarod, vagy nem tudod megérteni.Szerintem egyébként csak a hiányos ismereteid a probléma. Egyik másik fórumról elcsípett információkra támaszkodsz.
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
gondolkodtam, hogy beleírjam-e a kommentbe a Youtubeot, mert mindig ezzel a vesszőparipával jön minden maradék BB-s, így lenne ötösöm a lottón, komoly pénzt tettem volna, hogy ez lesz az érv
és egyébként, ahogy korábban írták, nem a rendszer korlátaiba ütközik a dolog, hanem a google miatt van, lásd: ad1.: van olyan youtube kondíció amivel működik a dolog (red) ad2.: több program is van ami meg tudja kerülni, ad3.: ebben nincs tapasztalatom, de mások többször írták, hogy rootolva is megoldható
asszem ennyi[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Ha lett volna valaha natív Youtube app a BB-n, akkor ott is lerohadt volna, mivel annak semmi köze a multitask-hoz. A Google nem engedélyezi a háttérben futást.
Alternatív appokkal mind, androidon, mind ios-on megoldható a háttérben futás.
A BB fanok valahogy nem akarják ezt megérteni, pedig milliószor el lett mondva már. -
joey04
titán
Optimális esetben egy készüléket akkor kell újraindítani, ha frissítés érkezik rá. Az pár havonta van. Mert amit hetente frissítenek, azt full bétásan adták ki, tehát azt se vegyük pozitív példának ha nagyon sűrűn frissül. Szóval ha 2-3 havonta van szükség rá, akkor miért rakják bele? Igazából most sem értem miért került bele, ez egy rossz marketing, mert azt sugallja, hogy szükség van rá, ha ilyen könnyen elérhető.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szinte hihetetlen, de a vegytiszta Androidból évek óta hiányzik ez a fontos lehetőség a bekapcsoló gomb hosszú lenyomása után.