Hirdetés
- Továbbfejleszti a Tecno a Universal Tone-t
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos képanyagon a Xiaomi 15 Ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Liectroux N7S-U - nem tudom hol, de takarítok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #173 üzenetére
Sok a felesleges mellé beszéd.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
saddybaddy #155 üzenetére
Az LG-n vegytiszta Droid van? Abból vennék én is. Nem ártott volna a cikk elejét legalább elolvasni.
(#141) Mercel
Tényleg a Stock a világ legelterjedtebb OS-e?
Tényleg röhejes hiba? Hiba ez?
Jó telefonod lehet, ha a restart gombot kell nyomogatnod. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #123 üzenetére
Tomikám, szinte egyszerre kezdtük ott és azóta is ott vagyunk.
(#124) joey20
1. Minden topikban összefutunk. Továbbra se tudod mit használok és mit veszek a jövő héten, vagy bármelyik hónapban. Persze van kedvencem, amit nem adok el, de én sokat és sokfélét veszek. Most is kinéztem vagy 5-öt.
2. Nem azért nem használnám, mert konkrétan ez hiányozna, hanem még ezt sem tudta, akkor igen sok, nekem fontosabb is hiányozhat. Ezt írtam: "de ha ilyen dolgok is hiányoznak". Biztos ismered a szó jelentését, hogy "ilyen", ami nem azt jelenti mint az "ez".
3. Véleményed persze lehet rólam, nekem is van rólad, nincs is ezzel semmi baj.
Te éreztél késztetést, hogy beszólj nekem, minden ok nélkül, minősít. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Just_Reboot #102 üzenetére
Akkor meséld el, hogy milyen telefonjaim vannak és, hogy hol kezdődik a "dzsunka Kínai"?
Még csak felső középkategóriás Kínai telefonjaim se voltak, mert mindig a legjobbakat vettem meg. Ha jól emlékszem neked voltak, az adott időben elavultnak számító telefonjaid, nem nekem. Na bumm sikerült egy Nexus-t venned, de, hogy abban mi a nagy dolog, amiért minden mást leteszel, nem értem. Azon kívül, hogy kicsit korábban jön rá a frissítés, csak egy faék, ami meg sem közelíti a legújabb Kínai csúcskészülékeket. -
Fejvadi
nagyúr
"Szerintem logikusan feltételeztem, hogy használod a funkciót, mert azt írtad, hogy nem is tudtad, hohy hiányzik ez a funkció a nyers droidból, de így már nem is kell."
Azt nem tudtam, hogy a vegytiszta Droid-ba nincs benne, mivel nem használok vegytiszta Droid-ot.
Ettől még tudom mit tud a telefonom, akkor is ha nem használom. Nem azért tudom, mert kikapcsoláskor az alábbi panel ugrik fel, hiszen a telefonom a megadott időben, este automatikusan kikapcsol és reggel, a megadott időben automatikusan bekapcsol, hanem azért, mert illik ismerni a mobilt és funkcióit, amit az ember vesz magának.
"Az ingerült választ nem értem, nem ellened irányult, egészen a most idézett kommentig nem derült ki a topikból, hogy neked is dzsunka kínaid van, ha rosszul esett akkor elnézést nem akartam a lelkedbe gázolni, de a válaszod alapján sajnos sikerült. Őszintén sajnálom."
Bocs, nem voltam ingerült, nem is szántam annak, csak a kapott stílusban válaszoltam. Egész pontosan tudod, hogy Kínai telefonokat használok, mivel minden nap látod a hozzászólásaim. Már csak azért is tudtad, mert kimondottan nekem címezted és elég egyértelmű a fogalmazás.
"Na akkor még azt magyarázd el azért, hogy miért fontos, hogy tudja ezt a funciót a telefonod, ha egyszer nem használod. Nekem nem fontos, hogy tudjon a készülékem egy olyan funkciót, amit nem használok..."
Nem mondtam sehol, hogy nekem ez fontos funkció.Akkor most mindent kiveséztünk, remélem nincs továbbra se harag.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #54 üzenetére
Nem kell vele foglalkozni, nem ért hozzá, az ő rendszerében a háttérkép és a csengőhang csere is kiváltság.
(#57) laci_csk
Nexust használ és mást hív "faéknek". Még 2 funkció lenne benne, már nem értené. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #39 üzenetére
Ezt mire is alapozod?
"Ha ilyen faék szinten állsz hozzá, valszeg nem is neked való."Xiaomi (Miui)-s, vagyok 3,5 éve. Mond ez neked valamit? Van egy érzésem ROM-ban a te tudásod a faék.
(#41) Zitta
Szinte az összes Kínai telefon tudja évek óta.(#52) joey20
Miért a dzsunka Kínaiakon kell? Nem tudom, nem szoktam használni a funkciót. Előbb fagy be a retek almád.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Azt se tudtam, hogy hiányzott belőle. Nem használtam a vegytiszta Droido-t, de ha ilyen dolgok is hiányoznak velőle, akkor nem is akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szinte hihetetlen, de a vegytiszta Androidból évek óta hiányzik ez a fontos lehetőség a bekapcsoló gomb hosszú lenyomása után.