Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos képanyagon a Xiaomi 15 Ultra
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
Örülök az újraindítás opciónak, nagyon hasznos funkció.
-
RaveForce
veterán
na most, csak hogy tisztázzuk, te azt érted az alatt, hogy nem valós az android multitaskingja, hogy nem futnak egyszerre a dolgok, vagy hogy osztott képernyőben multiwindow szinten nem tudsz egymás mellé rakni appokat?
ha az utóbbit nehezményezed, akkor, ez eddig először a samsung, majd az LG telefonjain megvalósítható volt eddig is, és pont a mostani 7es androiddal került rendszer szinten integrálásra. én elhiszem, hogy nehéz megválni sok évnyi bb-zés után a rendszertől, de csak magadnak csinálsz ezzel bajt, ha bebeszéled, hogy "de nem, de soha nem lesz jó az android annyira, mint a bb", nem a sátántól való a rendszer (ja de, a google az
), szerintem kezdj el vele nyugodtan ismerkedni, a 4.2 óta azért megfőtt pár kondér pörkölt
-
no more
veterán
Vegyél Samsungot akkor... Nekem S6-on simán megy multi window-ban a YouTube + mellette böngésző, Messenger, ilyesmi. Összezsugorítom a YouTube-ot néhány milliméteresre, a többinek marad a nagy kijelző. Ennyire egyszerű. De 7.0-tól már natívan benne van a Droidban amúgy is.
Egyébként a YouTube direkt nem fut a háttérben, előfizetéshez kötött az a lehetőség. -YouTube Red-
(#190) Mercel: bármit bármi mellett teljes funkcionalitással - Pont ezt tudja a Samsung multi window évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
Mondjuk az már jó régen volt. Nekem az elmúlt 3 évben egyszer sem fagyott le vagy indult újra telóm. Se a Moto G-m, se a P8 Lite. Pedig aztán mindkettő jóindulattal középkategóriás eszköz volt már a megjelenés évében is.
Vannak ténykérdések, tehát irreleváns a véleményed, hiába tartod. A YT nem a multitasking miatt nem fut a háttérben. Vagy sikerül belegyömöszölni az agyadba, vagy nem.
A 54-es Chrome-ban már fut, azokon a készülékeken is, ahol eddig nem. A droid pedig ettől semmit nem változott. Érted, nem érted, ez van.
-
Mercel
senior tag
válasz
galaxys80 #181 üzenetére
Elnézést az agyflbszs nem személyesen neked szólt, nem vettem észre, hogy válaszként írtam.
Ma már egyébként valóban nincs a kezemben napi szinten android 4.2-ig használtam - az utolsót szó szerint kívágtam az ablakon az autópályán a sokadik lefagyás után miután átgondoltam, hogy előző nap ment le a backup.
Készséggel meghajlok az érvek (mondjuk a többiek részéről az nem volt) előtt ha valaki egy YouTube videón demonstrálja, hogy "bármit bármi mellett teljes funkcionalitással"..
Addig tartom a véleményem és elvi kérdés, hogy ha tévedek elismerem - ahogy az is, hogy fröcsögéssel nem lehet meggyőzni.
Mindenesetre nem hülyeség a prémium előfizetés, kezdem kapisgálni.
-
gianone
őstag
Lehet, hogy nem 100 %-ban ugyanaz mint a Nexus, de ez stock. Mindenki úgy hívja, tőled hallom először, hogy elkezded a semmit magyarázni.
Azt írtad, hogy létezett olyan ROM. Én meg mondom, hogy nem csak hogy volt, hanem ez az, csak vagy nem olvastad el rendesen, amit írtam előtted, vagy nem értetted meg, ezt csak te tudhatod. Különben nem írtad volna te is még egyszer. Bírom mikor valaki utólag magyarázza meg.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pont most, a Pixeleken futó, 7.1 -es Android -dal érkezik a natív multiwindow. A Samsungokon már régi feature az osztott képernyő, a RemixOS pedig alapból tudja a többablakos módot, átméretezhető, áthelyezhető ablakokkal. Úgy írom ezt a hsz. -t, hogy közben, egy másik ablakban nézem a MyTV -t.
-
galaxys80
veterán
Szerintem érthetően, normális hangnemben leírtam neked, hogy a felhozott példád, miért nem jó.
Most te ezt láthatóan nem akarod, vagy nem tudod megérteni.Szerintem egyébként csak a hiányos ismereteid a probléma. Egyik másik fórumról elcsípett információkra támaszkodsz.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #173 üzenetére
Sok a felesleges mellé beszéd.
-
Mercel
senior tag
válasz
galaxys80 #165 üzenetére
Komolyan mint egy idióta politika fórum.
Mondok valamit, belekötnek, pedig tényszerűséget írok.
kifejtést kérnék - kifejtem, példát adok - nem jó.
Jó akkor nagyon egyszerűen.
Az android legjobb tudomásom szerint nem képes bármi mellett bármi mást teljes funkcionalitás mellett futtatni. Pont. Ennyi.
Lehet lovagolni szavakon de ettől ez még tényszerűen igaz.
A facepalm meg szerintem inkább az amikor valaki képtelen a szövegértésre.
Részemről itt fejeztem be mert ez nem vita hanem kötözködés és teljességgel értelmetlen.
Lehet savazni.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87 #177 üzenetére
-
batai15
félisten
Attól hogy stock az alapja, attól még bele nyúlt a moto . Mindegy hogy dzsunka kínai, vagy a brand gyártó , full vegytiszta droid csak nexuson van, illetve annó voltak play edition telefonok ,bár azok se teljesen .
Attól hogy 99%ba meg egyezik a stockal,attol még ha abba az 1%ba változtat a gyártó,akkor stock az alapja.
Leg egyszerűbb példa. Stock android, +root+xposed. Stock az alap,xposed modullal mégis többet tud,es eltér ,pedig stock droid fur rajta. Máshogy egyszerűbben nem tudom elmagyarázni ez a stock android mizeriat.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Biztos ismered a szó jelentését, hogy "ilyen", ami nem azt jelenti mint az "ez".
jut eszembe. mit értesz "ilyen" alatt ebben az esetben? Ilyen fölösleges, több hátránnyal mint előnnyel járó funkciókat? btw én sem kedvelem a stock droidot, de nem azért mert hiányzik belőle valami, hanem mert ronda és az egyedi felületek szebbek. persze van kivétel.
-
Den Hadnagy
senior tag
Az előző kommentedre alapozom. Mert ha egy felesleges funkció nincs (ill. eddig nem volt) benne, akkor leírod az egész stock droid vonalat. Ez a faék gondolkodás. Plusz válaszolni sem sikerült: hányszor indítod újra a telód naponta?
Oda ne rohanjak, hogy miuit használsz három éve. Na és, erre mit mondjak?
Megjártam a 2.2-t, 2.3-at, 4.2, 5.0.1., most meg a MM. És?
2013 óta foglalkozom a főzött romokkal én is, csak aztán ebből is kinő az ember. Tökmindegy, hogy mi az érzésed, tévedés. Max. a homokzóban megy el ez ilyesfajta érvelés. Tőlem maradhatsz a miui meg a tesztköszöngetés nagymestere, de azért ne gondold már magad szakértőnek.
-
pikszel
addikt
Nagyon állat, hogy lassan elmetszitek egymás torkát azért, mert a google belerakott egy újraindítás funkciót a pucér drojdba.
-
CptAdamica
veterán
válasz
WinstonWolf #164 üzenetére
Én is valami ilyesmit sejtettem. Viszont, ahogy írták ez nem multitasking hiba, hanem tudatos döntés. Ha viszont előfizetsz a youtube red-re, akkor már nem fog megállni a zene a háttérben.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
saddybaddy #155 üzenetére
Az LG-n vegytiszta Droid van? Abból vennék én is. Nem ártott volna a cikk elejét legalább elolvasni.
(#141) Mercel
Tényleg a Stock a világ legelterjedtebb OS-e?
Tényleg röhejes hiba? Hiba ez?
Jó telefonod lehet, ha a restart gombot kell nyomogatnod. -
RaveForce
veterán
gondolkodtam, hogy beleírjam-e a kommentbe a Youtubeot, mert mindig ezzel a vesszőparipával jön minden maradék BB-s, így lenne ötösöm a lottón, komoly pénzt tettem volna, hogy ez lesz az érv
és egyébként, ahogy korábban írták, nem a rendszer korlátaiba ütközik a dolog, hanem a google miatt van, lásd: ad1.: van olyan youtube kondíció amivel működik a dolog (red) ad2.: több program is van ami meg tudja kerülni, ad3.: ebben nincs tapasztalatom, de mások többször írták, hogy rootolva is megoldható
asszem ennyi[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
Ha lett volna valaha natív Youtube app a BB-n, akkor ott is lerohadt volna, mivel annak semmi köze a multitask-hoz. A Google nem engedélyezi a háttérben futást.
Alternatív appokkal mind, androidon, mind ios-on megoldható a háttérben futás.
A BB fanok valahogy nem akarják ezt megérteni, pedig milliószor el lett mondva már. -
WinstonWolf
senior tag
válasz
CptAdamica #163 üzenetére
Szerintem azt, hogy háttérben sem áll meg a lejátszás, hiába használ mondjuk más funkciót, pl böngészőt...
-
Mercel
senior tag
válasz
RaveForce #150 üzenetére
Teljes értékű multitask mobilon:
Bármilyen app vagy rendszerfunkció elindítása mellett további bármilyen másik app vagy rendszerfunkció elindítható és teljes értékűen működik is az összes funkciója és ezt annyi appal addig csinalhatod amíg győzi a mobil kakaóval.A hangsúly a bármikor bármit bármi mellett-en van. Tehát az nem érdekel, hogy néhány erre külön felkészített app hosszú évek után végre tudja és 2016-ban mondjuk nem rohad le a YouTube ha közben mást csinálok..
Egyébként ezen mi a kérdés?
A multitask jelentése egyértelmű.
Tudja? Nem tudja.
Akkor?(A százszor eltemetett BlackBerry ezt alapból tudja pedig nem éppen acélos vasakon fut.)
Nekem meg azért fontos mert a mobilom munkaeszközöm is és az ilyen apróság Nekem számít.
Érdekelni meg azért érdekel mert a BlackBerry sajnos ráállt az androidos vonalra de messze nincs meg az a funkcionalitás mint a saját rendszerükön, viszont nekem is váltanom kell lassan.
-
WinstonWolf
senior tag
válasz
Matada2.3 #137 üzenetére
"...Az újraindítás pedig csak a stock ROM-ra vonatkozik, a gyártók már rég behozták az újraindítás opciót..."
Meg egy csomó hasznos és még több haszontalan funkciót...
Amúgy nekem csak egy kérdésem lenne a stock droid használókhoz, mert nekem az összes készülék ezen bukott el annó...
Meg lehet oldani valahogy a hívásszűrést úgy, hogy azokat a számokat amelyeket letiltok (Nem ne zavarjanak módban!) üzembiztosan ki is lehessen szűrni? Azaz ne csörrenjen, vagy vibráljon egy picit se a készülék, illetve hívás közben se csörögjön ki, hanem dobja a hívást azonnal? Mert ezt - root nélkül - egyetlen play alkalmazással se sikerült megoldanom....
-
Depression
veterán
Hidd el, hogy nem. Én már az akksi ki/be korszakban is vígan éltem.
Befagyhatott valami alkalmazás. Kikapcsolom, majd be. De ha már hosszan nyomva a bekapcsoló gombot volt ott restart opció is, mondom minek vessződjek a bekapcsolással, hát arra böktem. Életemben először és utóljára. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Stock, gyari droidrol van szo, de ez ertelmesen le van irva a hirben is.
-
batai15
félisten
válasz
stock, vannilla droid alatt értendő, nem az lg ux nevű felületre.
-
saddybaddy
tag
Mi ez a kamu hír?
Lehet nekem valami Special Edition Marshmallow van az LG V10-emen de én ha hosszan megnyomom a power gombot akkor kurvára ott az újraindítás funkció...Mondok jobbat,már 5.0 -nál is ott volt a G3-on.
-
Wesder
titán
válasz
Depression #151 üzenetére
Kevered a szezont a fazonnal.
-
kengyel
nagyúr
Ez egy nagyon helyes döntés, már hiányzott a rendszerhez.
-
Depression
veterán
Valamikor réges-régen nyomtam az akkori telefonon egy restartot. (fogalmam sincs, hogy melyik telefon volt), és az csinált egy leállítathatlan factory resetet. Azóta rettegek tőle, mint a tűztől. Utálom azt az opciót.
-
Tomi_Ohl
veterán
Még mindig nem értem, miért zavar ennyire egyeseket a dolog...
Jó telefont nem kell újraindítani... Akkor nem használod! De mivel minden gyártó telefonjában van ilyen, pont nem sokat fog számítani, hogy a 0.1℅-ot kitevő Nexus/Pixel mobilokban is lesz. Másik dolog, hogy nem csak jó telefonokra tesznek AOSP-hez közeli Androidot... -
-AD4M-
tag
Ez aztán az innováció, kérem szépen
-
joey04
titán
válasz
#82729984 #144 üzenetére
ha összefossa magát, van lehetőség újraindítani mindent, nem kell a lehetőséget a user arcába nyomni, mert az rossz marketing. mi az, hogy nem fog semmit jelenteni? azért azt, hogy újraindítás, még a leghülyébb is megérti, és olyan helyen van, amivel akár egy véletlen/hosszabb gombnyomás során is találkoznak. Sokkal jobb megoldás a billkombináció, nem kell ezt az emberek arcába tolni.
145: igaz.
-
törölt tag
"Optimális esetben egy készüléket akkor kell újraindítani, ha frissítés érkezik rá"
Nem optimális esetben meg ha bekattan a készülék (elő szokott fordulni). És mivel az összes nem stock android tudja ezt a funkciót (legalábbis ami készülék még a kezembe volt az mind tudta ezt), tényleg meglepő hogy csak most került bele, mert amúgy technikailag kb. 3 kódsort jelent az egész.
"egy rossz marketing, mert azt sugallja, hogy szükség van rá, ha ilyen könnyen elérhető."
Nem hinném, aki eddig sem tudta hogy van ilyen gomb annak ezután sem fog ez semmit sem jelenti, a többiek meg eddig erre a leállítás gombot használták, most kaptak egy dedikáltat. -
joey04
titán
Optimális esetben egy készüléket akkor kell újraindítani, ha frissítés érkezik rá. Az pár havonta van. Mert amit hetente frissítenek, azt full bétásan adták ki, tehát azt se vegyük pozitív példának ha nagyon sűrűn frissül. Szóval ha 2-3 havonta van szükség rá, akkor miért rakják bele? Igazából most sem értem miért került bele, ez egy rossz marketing, mert azt sugallja, hogy szükség van rá, ha ilyen könnyen elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Mercel
senior tag
Komolyan agyam elhagyom néha, hogy a világ legelterjedtebb mobil OS-e milyen röhejes hibáktól szenved.
A gyári restart kb. Az az eset mint 2008 körül egy barátnőm lelkesedése, hogy az IPhone most már tudja feladó szerint is rendszerezni az SMS-eket. Én meg döbbenten skubiztam, hogy mer' eddig nem tudta?!
Szóval Dejó.
Majd szóljon valaki ha végre megy a teljes értékű multitask. -
-
somogyib
őstag
Elnézést, ha nem értem...
"közvetlen boot"
Értem, hogy mi a boot, és azt is értem, hogy közvetlen; de ez így egészében mit jelent?
"Ennek az egyik hozadéka az újraindítás opció lehet a bekapcsoló billentyűt hosszan megnyomva..."
A mostani telefonom jobb gombját megnyomva előugrik egy menü, és ott van olyan opció, hogy Újraindítás. Akkor most ez miben új?
De lehet, hogy félreértettem az egész cikket...
[ Szerkesztve ]
-
hallerlaller
addikt
válasz
#82729984 #76 üzenetére
Faterom 60+ éves, ő képes még a kezdőoldali ikonokat is random átrendezni, hozzáér az arcával telefonálás közben vagy nem tudom, felesége telefonját is én raktam rendbe most kapott egy huawei liteot, azert mert előző telefonja valami samsung xcover volt android 2.2vel már használhatatlanra lassult, persze ragaszkodtam hogy nexus 5x legyen de sajnos akkor az nem volt fehér színben. Neki jellemzően a telefon memóriában, sim kártyán és gmailben is voltak névjegyek, használ viber messenger stb főleg kommunikációs appokat, fater főleg sakk, google maps, mindigtv stb. Huawei-en ki kellett kapcsolni még az értesítési ledet is mivel zavaró volt, majd ő megnézi ha akarja, ne villogjon az ott. Nos, nekik hidd el nem azért ragaszkodok nexusokhoz mert olyan hűdenagy nexus buzi lennék, hanem mert egyszerűen önző módon meg szeretném kímélni magamat az irányomba feltett naponta többszöri ez hogy van az miért villog ez már megint mit jelez most miért nem csörög amaz hova tűnt, kérdésektől. Elhiszem hogy létezik az általad felvázolt probléma, de ezt kis a kockázatot bevállalom a fentebbi említett előnyök mellett.
-
Matada2.3
veterán
Nem sokat próbálgattam ennyire vegytiszta rendszert, de újraindítás menüpont nélkül lehet idegbeteg lettem volna, egy-két szituációban.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #123 üzenetére
Tomikám, szinte egyszerre kezdtük ott és azóta is ott vagyunk.
(#124) joey20
1. Minden topikban összefutunk. Továbbra se tudod mit használok és mit veszek a jövő héten, vagy bármelyik hónapban. Persze van kedvencem, amit nem adok el, de én sokat és sokfélét veszek. Most is kinéztem vagy 5-öt.
2. Nem azért nem használnám, mert konkrétan ez hiányozna, hanem még ezt sem tudta, akkor igen sok, nekem fontosabb is hiányozhat. Ezt írtam: "de ha ilyen dolgok is hiányoznak". Biztos ismered a szó jelentését, hogy "ilyen", ami nem azt jelenti mint az "ez".
3. Véleményed persze lehet rólam, nekem is van rólad, nincs is ezzel semmi baj.
Te éreztél késztetést, hogy beszólj nekem, minden ok nélkül, minősít. -
vlevi
nagyúr
válasz
Tomi_Ohl #119 üzenetére
Tudommár.
Közben rájöttem, miért nem nyomkodtam én azokat a szövegeket.
Mert nekem nem az kell, hanem a rezgő mód. Azt pedig csak ugy lehet aktiválni, ha leveszed nullára a hangerőt. És, ha onnan méglejjebb veszed, akkor a rezgőt is kikapcsolja.
Ez az, ami a 4-es droidban még benne volt a kikapcsolás menüben, de lolipoptól kezdve nincs ott. -
joey04
titán
1: a véleményed ismertem a kínai telefonokról azért címezt neked. hogy mit használsz azt nem tudtam, mert a szaktopikokat nem járom, az adatlapod pedig nincs kitöltve.
2: azt írtad nem tudtad, hogy ezt a funkciót a nyers droid nem tudja, de így már nem is kéne. Utána azt írod, te nem használod ezt a fukciót, hiszen a retek alma is előbb kifagy. Itt én ellentmondást érzrk.
3: harag nem is volt, véleményem a kínai telefonoktól függetlenül van rólad, de annak kifejtése off és szabályzatba ütköző.
-
Tomi_Ohl
veterán
"Ez ugye csak növeli a oneplus 3-ak sikeréket..."
És ezt úgy, hogy már az is drágábban kezdett egy százassal 1+1-hez képest...Fejvadi észre sem vettem, hogy nagyúr lettél
Ilyenkor eszembe jutnak a régi szép idők, amikor pár éves fiókkal, de alig pár hsz-szel kezdtél a Mi3 topikban
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Just_Reboot #102 üzenetére
Akkor meséld el, hogy milyen telefonjaim vannak és, hogy hol kezdődik a "dzsunka Kínai"?
Még csak felső középkategóriás Kínai telefonjaim se voltak, mert mindig a legjobbakat vettem meg. Ha jól emlékszem neked voltak, az adott időben elavultnak számító telefonjaid, nem nekem. Na bumm sikerült egy Nexus-t venned, de, hogy abban mi a nagy dolog, amiért minden mást leteszel, nem értem. Azon kívül, hogy kicsit korábban jön rá a frissítés, csak egy faék, ami meg sem közelíti a legújabb Kínai csúcskészülékeket. -
Wesder
titán
650$ lesz az olcsóbb Pixel
-
vlevi
nagyúr
válasz
Postas99 #112 üzenetére
Ja, hogy, arra a szövegre rá is lehet bökni?
Aaaaa, bakker, ennyire nem lehetek béna!!!!!Leforditosat inkább nem szeretném, ha tudná, mert csunya lenne, ha azért nem tudnak elérni, mert a táska alján fejreall a telefon. Azt se szeretem, amikor felveszi automatikusan, ha felemelem.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
"Szerintem logikusan feltételeztem, hogy használod a funkciót, mert azt írtad, hogy nem is tudtad, hohy hiányzik ez a funkció a nyers droidból, de így már nem is kell."
Azt nem tudtam, hogy a vegytiszta Droid-ba nincs benne, mivel nem használok vegytiszta Droid-ot.
Ettől még tudom mit tud a telefonom, akkor is ha nem használom. Nem azért tudom, mert kikapcsoláskor az alábbi panel ugrik fel, hiszen a telefonom a megadott időben, este automatikusan kikapcsol és reggel, a megadott időben automatikusan bekapcsol, hanem azért, mert illik ismerni a mobilt és funkcióit, amit az ember vesz magának.
"Az ingerült választ nem értem, nem ellened irányult, egészen a most idézett kommentig nem derült ki a topikból, hogy neked is dzsunka kínaid van, ha rosszul esett akkor elnézést nem akartam a lelkedbe gázolni, de a válaszod alapján sajnos sikerült. Őszintén sajnálom."
Bocs, nem voltam ingerült, nem is szántam annak, csak a kapott stílusban válaszoltam. Egész pontosan tudod, hogy Kínai telefonokat használok, mivel minden nap látod a hozzászólásaim. Már csak azért is tudtad, mert kimondottan nekem címezted és elég egyértelmű a fogalmazás.
"Na akkor még azt magyarázd el azért, hogy miért fontos, hogy tudja ezt a funciót a telefonod, ha egyszer nem használod. Nekem nem fontos, hogy tudjon a készülékem egy olyan funkciót, amit nem használok..."
Nem mondtam sehol, hogy nekem ez fontos funkció.Akkor most mindent kiveséztünk, remélem nincs továbbra se harag.
-
Postas99
senior tag
Van némítás. Hangerő le 1* megnyomva, majd kiválasztod meddig legyen néma. 5.1-től biztos tudja a rendszer. Bár lehet csak a stock Droid. Mindenestre a Nexus 6-om tudta és a Motom is tudja. Lehet más verziót használsz? ( D brand?)
Sőt olyat is tud ha lefordítod akkor a néma üzemmód bekapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
Izzé
őstag
válasz
fordfairlane #110 üzenetére
De, 4.-én Pixel néven.
-
fordfairlane
veterán
Új Nexus telók nem jönnek?
-
no more
veterán
Lol, ez nincs benne alapból a Androidban?
-
ONEFREE
aktív tag
...
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
az lenne a breaking,ha lemerult akksival is tudna ebreszteni a telo.
akkor eljutnanak oda,ahova a nokia 1990-ben -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
aprokaroka87 #84 üzenetére
Vagy simán csak vegyél egy olyan telefont, amire vannak custom ROMok.
De mondok noob-friendly módszert: jópár ilyen app letölthető a Playről is.
Amúgy nem értem ezt a néma módos problémát, ott a Ne zavarjanak, ami gyakorlatilag a Néma mód 2.0.Justreboot leülhetsz, egyes.
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
Nexus 4-ben mindig is benne volt az ujra inditas opcio csak fokuszalni kellett a kameranak xD (tapasztalat... )
(#81) Plasticbomb
A stock android olyan mintha egy trabiba V8as blokkot raknal ott hardver ero is van de enny, fapad es pont a gyari rom reagalja le a piacot a leheto legszarabbul pl.: ujjlenyomat olvaso stb... igy nem nehez jo romot csinalni hogy semmi sincs benne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szinte hihetetlen, de a vegytiszta Androidból évek óta hiányzik ez a fontos lehetőség a bekapcsoló gomb hosszú lenyomása után.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...