- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Earl_Muttley
őstag
Természetesen elfogadnám. De ha tudnám hogy valakinek szar a helyzete (itt nem én, csak volt ilyenre példa) annak nem küldeném a pofájába hogy neked van a szakadt roncsod, nekem meg itt a vadiúj okostelóm nyenyenye! Sajnos a gyerek ilyen... És inkább az ilyenek zavarnak. Én még pl semmimmel se villogtam, pedig anno megtehettem, de az idők változnak.
Jó, az olcsón vett retro telefonjaimmal szoktam, de az inkább csak hecc.
Szerk.: A cuccaim 90%-áért megdolgoztam, ahogy a "zsebpénzemért" is megdolgozom. Kapok hetente ezret, a többi az már a saját szervizeléseimből, bizniszeimből kerül elő. És páran lenéznek emiatt. Nem tudom mennyire jogosan.
Bluerainbow: Elnézést a topicod szétoffolásért, ha ez annak számit.
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Biztos voltam benne,hogy meg lesz emlitve. Nem vagyok templom egere szinten , de gazdag sem vagyok. Ezt a konfigot 32 évesen ugy tudtam összehozni , hogy ebben benne van a családtagjaim házassági évfordulóra , születésnapomra és majd a karácsonyra megkuporgatott pénze + a régi konfigot eladtam + vállaltam délutáni munkát + összeszedtem minden létező vackot a házban és azzal piacolok hónapok óta. Hidd el csak én tudom mibe került az hogy új gépem van. Nem nyaraltunk (most sem) nem iszok , nem dohányzok , nincs más hobbim csak a játék. Azon kivűl pedig csak én tudom mennyit vaciláltam rajta hogy meg merjem-e tenni ezt a lépést? Mindig attól félek hogy ha valami komolyabbat veszek , megharagszik rám a Joisten vagy mi lesz ha hirtelen állás nélkül maradok stb... Van úgy (gyakran) hogy egy kg gyümölcsöt is sajnálok magamtól mert félek a holnaptól.
De nekem is vannak vágyaim , én is elcsábulok , mikor játszom , megfeledkezek az életről , magába szippant a táj és olyankor minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged