Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Earl_Muttley

őstag

válasz Jhonny06 #30 üzenetére

Természetesen elfogadnám. De ha tudnám hogy valakinek szar a helyzete (itt nem én, csak volt ilyenre példa) annak nem küldeném a pofájába hogy neked van a szakadt roncsod, nekem meg itt a vadiúj okostelóm nyenyenye! Sajnos a gyerek ilyen... És inkább az ilyenek zavarnak. Én még pl semmimmel se villogtam, pedig anno megtehettem, de az idők változnak.

Jó, az olcsón vett retro telefonjaimmal szoktam, de az inkább csak hecc. :)

Szerk.: A cuccaim 90%-áért megdolgoztam, ahogy a "zsebpénzemért" is megdolgozom. Kapok hetente ezret, a többi az már a saját szervizeléseimből, bizniszeimből kerül elő. És páran lenéznek emiatt. Nem tudom mennyire jogosan.

Bluerainbow: Elnézést a topicod szétoffolásért, ha ez annak számit.

• Earl_Muttley

őstag

válasz ZsZso #21 üzenetére

Először is: Isten éltessen Bluerainbow! :R (Szerkidő lejárt, mire be tudtam volna tenni az előzőbe)

Hát igen. De ha valaki felvág vele, mint egyik állitólagos "barátom", miközben tudja hogy nekem a normálisabb telefonom ajándékba jött.

Nagyon nehéz úgy hogy az ilyen emberek a képedbe lövik amijük van.

De már nem figyelek a külvilágra, az ismerősök meg szerencsére nem mind ilyenek

• Earl_Muttley

őstag

Akkor engedélyt kérnék megnyilni én is.

Nézzetek nyavalygós f.sznak nyugodtan, meg van engedve.

15 leszek március végén. Őseim külön, anyám egyedül nevel, nem a legjobban élünk, de nincs is nyomor. Cuccaimat innen-onnan szerzem, de mindenért magam dolgozok meg, adok el dolgokat. Lenéz mindenki amiatt hogy nem vagyunk sznobok, nem járok gyorskajáldákba stb. Apámmal a viszonyom borzalmas, azon kivül hogy néha 1-2 ezret vagy valamit a gyűjteménybe ad, nem törődik velem.

És nekem is szar látni hogy olyanok akik szart se tettek le az asztalra, 13-4 évesen Galaxy S2-vel járkálnak márkás ruhákban, otthon leülnek a 90-110 ezres gamer gép elé, miközben én a várost járom a bizniszek miatt, hogy valamikor lehessenek normálisabb cuccaim.

Igen van egy Dell E4200-am ami újkorában jó sok pénz volt, de belecsúszott a meghalt D630, az össz. pénzem + az E52 is.

Jogsi talán meglesz érettségi után, de a kocsit nem tudom hogy oldom meg majd. A suli helyett szivesebben dolgoznék.

Sztem ennyi, kérdezzetek ha kell valami, köszi a figyelmet.

Új hozzászólás Aktív témák