- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
én is az axát ajánlom a legkorrektebb bank. Elég sok ügyet intéztem velük, és csak egyszer voltam bent a fiókban ügyet intézni. (és nem, nem a számlanyitás volt az!)
kp-t én nem szoktam felvenni mert hogy minek? párszor előfordult, 4-5 éve vagyok náluk és tényleg csak a számlanyitási díj volt náluk, asszem 6K volt. már csak a kamatok ezt visszahozták... és nincs ilyen hülye megkötésük hogy ha jó sok pénz jön a számládra csak akkor nyalnak segget... szerintem MO-s fizetések még mindig nem tartanak ott hogy bárki élni tudjon a citis, raiffaisenes stb "nullás" szolgáltatással. (ahol teszem hozzá, ha egyszer elmarad a X ezres jóváírás azt is megbánod hogy megszülettél)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest