- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz ferke72 #29868 üzenetére
Közben megoldódott. nem tudom, mi volt a ludas, de egy normális töltőről ment. utána pedig egy Nokia külső akku felküldte 60%-ra. De nem tudom, mi lehetett vele. A csatlakozó jó, nem törtem ki, vigyázok rá, szeretem a telefont nagyon.
Mindenesetre most jó, de azért jól rámijesztett.Ha már baj volt vele, ezt is megkérdezem: Mostanában azt csinálta, hogy csináltam vele egy képet, és utána nem volt a galériában, csak kb 5 perc múlva. Valakinek volt ilyen gondja? Mikor jön már a hivatalos 10.3.1?
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
lezerpiramis
őstag
válasz ferke72 #29551 üzenetére
Nem a kijelző a gáz (a felbontás se nagyon érdekel, nekem a 320x240 is jó volt a 8520-as idejében ), hanem a készülék mérete. A Z10 ideális, Z30 volt nálam többször is, azt annyira nem szerettem a méret miatt. Bár lassan az 5 hüvelykes kijelző már mininek számít
Z3-at még sose próbáltam, nálam ezek mennek 1 nap: 4 email-fiók (1 push napi 40 levéllel kb., 1 30 percenként, 1 2 óránként, 1 pedig manuálisan szinkronizál), FB, LinkedIn, GTalk, BBM, napi néhány hívás, 1-2 sms, 2G lockon mindez, illetve napközben Wi-Fi-n van a teló (BT, GPS, NFC kikapcsolva). Így általában elmegy egy napot, csak hát vannak vidéki túrák + keményebb 24 órák, és akkor már necces a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
lezerpiramis
őstag
válasz ferke72 #29549 üzenetére
Kamera nem izgat, havonta egyszer kell, akkor is csak a villanyóra állását fényképezem le 4G se érdekes annyira.
Ami nem kóser, az az 1,2-es proci, a "csak" 1,5 GB RAM, a nem cserélhető akksi és a picit nagyobb kijelző (Z10 lenne méret szempontjából ideális), viszont a sokkal jobb üzemidő csábító... Mindegy, egyelőre marad a Z10.
-
válasz ferke72 #29164 üzenetére
Ahogyan asztali gépet sem monitorhoz vesz az ember, így úgy gondolom nem telefonhoz veszek routert.Főleg miután kidobtam érte egy kisebb összeget.
Még mindig gáznak érzem ezt az egészet. Minden normálisan működik ebben a háztartásban kivéve egy telefont.#aate
ezt most nem értem (több pontot sem,abból amit írtál). Remélem nem arra akarsz rámutatni, hogy a szolgáltatóval van a probléma, mert akkor nyomban hívom a Taigetosz-Kommandót.#druzil
Still nehéz ezt elhinni. Még mindig az a kérdésem, hogy ez, hogy lehetséges?
Már kérdeztem Blackberryéket is, de erre valamiért nem tudnak egy racionális válasszal sem szolgálni.B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
törölt tag
válasz ferke72 #16834 üzenetére
ha van egy aksid kölcsön, akkor kipróbálnám de sajnos mivel nem ahhoz a társadalmi réteghez tartozom aki csak úgy 7000 HUF-ért tud venni zsebből egy aksit...meg amúgy is, feleslegesen nem veszem meg...az ebay-ről meg főleg...inkább akkor a speedshop-tól, mert az garantáltan eredeti, az ebay meg eladja garantáltan hamist eredetiként
-
nagyúr
válasz ferke72 #11615 üzenetére
Szerintem ahogy írták, egyértelmű.. Le lett zárva. Ha kedves illető nem oldja fel, akkor az levélnehezék..
Inkább pénzt vissza előadás.. Sajnáljuk.
Stevve, ahogy látod ez most nem az. Szó sincs függetlenítésről. Kétlem, hogy "véletlenül lett" lezárva.
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Danny750
őstag
válasz ferke72 #11608 üzenetére
Sajnalatos, de minden olcsosagban van egy "kis" riziko...
Valszeg a teljes ara toredeke lett volna a keszulek..
Hidd el teljes aron is megeri minden foritjat
Gondolom nem az ut alatt lett letiltva. Probalj meg egyezsegre jutni az eladoval....[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-
nagyúr
válasz ferke72 #8361 üzenetére
Csókolom! Nekem 100-3 van. Ez origin Kanadai. Kiválóan megy. Semmi olyan akkugond, eldobálgatás stb nem fordul elő rajta, amivel sokkolt itt a közönség. Csak tekergetem a fejem miket hallok...
Az Amerikai 100-4es verziót ne vedd meg! Nem ezekre a freki kiosztásokra van engedélyezve. A telefon itt európában csak pislákol... Talán 3G-t sem tud.
Z10 képek: Általános dolgokra jó a kamera... Nem egy Pure View. Egy kis kattingatás itt, egy kis kattingatás ott és ennyi.
Majd dolgozniuk kell rajta, ha akarnak, máskülönben majd fizetős droid alkalmazás lesz erre gyógyszer.Én spec jobban örülnék gyári proginak. Valami ennél sokkal-sokkal jobbnak...
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest