- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
cseze
csendes tag
Hali!
Elindítod a kamera alkalmazást,majd fentről lehúzva belépsz a beállításokba és ott kikapcsolod a -Képek ellátása geocímkével-kapcsolót.
Az új OS-ben már meg tudod nézni a beállítások-alkalmazáskezelő-készülékfigyelés-akkumlátorhasználat alatt
hogy melyik alkalmazás fogyasztotta a legtöbb energiát.Nekem az éjszaka a helymeghatározásvolt ami 38%-ot is megevett,valszeg mert én is igenre nyomtam a kameránál.De majd meglátjuk.
-
vallas
őstag
Nálam is ez a helyzet, eddig éjszaka repcsi módban 1-2 %-t merült, este letettem a telót 99%-n az új softal, és reggelre 83% volt.
Csináltam egy akksi ki-bet, és most feltöltöm 100%-ig, és teszteljük, de lehet hétvégén wipe lesz....
Akkor Gomba tanácsára, még várunk .....
-
Horovic
aktív tag
Én is aktiváltam év végén a t-nél a Go!NetM mobilinternet csomagot 1000Ft/hó 100Mb, mert a flottás előfizumhoz nem engedélyezték a 690Ft-os Bis-t csak a 2190ft-os Bes-t ( ennyit nem akartam rá költeni)A mai napig nem működött a mobilnet ( pedig jól be van állítva az APN),ezért ma felhívtam a t-s ügyfélszolgálatot ahol azt mondták, hogy a Z10-esek nem működnek az általam fizetett mobilnet tarifával, csak a 2190Ft-os Bes-el. Közöltem vele ha ezt tudom akkor lehet hogy más készüléket választok és átverve érzem magam, mert az eladó tudta, hogy milyen készülékhez kellene a mobilnet. Felvettek egy jegyzőkönyvet az esetről amit állítólag kivizsgálnak. Agyrém ez az egész trémobil.
-
sasa134
addikt
ez azért van mert megadtad a saját ország/szolgáltató kódokat - nyilván azt találta amit OTA is lát a teló
add meg pl a román voda kódjait és látod egyből a 10.2-t
KraX
én biztos nem mennék vissza 10.1-re, a helyedben feltenném a 1055 leak OS-t. Sztem azzal van a legkevesebb gond a leak-ek közül. Tényleg, mit mond a hibára a szolgáltatód???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest