- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkri
tag
válasz #97246720 #18362 üzenetére
Én már feltoltam 1-2 órája. Vagány, de szerintem lassabb. Tudom ez nem végleges verzió mielőtt leosztanak itt páran... Én csak a tényeket mondom. Főleg az Androidos dolgokon látszik hogy ez kb. 40 %-kal lassabb... Az akkus dologról annyit, hogy egyenlőre úgy látom, hogy úgy fogy ahogy kell... Tehát nem irreálisan keveset fogyaszt aztán meg se só se beszéd kikapcsol, mert lemerült, hanem arányosan merül... De holnapig még várok vele... Utána persze megy vissza a hivatalos aktuális 10.2
-
bkri
tag
válasz osvatharon #18348 üzenetére
Én is Androidról jöttem...
Tapasztalatok:
Maga a rendszer valóban lényegesen stabilabb, soha semmilyen fagyás, megakadás nincs.
Az említett szoftverek közül a Hangouts-ot használom, tökéletesen megy.
Névjegyek, naptár, stb. gmailről frissül korrentül...
Ami igazából gáz az maga az ST100-1... Ott vannak kisebb-nagyobb
hardveres bajok, amibe én is belefutottam, gondolok itt az állandó aksi gondokkal, de bízom abban, hogy végre egy szoftver frissítéssel sikerül ezt orvosolni...Összefoglalva, maga rendszer miatt abszolút nem fogod megbánni, az tuti...
Nekem említettem, z10-em van, mondjuk a fényképezőgép része is fényévekkel
a kínai csoda 10-100 MPixeles telefonok előtt van...Üdv: BK
-
bkri
tag
válasz xperiasigi #18002 üzenetére
Szia.
És az eltelt 2-3 nap alatt mi történt? Mi változott? Hardver? Szoftver? Semmi?
Csak úgy jó lett?ÜDV: BK
-
bkri
tag
válasz eventus #17883 üzenetére
Már ne haragudj eventus! Tanulatlanul??? Pffff... Ti írogattok itt BUNKÓ módon 4-es IQ-t meg ilyenek. Holott én csak kérdeztem! Segítséget kértem! Ezt más helyen (annó még mindenféle Androidos, WP-s fórumokon) mindenféle FIKÁZÁS ÉS SÉRTEGETÉS nélkül lekezelték azzal, hogy lehetőség szerint segítettek... Ennyi... Ismeretlenül leminősíteni valakit... Na mind1. Sajnálom, hogy itt ezt kaptam...
-
bkri
tag
Köszönöm az összes SEGÍTŐ hozzászólást. Bepróbálkozom a szervizzel. (T) Majd lesz valami.. És már bocs, nem fikáztam a BB-t hisz azért jöttem erre, mert "kedveltem", csak írtam, hogy ez így nehéz (talpon maradni) hogy ilyen banális hibákkal adnak ki telefont. A saját oldalukon is van kismillió ilyen jellegű hozzászólás ami bizonyítja, hogy nem egyedi eset az enyém. Meg itt is olvastam azért pár emberkétől, hogy az aksi-dolog létezik. És nem fizikailag az akkuval van gond (rámértem) hanem a szoftverrel ami nem jól kommunikálja az adott aksi-állapotot.
Üdv: BK
-
bkri
tag
válasz California1 #17864 üzenetére
Teljesen jogos amit írtál... Sajnos nem fogtam kézbe a telefont mikor megvettem, futár hozta. Ennyi. Benyeltem... De én igazából arra lennék kíváncsi, hogy a BBLink-es szoftverrel hogyan lehet "javítani" ezt a rossz akku-állapot dolgot. Ugyanis elég zavaró hogy egyik pillanatban még azt írja 65% aztán ad egy hangot, kikapcsol és csak töltőre dugva lehet újra bekapcsolni. Ebből arra következtetek, hogy totálisan lemerült az aksi. A hangszóró dolog "annyira nem zavar", de ez az aksis dolog igen.
ÜDV: BK
-
bkri
tag
válasz lugosi #17858 üzenetére
Azt olvastam, hogy ez rengeteg felhasználónál (külföld) előfordult már... Gondolom vmi gagyi olcsó 1$-os hangszóró került bele... Ezt még csak bluetooth-headset-tel orvosolható is átmenetileg, de a 50-60%-nál való kikapcsolás és a HIBÁS adat az akkutól már kezd zavarni...
ÜDV: BK
-
bkri
tag
válasz turbulencia8 #17855 üzenetére
Sziasztok!
Én is egy boldog (?????!!!!!) Z10 tulaj lettem a napokban, de ez a pár nap egy rémálom volt eddig... Az csak egy dolog, hogy a készüléket úgy sikerült megvásárolnom, hogy a fülemnél lévő hangszóró recseg és érthetetlenül halk (tudtommal típus hiba) de eddig minden nap a napi használat vége előtt kikapcsol magától egy hang kíséretében és nem lehet visszakapcsolni, csak ha töltőre dugom. Gondolom ez a szokásos (!!!!!!!!!) hiba amit a z10-em tud produkálni, hogy nem helyesen jelenik meg az akku-állapota... Írtatok itt egy BBLink-es megoldást. Ez mit takar? Leírná nekem valaki RÉSZLETESEN? Előre is köszönöm!!!!
Legalább használni tudjam már a készülékem... Android platformról jöttem át, HATALMAS reményekkel, de eddig TOTÁLIS csalódás a BB. És ez az Ő hibájuk, azért valljuk meg őszintén. Mármint hogy itt tartanak a csőd közelében. Így nem lehet (ne) csinálni...
Még 1x köszönöm a segítő szándékú fórumozók javaslatait!Üdv: BK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Bemutatta első aktív zajszűrős fejhallgatóját a 1More
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest