- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sniper112
aktív tag
van már hivatalosan is kijött 10.3.2 es z10 re is a 858 is az de hogy itt mikor lesz azt nem tudom.
-
sniper112
aktív tag
válasz turbulencia8 #33703 üzenetére
vagy eleve a q10 is elég jó szerintem. classic drága árához képest.
-
sniper112
aktív tag
válasz l.sebestyen #33682 üzenetére
nekem van 9790 sem és az a legstabilabb 7.1 es de a 10 es azért többet tud már és nincsenek úgy korlávotzva a dolgok. de azt az os t is 5 évig fejlesztették az os 10 et két éve fejlesztik.
-
sniper112
aktív tag
Sajnos a t- mobile már csak ilyen. Egyébként a 3 és 4 g jobban szívja az aksit mivel nagyobb hálózatra csatlakozik. Meg sok helyen a mai napig nincsen 3 g nemhogy 4 g.
-
sniper112
aktív tag
a 2339 de én nekem stl100-1 nél a 858 jött be a legjobban.
szerintem felismeri csak már a driver telepítve van a windows 8.1 nál ott is be kéne állítani hogy windows drivert ne rakjon fel meg próbálj meg másik usbt esetleg safe mode megnézni hogy ott is úgy reagál e vagy a telefonon nincs be kapcsolva valami . lehet valami usb debugging be van kapcsolva vagy pl kártyaolvasóként van beállítva a telefon ezek is lehet bekavarnak szerintem egy gyári beállítás vissza után már jó lenne a dolog.
a sachesi könnyű használni a lényeg hogy rádugod a telefont majd beírod a search nél hogy 216 fentre lentre meg amelyik szolgáltatónál vagy és kiválasztod milyen a telefonod jelen esetben a stl100 -2
majd letöltöd az összes fájlt egy mappába . és utána az install füllnél ott pedig betallózod a mappát és már telepíti is majd vársz és újraindul a telefon és kész is.[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
szedd le a drivereket és a bb linket majd restart majd új rakd fel a bb linket és másik usbre dugd illetve az eszközkelőben állítsd be hogy a windows update ról ne szedjen le drivert.
windows 10 még annyira nem támogatott. lehet rendszergazda ként kéne futtatni és akkor nem lépne ki egyből. ha meg zöld be vann akkor akksi ki majd be és rendesen indul majd a telefon a zöld amikor megyen akkor bootloop ba kerül akkor lehet flashelni.
-
sniper112
aktív tag
én nem tudom mit gondoltok főleg aki vissza megy androidra hogy arra fognak kiadni valami frissítést hát nem nagyon max 1-2 biztonsági vagy szolgáltatói frissítést és talán nagyon jó esetben egy verziószámmal jobbat kap és kifújt . ez a OS 10 et már több mint 2 éve folyamatosan fejlesztik mint annó a OS 7 est , szóval én igenis a BB t tartom a legjobbnak os terén az hogy az elején gondolom olcsóbb is volt meg nem volt qualcoom os proci annyi amennyit gondoltak de amúgy meg nincs sok különbség mivel mind2 félével folyamatosan foglalkoznak optimalizálnak sajnos igen itt is ez a linuxos rendszert csak kevesen tesztelik és sok hiányossága van ezáltal de még mindig fejlesztik amúgy meg néz már meg a neten újonnan hogy ilyen tudású telefont ennyiért hol kapsz? okés a 2 magos proci már régebbi de 2gb ram van benne és 16 gb os tárhely alapból emellett 332 dpi felbontással. mert én néztem de ilyen árkategóriában nem találtam. Eleve androidosba nincs ilyen nagyobb kijelző és jobb proci van de ezen kivül 1gb ram és 8 gb rom és kifújt windows phone terén meg csak 5 " os tól indul és ott is az árak jóval drágábbak.
-
sniper112
aktív tag
-
sniper112
aktív tag
válasz l.sebestyen #33276 üzenetére
van leírás és az álltalában működik én nekem is igy volt.
[link]amúgy kapcsold ki a telefont vedd ki az akksit
majd akksi nélküld dugd rá a telefonod adatkábellal a számitógépre csak úgy nem máshogy kb fél óriág hagyd rajta
majd húzd le a kábelt rad be az akksit és töltsd fel 100% már amennyire engedi
és majd meritsd le teljesen játékokkal mindennel
és utána eljátszod megint ezeket a lépéseket és jó lesz én is igy csináltam azóta 0 % kapcsol ki a telefonom
stl100-1 es.
még annyit ir hogy félévente 3x elkell ezt játszani és az akksi kijelzés pontos marad.más téma a 2204 es szofttal nagyon jó az éllettartama a telefonnak viszont a guard nem mükszik hiába lépek be és mutatja hogy be van kapcsolva és jó utána mikor kilépek és vissza megint irja hoogy nem megy leállt .
már volt szoftver biztonsági törölve is.[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
Heló tudom hogy nem nagyon lehet ilyesmit írni de eladó volna egy BlackBerry z10 stl100-1 fehér színű t-mobile os nem rég cserélt garanciával minden papirjaival tartozékaival.
-
sniper112
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #33186 üzenetére
jól működik egyébként de még sok sok fejlesztés áll előtte úgy mint a 7 es verziónál is tény hogy próbálnak úgy fenn maradni hogy androidos appot is tudjál futtatni mivel az már meg van írva csak egy api kell hozzá és kezelje mivel mindenki androidot használ szinte de jó irányban mennek szerintem csak várni kell sajnos . amíg ezek dolgok összefonódnak. droidból meg sok van azért fagynak le indulnak újra lassulnak be abból csak amit a Google ad ki telefonokat érdemes venni mert arra jönnek rá frissítések másra nem nagyon. itt azért jó mert folyamatosan fejlesztik a bb -det akármelyiket is vetted.
[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
válasz California1 #33176 üzenetére
én felfrissítettem és ahogy a crackberryn is írták kevésbé merül le a telefon.
-
sniper112
aktív tag
Valószínűleg nem tudott elindulni rendesen miután ki fagyott.Töltsd le rakd fel a BlackBerry Link programot és ments ki amit tudsz és engedi utána jobb fent beállítások majd szoftver újra töltés vagy sachesi le töltöd és ott backup és ott search gomb legujabbat le töltöd. És jó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
sniper112
aktív tag
helo letöltöttem ezt amit linkeltetek fentebb a crackberry ről
Z10_10.3.02.0680_STL100-1
ezt az autoloadereset akkor csak exe re rákattoljak és dugjam rá a telefont és megcsinál mindent? illetve ez már wipe ol mindent?
előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Subaru topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Minden ami hőszivattyú
- Horgász topik
- EA Sports WRC '23
- Honlap bemutatók - mutasd meg, mid van!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest