- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MIFtIli
aktív tag
jó kis telefon, hogy folyamatosan mindenki a szoftver frissitessel/wipe-al/regi verzio visszatoltessel van elfoglalva
lehet hogy a 10.5 már jó lesz.. -
MIFtIli
aktív tag
válasz korpicschess #30776 üzenetére
Én sem találtam olyat de majdnem végig ment a kijelző. Viszont arra csak 11%ot ír ami teljesen jó érték.
-
MIFtIli
aktív tag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
MIFtIli
aktív tag
Impozáns helyen áll a Z10 a SAR toplistán
Nem túlzottan örülök ennek. -
MIFtIli
aktív tag
válasz Kolondrum #22937 üzenetére
Én egy ilyet használok és ***jó egyszerűen.
-
MIFtIli
aktív tag
Csak érdeklődés képpen: nálatok, a környezetetek, milyen véleménnyel van a Z10-ről?
Nagyon viccesnek találom, hogy mindenki lenézte nálam. Kb a baráti körben csak iphone egykét sony-s android, néha felbukkan egykét win phone és az egyetlen pozitív amit irigyelnek az csak annyi, hogy a youtube fut a háttérben. De maga a készülék kinézete se jött be eddig senkinek főleg ha a hátlapot meglátták és így kb "tejóisten". Én a Blackberry 8520 óta márkahű vagyok, 9300, 9900 és most z10 (stl100-2). Azóta is megvan mind.
Én imádom a rendszert és szerintem tele van jó ötlettel (10.3 eszméletlen jó lesz), de szerintem gáz, hogy appokat senki sem fejleszt. Szeretném, ha kicsit terjeszkednének európában.. de ilyen készülékekkel, mint pl a passport ez nem fog menni. Az egy jó eszköz új meg minden, de ha egy Z10-et nem tudnak hova tenni az emberek akkor azt? :/
Eddig egy ember dicsérte meg nagyon, egy 35 éves dán építész srác. Ő az egyetlen akinek bejött[ Szerkesztve ]
-
MIFtIli
aktív tag
Vettem egy új Z10 stl100-2-őt németországból ebayről. Zizeg a töltőcsatlakozó, nem tudom mi baja lehet. Amúgy jól működik, kicsit gyorsan merül, de ahogy olvastam ez normális. Elvileg van rá egy év hivatalos garancia, csak én Dániában vagyok itt pedig ez a cég nincsen jelen.
Visszaküldjem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Óra topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vivaldi (böngésző)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest