Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hsrasus

aktív tag

válasz sz.balazs.95 #33864 üzenetére

Értem, persze ilyen is van, hódolj neki még tudsz, mert attól tartok egyszer nálad is eljön az idő, hogy majd az egyszerűségre és a praktikumra fogsz törekedni. Ha teheted próbáld ki az összes op rendszert hátha valamelyikben megtalálod azt ami a legjobban fekszik neked.

Hogy mkor volt több hibás mobil (arányaiban), 15 éve vagy most, azt nem tudom, érdekes adat lenne, de biztos nem foglalkoznék ezzel fél évet, hogy publikálhassam ;]
    Az R320 egy érdekes teló volt, tudásban kenterbe verte az összes konkurenciát (és sztm szép is volt -mondjuk nekem mindig is a vékony telefonok jöttek be-), de amúgy piszok lassú volt. Elég vicces volt, pl h SMS írás közben hamarabb befejezted a gépelést, minthogy a kijelzőn láttad volna a szöveget.

Sztm sokan vannak itt akik elég sokmindenre használják a Z10-et, mondjuk én nem feltétlenül tartozok közéjük, de attól még vannak és bár nekik sem tökéletes, nem tartják vállalhatatlannak a készüléket. Értem én a fricskát (de azért nem mindig úgy adod elő, h értsem), de vannak akik egyáltalán nem, sőt biztos vannak akik tényleg csak ennyire használják a Z10-et. egyébként sztm azok valóban nagyon sokan vannak, akik továbbra is sms, telefon és fényképezésen kívül másra nem használják a készüléküket és mégsem képes ezen funkciókat problémamentesen ellátni. Mindannyian tudjuk, h ezen rendszer neve a betűvel kezdődik és ndroid-ra végződik. Ez ugyan nem volt szép most tőlem, mert minek ugye idekeverni más rendszert, csak ha már beszélgetünk erről az alapfunkciókról, akkor vegyük észre, h van olyan rendszer ami nem képes ennyit hibátlanul ellátni. sajnos ma már vagy valami ótvar sz@r mobilt veszel vagy okostelefont, nem nagyon van választási lehetőséged és ez sztm nem feltétlenül jó. személyes tapasztalatom, h mivel IT-ben dolgozom a rokonság mindig betalál a problámás droidos készülékeivel és mindig sajnálkozó tekintettel (persze közben boldogan, h nem szakad újabb nyűg a nyakamba) mondom, h nem értek hozzá, mert nekem BB-m van.

Sztm a BB10 az itt megfordult fórumtársak 99%-nak tetszik, csak aztán kb 50%-uk valamiért továbblépett. Viszont a 10.3.1 stabilitását érintően nem értek veled egyet. ez a verzió is ugyanolyan stabil mint bármelyik, (kivéve egy 10.2.valahanyas verziót, ami használhatatlan volt) amely eddig OTA jött (na jó természetesen fel lehetne állítani egy sorrendet, de pár százalék az eltérés). Ne keverjük össze azt, h vannak bugok az OS-ben, meg hogy nem stabil, mert a kettő nagyon nem ugyan az. Nekem legalábbis biztos nem.
    Amit én észrevettem, h az android runtime sokkal-sokkal-sokkal szarabb lett. (Csak egy játékkal szoktam néha játszani: Plants vs Zombies és az nem BB certificated alkalmazás, korábbansem volt az, viszont korábban vállalható idő alatt elindult, a frissítés óta viszont dög lassan indul, meríti a készüléket borzasztóan és egy kisebb hősugárzót csinál belőle.)

Az hogy mi lesz a BB devices üzletágával sztm egy olyan kérdés, amire ők sem tudnak válaszolni, már egy ideje. Az tisztán látszik, h még mindig nem éri meg nekik, szal vagy fel tudják pörgetni valamivel (Droidos BB-k?) az eladásokat, vagy teljesen kivonulnak a consumer piacról és csak megrendelésre dolgoznak, vagy le fogják húzni a rolót és csak a szoftver részlegre fognak fókuszálni. Akárhogyis, ez sztm a közeljövőben kiderül.

:D Azt gyanítom én egy másik korosztály vagyok, ami nem baj, de ebből is fakadóan a korombeli ismerősökkel gtalkon tartjuk a kapcsolatot, mert nekünk az volt a mai fiatalok messengere. Sajnálom az észlelt hibákat, de én biztos nem találkoztam vele. Mondjuk nekem eddig kb 2-szer volt, hogy ott beszélgettem csoportosan és nem észleltem a hibát. Amúgy az jutott eszembe, h az is lehet hogy lényeges, h az alkalmazást használod, vagy a HUB-ot. én gyakorlatilag mindenre a HUB-ot használom, ha már van, mert sztm nagyon jó dolog és sztm nekem ott ilyen nem fordult elő.

A Firefox, vagy az Ububtu az bétás, de a BB10 sztm nem az. Nem tökéletes és eléggé elpöcsörésznek azzal, h hivatalos frissítés formájában érkezzenek a fixek, dehát akkor se nevezném bétának.

Én pont fordítva látom a WP-nak vannak tök jópofa dolgai, de alapvetően koncepcionálisan a BB10 sztm sokkal előremutatóbb. De ezen nem veszünk össze, mert ugye mind tudjuk, h kinek a pap kinek a rabbi :P

sztm itt elég sokmindenkivel lehet normálisan beszélni, csak alapvetően nem egyforma az emberek ingerküszöbe, meg persze vannak fanok is...

Mindenestre ha úgy érzed a rendszer maga tetszik érdemes lehetne egy másik Z10-et (STL100-2!!) vagy eleve egy másik típust beszerezni és megnézni, h azoknál is találkozol-e hasonló gondokkal, mert ha igen, akkor ezt nem neked találták ki az biztos, ha meg nem akkor egyedi hiba volt. Ha meg lemondtál róla akkor esetleg próbáld ki a Sailfish-t, vagy az Ububtut :K

Amúgy mindenki tudja, h csak a jó társaság miatt jársz vissza :P

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák