Új hozzászólás Aktív témák

• hsrasus

aktív tag

kezdek kurvára ideges lenni. :W
    az addig hagyján, hogy merül mint a Titanic, sokkal jobban, mint 10.2-n korábban, (mostmár fél napot bír csak ki és ráadásul a processzorhasználat 90 akárhány százaléka rendszer, amiről ugye gőzöm sincs hogy mi.) fogta magát és eltüntette a facebook-ot a HUB-ból. nem mintha annyira ragaszkodnék hozzá, de sajnos az összes többi emailem hasonlót akart csinálni, ugyanis nem kaptam meg az emaileket. mondjuk azon fiókokat legalább nem tüntette el, simán csak miután megnéztem a beállításokban közölte nincs csatlakozás. mégis mitől? :Y viszont a legújabb heppjét egyszerűen nem bírom elviselni. már másodszor játsza el azt, hogy egy bizonyos számot eltüntet a híváslistából. minden nap szoktam hívni, akár napjában többször, de nincs elmentve, viszont akármeddig visszanézem a híváslistát sehol sincs a szám! legszívesebben a földhöz vágnám. elsőre még a restart után visszajött a teljes lista, most az sem segített. ez már egyáltalán nem vicces, munkához használom és ha képtelen ellátni az alap TELEFON feladatát rituálisan fogom megsemmisíteni. és nem, az nem megoldás, h wipe meg mittudom én, mert nekem arra nincs időm hogy elejéről lakjak be valamit, ha majd új telefont veszek akkor igen, de egy meglévőt nehogymár. komolyan mondom szánalom ez az egész :((

Új hozzászólás Aktív témák