-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
spawn21 #5101 üzenetére
Volt egy olyan 64-es kártyám, ami másik telefonban jól működött, a Sony Z3-ban meg minden boot után újra kellett formázni. Szóval lehetnek olyan esetek, amik nem jönnek össze egymással. Erre utal a driver keresése is.
Én is arra szavaznék, hogy formázd, utána nézd meg hogy működik-e. Ha igen, kapcsold ki a telefont, vedd ki a kártyát, indítsd el kártya nélkül. Kapcsold ki, tedd vissza a kártyát és indítsd el újra. Ha ilyenkor is működik, akkor azt mondanám rá, hogy működik most már. -
-
válasz
spawn21 #2845 üzenetére
Le kellett gugliznom, nem ismerem, az biztos, hogy nincs az amazon app store-ban sem fent.
Valakinek fel kéne tenni az APK-t, hogy megy e.
BBM-el videó telefonálok is nagyon jó kép és hangminőségben. Asszony otthon sütött én elmásztam fagyiért és mutatta mi kell.sasa134! A videó előbb készült mint ahogy megoldódott. A BB protect kavar be. Már jó. Igaz nekem elég vad, hogy egy olyan dolog miatt nem ment aminek semmi köze hozzá. Kb ez olyan mintha egy autó azért nem megy, mert pirosra van festve fehér helyet. Sajna lovagolok minden hibán, főleg PP-n, mert még a Z10 kis apróság volt árban, addig ez 100K feletti jószág és ha valami nem megy akkor bizony jogot formál az ára, hogy rába***k az asztalra.
Z10-en megettem a hibákat, jó egye fene. Itt az ára miatt nem tudom bocsi.Kapásból tudok párat ami régen nem volt csak 1779 alatt jött elő. Videózni és közzé tenni lusta vagyok. Fennakadok a részeltekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest