Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Videón a Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz depence #9626 üzenetére
Viber mint Szori fórumtárs is írja, van ( a fönt említett régebbi androidos verzió) , Whatsapp : kifejezetten jó a natív BlackBerry 10 OS re adaptált változat , amit sajnos elvileg le akart állítani a cég ( ami ugye a Facebook! ) de most mégis hosszabbította 2017 végéig. Mivel ez már a második fél éves hosszabbítás, lehet hogy végig megmarad a natív
Amúgy az androidos Whatsapp is simán fut, csak az nem integrált olyan mélyen a Hub -ba ( aki nem használt BlackBerry 10 OS Hub -ot, annak ez valószínűleg nem annyira fájó) . Az androidos Whatsapp üzenetet nem tudod elolvasni pl lezárt képernyőn, de maga hogy jött Whatsapp üzeneted, és hogy ki a feladó, azt ott is látod.
A Messenger -rel úgy tudom, vannak gondok, de azt én nem használok, így sajnos nem tudok részleteket.
[ Szerkesztve ]
"Vassal formálják a vasat, az egyik ember formálja a másikat" (Példabeszédek könyve)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz depence #9636 üzenetére
Gyenge alkalmazáskínálat, megszűnő vagy nem elérhető szolgáltatások, weboldalak bugos vagy nem-megjelenítése, gyengébb kamera, ujjlenyomat érzékelő hiánya, ioson megszokott szolgáltatások hiánya (iMessage, FaceTime, barátok). Hirtelen ennyi jut eszembe, mint iOS és bb10 felhasználónak.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz depence #9638 üzenetére
Néhány szolgáltatást / appot lehet (még?) mókolni régebbi androidos verzió felrakásával, de nekem pl se időm se kedvem nincs ehhez. Ha úgy jó neked a passport amit tud, akkor elégedett leszel vele, ha nem, akkor nem. Szerintem a gyári szolgáltatásokban gondolkodj elsősorban.
-
zolee0307
őstag
válasz depence #9640 üzenetére
Én navinak a navfree-t használom, ingyenes, offline, magyar nyelv is van benne, jól navigál és frissek a térképei (legalábbis a magyar). Fordító appnak a fancytran-t használom. Gmail kezelésére a beépített gyári email kliens tökéletes (imap, pop3 támogatás, nagyon jó). Youtubera fasttube-ot használom. A gyári fotószerkesztő is elmegy, de vannak ingyenes appok is. Viber chrome, messenger, bkk androidos appal megoldható szerintem, olvass vissza, hogy melyik a jó verziók.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz depence #9643 üzenetére
Here maps-et nem próbáltam, olyan nincs BB-re. A navfree natív app, direkt blackberry os-ra van írva, nincs portolva, ezért is próbáltam ki, aztán azóta is használom (van benne poi, google, forsqaure keresés is, ha azokban keresel, azokhoz is navigál). Elméletileg nem kell problémának lennie az eltérő verziók miatt, de fene se tudja. Az a baj az androidos appokkal, hogy vagy megy, vagy nem, lutri kicsit.
[ Szerkesztve ]
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
zolee0307
őstag
válasz depence #9645 üzenetére
Volt andoidom, egy Galaxy ACE képében, hát megutáltam, a napi app frissítések, a folyamatos app méret növekedés, tárhely gondok, illetve 1,5 év után valami lett az androiddal, mert a hívásindítás 1 percbe tellett, akadozott, stb., szinte hetente kellett resetelni. Lecseréltem egy BB Z10-re, most télen pedig passportra. Az ios nem szimpi, túlárazott divat telefon, a fogyasztói társadalom jelképe számomra (bocsi, ha valakit megsértek), az android meg nem jött be a Z10 után. Gondoltam a sailfish os-ra, de ott a telefonok a gyenge pont. Win mobile meg hát még jobban haldoklik. Szóval maradt a passport (egyedi, jól néz ki, senkinek nincs ilyen, maga az érintésérzékeny billentyűzet nagyon jól használható, nem is kell a kijelzőn sokszor tapizni). A BB OS kezelése (gesztusvezérlés), a HUB (egy helyen kezeled a hívásokat, emaileket, üzeneteket, mindent), meg maga rendszer, a kezelhetősége, úgy hogy van megfogott. Pl. mikor nézegettem a telókat nem tudtam a droidos telókat kezelni, annyira más, egyszerűbb a BB. Talán a win mobil áll kicsit hozzá közel. A passport akksija nekem olyan 3 napot kibír, pedig azért használom. Érdekes, hogy amikor Z10-em volt, akkor az erősebb hardverű androidos telót használó kollégám megjegyezte, hogy milyen gyors, gördülékeny a rendszer. Ez a passportnál ugyanúgy megmaradt. Az app kínálat szegényes, nehéz átállni iosról, droidról, de szerintem meg lehet találni az alternatívákat, én megvagyok vele. Hogy meddig bírja a rendszer, azt nem tudom, de már nem fogják fejleszteni. Én használom ameddig lehet, csak utána nem tudom mit fogok venni .
-
zolee0307
őstag
válasz depence #9688 üzenetére
A Navfree azt hiszem alapból házszámra sosem tudott keresni, csak ha a google-ös keresést használtad benne. Nekem engedi állítani a fizetős utakat.
-
zolee0307
őstag
válasz depence #9694 üzenetére
Passz, nem néztem még meg, de egy Balatoni utat, ami cirka 400 km volt, simán megoldott + plussz ott is használtam, nem tűnt fel, hogy sokat enne, pedig csak 500 mb az adatkeretem
-
Pavlo
aktív tag
válasz depence #10442 üzenetére
A rendszer futtat egy másik rendszert (ugye ez az android futtatókörnyezet) ami futtatja az alkalmazást. A kérdésesedre a válasz igen, eleve lassabban futtatja, erre jön még ráadásként az, hogy az emulált androidos környezet csak két processzormagot használ a négy helyett.
-
atoth
aktív tag
válasz depence #10438 üzenetére
A gyári böngésző használatától nálam garantáltan újraindul a PP. A Chrome használhatatlanul lasú. az Opera nálam is szaggat, megakad görgetés közben. A Firefox általánosságban használható, számomra elfogadható sebességgel megy, csak néha lefagy . Az Opera Mini-t szoktam még használni,
Azt nem rég vettem észre. hogy a Google Maps október vége óta már csak az 5-ös Androiddal kompatibiliis. A Waze-ből még megy a legújabb. Az OpenStreetMap-et próbáltam, de az el sem indul.
-
törölt tag
válasz depence #10485 üzenetére
Maximalisan egyet ertek.
Most is tokeletesen hasznalhato; ha valtanek, akkor uj HP Elite X3, semmi esetre sem android.
Ha nem lenne a ceges telo (sajnos andriodos, amit csak tovabb ront, hogy Westeles ), mar regen megrendeltem volna a HP-t a PP pedig tartalekos nyugalomanyba vonult volna.
De a ceges mellett, amivel ingyen telefonalok, mar tenyleg felesleges + netre, filmre ott a tablagep.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 7T 8/128gb kártyafüggetlen okostelefon "gleccserkék" / ÚJ AKKUVAL!!!
- Samsung Galaxy A53
- ÚJ Független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titanium Violet !! !! 1ÉV Samsung Jótállás
- ÚJ Független Samsung Galaxy S24 128GB !! !! 1ÉV Samsung Jótállás
- Szép Független Apple iPhone 14 Plus 128GB MidNight ! 1 Hó Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest