- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #6251 üzenetére
Hogy lehet OruxMapsen beállítani a turistautak.hu térképét?
Locusban alapból benne van, itt nem talalom.
-
válasz
turbulencia8 #6251 üzenetére
OruxMaps így nem találtam Passportra, van valami Vertical maps.... 4ejro.
-
tomee007007
addikt
válasz
turbulencia8 #6219 üzenetére
Az éjszakai mód paramétereit hol lehet testreszabni?
-
laci1892
őstag
válasz
turbulencia8 #6219 üzenetére
Érdekes, nálam nincs korlátozva az assistant s semmi panaszom nincs a sebességre. Talán akkor szokott nekem be lassulni, amikor egyszerre több App fut. Főleg youtube. De nem túl gyakori nálam. Legalább is PP -n
-
tomee007007
addikt
válasz
turbulencia8 #5888 üzenetére
Csak gsm-el merül ennyit, adatkapcsolat nélkül. Előtte is vodas kártya volt benne, azzal nem volt gond. Plusz repülőgép üzemmódban is ennyit merült. Csak akkor nem ha ez a sim nincs benne. Ezert kizartnak tartom a hálózatot...
-
savliget
tag
válasz
turbulencia8 #5846 üzenetére
Nagyon köszönöm!
-
válasz
turbulencia8 #5733 üzenetére
Sajnálom, ha így lesz
Sajnos egyet kell értsek azzal, amit a CB-n írt a kommentelő, aki azt írta, hogy nagyon nehéz a (jó) appokat megtalálni a worldben, sajnos messze nem tolja annyira a felhasználó képébe az appokat a world, mint a konkurens store-ok. Ott valahogy a ZS kategóriát sokkal jobban el tudom választani a releváns cuccoktól.
Sajnos várható és érezhető volt ez, csak az emberek nem akarták elhinni, meg reméltek. A vállalat számos jó döntése mellett sajnos számos hibát is elkövetett. Nem példálózni akarok, de egyszerűen nem fér a fejembe, hogy egy ilyen termék, amiről szinte csak szuperlatívuszokban tudok beszélni (hibái ellenére is) mint a Passport, hogy nem tarolta le a piacot.
Én arra vetek, hogy ugyanaz van a PP-vel, mint a world-del: szervezett marketing hiánya. Sajnos a jó bornak is kell a cégér.
-
válasz
turbulencia8 #5653 üzenetére
Maximálisan igaz, hogy a riasztó magas független ár (kint) be tudja csalogatni az ügyfeleket az előfizetési konstrukcióba.
Itthon sajnos a függőség legalább 2-3x-os árat hoz, ahogy kiszámítható, szerintem itthon ilyen kétséges. Tehát szerintem itthon nem lesz szolgáltatói. Így megint románia és szlovákok után fogunk kullogni.... -
válasz
turbulencia8 #5653 üzenetére
Ebben is van logika amit mondasz.
-
válasz
turbulencia8 #5644 üzenetére
Hát ha így csinálták, akkor ügyesek voltak. A régi userek jól bepipultak, simán elhiszem, hogy sokan így 'bosszúból' azért is meg fogják venni az os10-es verziót.
-
válasz
turbulencia8 #5642 üzenetére
Ez biztos? Jó hír lenne. Mintha a legutóbb azt írtátok volna, hogy nem lesz belőle más, csak androidos.
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #5638 üzenetére
Én sem értem a nyafit. Mindenki a magyar viszonyokból indul ki.. Én 49euroért hoztam haza a Passportot. Senkit nem izgat a független ár, mert a legtöbb ember nem így vesz telefont. A Priv is olyan előfizetői áron van o2 kártyával mint az S6 edge. Itt ilyen 10-20-30euros difik vannak, meg max annyi, hogy milyen csomagban tudod elhozni.
A másik, hogy teljesen más az értékesítési lánc külföldön, mint Mo-on. Itt nálunk is bemész egy Cyberportba,
Sparhandybe, Saturnba, Base-be (mint a CPW) stb stb és bármilyen gyári független telót kihozhatsz bármilyen szolgáltató előfizetésével. Gyakorlatilag mindegy,hogy valami 400 vagy 600 Euro a polcon, mert úgyis vagy 39 vagy 59 vagy mittomén 109 Eurót hagysz ott, a többi előfizetés.Amúgy a független árról azt gondolom, hogy egy telefon sem ér 800Eurót.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
turbulencia8 #5572 üzenetére
Nem aktiváltam. Nem használom. Azt hol találom?
Várnyú: Apa alszik vele.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #5399 üzenetére
Droidos programot nem akarok telefonra, ingyenest sem. BB telefonom mániám fizetni a programokért.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #5397 üzenetére
De miért kell egy új program a Mireo mellé? Váltsák le egy az egyben és aki fizetett anno a Mireoért, az ne legyen letojva.
-
eventus
veterán
válasz
turbulencia8 #5386 üzenetére
Csodás... Csak hiába fizettem a mireoban, miért nem kapom meg a Geniusban? Ha már ugyanaz.. Grrrr....
-
válasz
turbulencia8 #5391 üzenetére
Gyalog, bicajjal, meg görsível közlekedem, csak ki akartam próbálni.
Nem akar!Ennyi!
Nem értek egyet a dologgal, majd én eldœntöm, akarok-e vásárolni, vagy sem.
-
válasz
turbulencia8 #5379 üzenetére
Device id kilőve...
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #5386 üzenetére
Ez finoman szólva is gáz... vagy ez megszokott a navis világban?
Mindenesetre köszi, hogy megosztottad ezt az infót. -
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #5384 üzenetére
A Waze szerintem csak nagyvarosokban pontos
És főleg a nap közbeni, nagy forgalmú időszakban. Ez kb. így van.
De nekem leginkább erre is kell.
De hét végén, ill. hét közben pl akár az M7-en is (bár ritkán járok arra) nem volt még olyan, hogy ne jelzett volna előre és időben a szükséges dolgokról.
Nekem ez így tökéletesen megfelel. -
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #5382 üzenetére
Kérdés, hogy honnan vannak a forgalmi infók.
A WAZE-ban ugye maguk a felhasználók (is) küldik azokat.
Én is rendesen nyomkodom a jelentéseket forgalomról, lerobbant autóról, rendőrről, stb.....
És nagyon sokan WAZE-znak, így elég pontos. -
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #5376 üzenetére
Nekem pont az online volta miatt kell a WAZE.
Nem az eltévedés, hanem az útidő minimalizálása miatt használom.@Zsombe:
Készülékfigyelés, azon belül a Memória, és a kilőni kívánt appont hosszan nyomva előjön a Bezárás lehetősége. (Bizonyos rendszer dolgokat nem enged bezárni.) -
válasz
turbulencia8 #5376 üzenetére
Jó ez a Genius progi.
Leszedtem, nyitnám meg: fekete halál!Zsombe: megnyitod az alkalmazást és magára a progira klikk benn, ott kijönnek az adatai, és az alján ott a bezár, töröl gomb. Kivéve rendszer app...
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #5371 üzenetére
Az korrekt árnak tűnik azért.
-
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #5368 üzenetére
Ohh, értem, köszi.
Akkor nem ingyenes...vagy csak a trial az - gondolom. -
válasz
turbulencia8 #5365 üzenetére
Köszi a tippet, le is töröltem. Várom a fejleményeket, remélem így oké lesz.
Viberem szerencsére nincs és nem is lesz -
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #5364 üzenetére
Nem kéne, hogy az legyen. Lugosi is tapasztalt user...
Nem tudom akkor, tényleg. Pedig nekem vannak droidos appok is bőven - igaz, egyszerűbbek: menetrendek, booking.com, Spotify, aTorrent, Bandsintown, AutoCrop Scanner , Flights stb stb.
MÁS: vki próbálta már ezt a "Genius maps for BB10" offline/free navit? Jobb/rosszabb mint a Navfree?
-
válasz
turbulencia8 #5358 üzenetére
Semmilyet nem használok. Feltelepítve fel van a waze, de talán egy hónapja hogy el se indítottam. Esetleg töröljem? Csak azért van fent, hogy sose lehet tudni, hátha kell.
Sasa: a 10.3.1 az O2 volt sachesivel, most a 10.3.2 van fent, telekomos. Mind a kettőnél jelentkezett, az előzőnél a restart, ennél a bevitel megfagyása. Hozzáteszem ez az utóbbi persze jobb, amitől tartottam az az, hogy a zsebben restartol a telefon, hívnak és nem vagyok elérhető. Ennél sokkal kisebb gond ha hívnak, elérhető vagyok csak feloldani nem tudom egy restartig.
-
válasz
turbulencia8 #5275 üzenetére
Passport nagyon jó.
Klasszik, Leap gyenguszka...
Ez pedig baj.
Na mindegy! Majdcsak lesz valami.
A céges adatok nem lettek fényesek. -
lovace
aktív tag
válasz
turbulencia8 #5272 üzenetére
Szomorú, de igazad lehet. Nem rég adódott rá lehetőségem, hogy elkezdhessek vásárolni a BBW-ben és ami megéri alkalmazás nem sajnálnám rá a pénzt, de ha néhány hónapig használhatom hát akkor kétszer meg fogom gondolni, miért adok ki pénzt...
-
válasz
turbulencia8 #5272 üzenetére
Konkrétan így droidos telefon sem volt tervben, aztán lett...
-
válasz
turbulencia8 #5268 üzenetére
Jön márciusban a 10.3.3
Dolgoznak vele is.
Marad egyelőre. -
lovace
aktív tag
válasz
turbulencia8 #5268 üzenetére
Én azt nem értem, hogy az amazon helyett miért nem eleve a google play-t rakták rá fél éve. Egyetlen normális alkalmazás nincs ott és ráadásul tetű lassú is...
-
-igu-
veterán
válasz
turbulencia8 #5265 üzenetére
?
Indokold kérlek, miért nem érdemes a BB World-ből vásárolni! Mert ez így eléggé faszság. -
válasz
turbulencia8 #5000 üzenetére
Mit nálam mit mit bakker hol??
Nem látni?? Kósa László
Ennyire nem tűnik ki onnan a hsz?? -
Pastika
aktív tag
válasz
turbulencia8 #4943 üzenetére
Nem tervezem.. Classic kellene de PP sebességgel.. Megvárom a Venicet, addig maradok iPhoneon.
Hagel: Valóban bíztam benne, hogy megtudom szokni, de sajnos nem nekem való egy ekkora telefon.. Kicsit félek is a Venicetol is ebből a szempontból.. Valahogy 4'7 felett nekem már nem kénylemes az élet.. -
válasz
turbulencia8 #4891 üzenetére
72% volt a "Rendszer" procifoglalása a fagyi előtti 12 órában. Azt a 12 órát airplane-ben töltőn töltötte. Tök rejtély.
-
válasz
turbulencia8 #4840 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy a jelenlegi csodás 10%-os diszkont kód marad. Egyszerűen csökkenteni kell az árakat.
-
kekkola
senior tag
válasz
turbulencia8 #4592 üzenetére
A trialt használom, tesztelem, de a letölthető térképek után 2013 van írva, egy olyan naviért nem akarok adni 30 dollárt, amit elhanyagolnak. Most egy hetet voltam Szlovéniában, az Osmand egész jó volt, kivéve akkor ha kis településre mentünk... na az általában nem volt benne. Pl kranjska gora vagy ukanc, Magyarországra jövet is voltak gondok, pl Szegvár vagy somlóvásárhely sincs benne... szóval gondolkodom egy jó navin, fizetősön is. A Mireo eddig jó.
-
válasz
turbulencia8 #4497 üzenetére
Nem olyan vészes, de 120-al robogó vonatból igen szar a tájat fényképezni.
Mellesleg nem lehetetlen. Klasszik kamerával semmi baj, de a Camera++sokat segít mindenben.Ztíz makróban nagyon szép volt, a színes sem bántóak semelyiknél. A nokedli 808, mint nagyon nagy álmom, sajnos már nem lesz, pedig az hétköznapi témákra szuper lenne.
Alkalmazkodni kell a mobilhoz és sokat fotózni, akkor meg lesznek a határai.
Na majd a venisz valamit villant. -
válasz
Igen, simán lehet annyi, de olyan is lehet, hogy nem lesz fókusz. Sajnos maradtam már le képről miatta. Egy álló tárgyat kellett volna lefényképezni kn 20 cm-ről.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz
A kérdés nem hozzám lett intézve, az összehasonlítást majd megteszi hagel, de annyit el tudok mondani, hogy közeli tárgyaknál (makró) valóban kb. 3 mp nálam PP-nál az a folyamat, hogy szépen élesít az autofókusz, élesít, élesít, majd „intelligensen” gondol egyet, és ha lehet, még életlenebbre áll vissza, mint ahonnan indult. Na, ekkor exponál egy jóízűt, épp csak egy trollface nem jelenik meg a kijelzőn, hogy "PROBLEM?". S ezzel kb. az idegeimre megy. OS 10.3.1.2744.
Camera++ nevű külső alkalmazással egy fokkal jobb ez a dolog, de ott sem tökéletes. De már kínomban megvettem..
-
eduba
aktív tag
válasz
turbulencia8 #4371 üzenetére
Én droiddal használom most átmenetileg a blackberry.net apn-t a telekomnál és semmilyen hálózati problémát, akadást nem tapasztalok. 4G tokéletesen megy, bbm azonnal fogad-küld mindent.
Lehet hogy a BB oldalán van a hiba? -
válasz
turbulencia8 #4371 üzenetére
Teszteltem és a fő gond, hogy lassan kel életre illetve wifiről váltva mobnetre megszakad az egész. DE alapvetően szépen megy, sőt gyorsabb mint a vezetékes netünk.
-
válasz
turbulencia8 #4295 üzenetére
Nem nagyon szoktam tárcsázni, hanem ha engedi, akkor kontaktok... Most kellett számot hívni, olyan hangos volt, majd eldobtam a mobilt!
Komolyan a frászt hozta rám!
-
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #4295 üzenetére
Igen, de az már a macera kategória. Egyszerűbb lenne, ha megoldanák korrekt módon a dolgot.
-
válasz
turbulencia8 #4242 üzenetére
Nekem nem is kell 4G, amikor BBV mellett más is ment és nem akadt? Minek.
-
turbulencia8
őstag
válasz
turbulencia8 #4016 üzenetére
Megtaláltam közben, második lapon FN-nel elérhető, de ez akkor is egyre bénább.
-
válasz
turbulencia8 #3772 üzenetére
Igen, ez nekem is eszembe jutott. Nem elsősorban ezért, de nem lesz új BlackBerry ID, annyira nem fontos a BBM a másik telón.
-
Lall
veterán
válasz
turbulencia8 #3591 üzenetére
Elvileg a távolságérzékelőnek érzékelni kellene, hogy zsebben van, de ez nem mindig van így. Elég bugos, ki is kapcsoltam.
-
válasz
turbulencia8 #3283 üzenetére
Egy ilyen mobilt két kézzel illik használni.
Valaki szóljon már a "cégnek" hogy egy rendes helyesírás ellenőrzőt tegyenek már a mobilba. Magyarul nem tud, csak tippelget.. kikapcsoltam... idegesít! -
válasz
turbulencia8 #3260 üzenetére
Semmi ilyesmit nem tapasztalok passporton.
-
válasz
turbulencia8 #3263 üzenetére
Minden portolt app dolgoztatja a CPU-t. Jobban mint a gyári appok.
Más: Találtam egy hasznos droid appot. Nem tudom ti mennyire rendelgettek kintről. Én legutóbb már CPU-t is onnan hozattam és a tracking miatt feltettem a 17TRACK nevű appot. Nagyon szépen fut.
-
válasz
turbulencia8 #3263 üzenetére
A bbm semmit nem fogyaszt.
-
jacis
nagyúr
válasz
turbulencia8 #3260 üzenetére
Értem. Számomra ez azért új mert én eleve 10.3-al indítottam és már ott normálisan ment az amazonos app.
Bocs hogy értetlen voltam, de tényleg nem tudtam pontosan mi lehet vele a gond. -
jacis
nagyúr
válasz
turbulencia8 #3255 üzenetére
? Nem értelmezhető a kérdés!
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #3191 üzenetére
Nálam a Sports tracker nem dobálja a műholdakat, az a problémám, hogy fut passporton, csak nagyon ronda, szétesett a felület. a droidos verzió meg a google play servicest követeli folyton.
-
jagertibi
aktív tag
válasz
turbulencia8 #3159 üzenetére
Nekem is van mindkettő. Ugyanúgy kb 2mp és élesre áll a passport és a classic is.... persze mindkettőnek kell fény. A 6D-m középső fókuszpontja azért gyorsabb ....
-
válasz
Pontosan ahogy lali írja. 5 mp alatt egyáltalán nem talált fókuszt. Csak szerencsétlenkedett.
-
Lall
veterán
válasz
Classicom is van, sokkal lassabb. De nem is igazán az a baj, hogy lassú, hanem, hogy nem talál és folyamatosan próbálkozik, de csak nagyon ritkán jön össze neki.
-
V B A
aktív tag
válasz
turbulencia8 #3030 üzenetére
sztem kicsi a felbontás 720x720, nekem ez már q10-nél is kevés volt (egye android appoknak és honlapoknak ez már kevés)
majdnem olyan nehéz mint a passport
engem a hívásfelvevő gombok nem hiányoznak, inkább idegesített, hogy távol van a billentyűzet a képernyőtől
-
tom_87
tag
válasz
turbulencia8 #2197 üzenetére
Szerintem nem kicsi a Q10 kijelzoje az 1:1-es arany miatt (nyilván nem osszehasonlítható egy Passport-al). Én is sikeres úton haladok a hitterites útján: barátnőmnek vagy egy Z10-es, esetleg egy Z30-as telefont fogok venni (illetve magamnak is
.
A Q10-es telefonomat használom BES10-es szerverrel, munkahelyi telefonnak. Én napi illetve. napirend nézetben használom és ott tökéletesen megfelel az én igenyeimnek. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem tökéletes a latasom
.
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #1901 üzenetére
És ez nem is fog változni?
-
hito
nagyúr
válasz
turbulencia8 #1896 üzenetére
Hogy jön most ide a Blend?
Más: Camera++ alkalmazásban most vettem észre, hogy van manual záridő állítási lehetőség
Igaz, hogy a leghosszabb záridő 1/4, de hátha lesz ez még több is, mondjuk 1-2mp
-
ak76
senior tag
válasz
turbulencia8 #1710 üzenetére
Vaterán tucatszor jártuk ezt az utánvétes metódust,nagy értékű cuccokkal sem volt baj ha az ember olyantól vett akinek az értékelése makulátlan volt.
Itt ez nem áll fenn. -
boxfan
tag
válasz
turbulencia8 #1542 üzenetére
Nekem hibátlanul megy....
-
Coc@s
őstag
válasz
turbulencia8 #1542 üzenetére
Hm.
Sajnálnám.
Mert a 10.3.1-ben hiába van színes LED, de az szegényes a BUZZ-hoz képest. -
sasa134
addikt
válasz
turbulencia8 #1273 üzenetére
Ahogy Zozo írta: Snap. Nekem Z10-en az 1mobile meg az Amazon is merítette, le is töröltem őket. Passporton nincs semmi gond az Amazonnal. Snapet dobd fel!
-
icezozo
addikt
válasz
Amazonas app 10.3tol felfele van tervezve! a te baratod a Snap lehet!
-
jacis
nagyúr
válasz
Nálam nincs ilyen gond. Pedig van néhány amazonos alkalmazásom.
-
kbyte1024
veterán
válasz
turbulencia8 #182 üzenetére
Most miért?
én pisilek a nevetestol
gyurkikrisz jól nyomja na
-
válasz
turbulencia8 #111 üzenetére
Azért volt, h nem tudta hova nyúljon. Nem gyakran forgatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Renault, Dacia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Wii U
- Óra topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest