- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
eventus
veterán
Ott már vannak ilyen lehetőségek, de ami még mindig hiányzik az a "lefedettség jelző", mint a régi rendszeren. Ezt nem értem miért kellett kivenni? Na most a BeBuzz tudja ezt, nekem kell, hogy villogjon, lássam él, van adat/ hálózat. Sőt kéken is lehet, fekete telefonnal jól néz ki.
-
kárátékutyá
őstag
Nosz az esetem nem egyedi, a Z10 fórumban többen is jelezték, hogy ugyancsak lefagyott hívás közben, nem tudtak hívni...stb. Az androidos progik által okozott problémákat nem is kezdem el firtatni. Nos nem grafikont kínáltam neked, nem a kinek nagyobb/hosszabb volt a téma, hanem tényeket, amik (többek között) velem is megtörténtek. De kezd olyan érzésem lenni most már BB vonalon is, mintha apple idealisták sorait olvasnám. Kár...
-
kárátékutyá
őstag
Én 1 évig használtam a BB10 rendszert, 2db Z10 és 1db Q10 társaságában. Előtte a régi időkben is huzamosabb ideig használtam több BB készüléket. Ha nem stabil a rendszer tőle...akkor ott a kérdés, minek?
Nah nem károgok tovább, de azért kicsit durva, hogy a mostani androidos telefonom teljesen lag/bug/hibamentes, sosem kell újraindítani. Sebesség különbségről meg nem is beszélve. Továbbra is a legjobb OS a BB10, de bizonytalan egyenlőre számomra.
Az pedig hogy egy új passportal is problémák vannak, legyen már kicsit elgondolkoztató...legalább.
-
kárátékutyá
őstag
Intagram és Maps volt fent. Mind Z10-en és mind Q10-en 2-3 naponta nem lehetett megnyitni a fényképezőt, vagy inaktív lett az Instagram. Több alkalommal nem tudtam hívást kezdeményezni, és volt hogy fogadni sem, ebből 2 esetben nagyon - nagyon fontos lett volna, telefon engem így még cserben nem hagyott soha sem) Mindig gyári OS-t használtam, leak-ot csak 1x próba képpen, de nem volt bejövős. Fent említett problémákon csak az újra indítás segített. Hetente általában 1-2 alkalommal újra kellett indítanom a telefont, ami azért zárt forráskódnál dúrva.
Másik Passport topikban egy friss tulaj panaszkodott arról, hogy telefonálás közbeni kifagyott a Passport. Ez véleményem szerint megengedhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- E-roller topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest