- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koczó93
őstag
2hét használat után, kezdem jobban megszokni a passportot
Sikerült megszokni a kép arányt, nagyjából megszoktam a billentyűzetet (első qwerty-s telefonom) és a rendszert is. Eddig gyors, nem tapasztaltam lassulásokat, fagyást. Az aksival is elégedett vagyok nálam 2 napot gond nélkül elmegy. Egyszer produkált olyat hogy egy éjszaka alatt 25%ot esett az aku szint pedig a net is ki volt kapcsolva. Azóta ilyet nem tapasztaltam. Néha olyan előfordult hogy hiába volt bekapcsolva az adatszolgáltatás, a beállításokban csak "4g beszédhang" jelent meg, nem "4g beszédhang/adat".
Ilyennel találkozott már valaki?
Összességében elégedett vagyok a telefonnal, egyedi szvsz szép és különleges telefont birtoklunk
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged