Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Воланд
titán
-
kbyte1024
veterán
Azért arra kíváncsi lennék, hogy az a sok "szakértő " aki elmondta mennyire kaka,vagy szar a BlackBerry vagy a rendszer,azok mennyi BlackBerry -t nyomkodtak már meg? De lehet ezt egyszerűbben is. Mindenki szívesen cserelgeti, cserelgetne a telóját, ha megtehetné. Én is. De az azért elmond valamit hogy ez az egyetlen teló aminél nem érzek keztetest a cserére.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
ArthurMiller
senior tag
Nem sok szó esett a Blend-ről, ami nekem pl. nagyon bejött. Kb. 2 hete elhatároztam hogy megprobálok csak a telefonnal megoldani mindent. Persze annyi csalás van a dologban hogy a táskámban van egy 13 colos pengevékony könnyű notebook is. Márkát szándékosan nem írok Azon csak egy oprendszer és szövegszerkesztő, semmi más, de beállítás sem, pl. Email fiók, stb. Köszönhetően a blendnek, tökéletesen elvagyok azóta is a fentebbi elrendezésben. Igaz hogy kb 1 perc a kapcsolódás, de ezt követően teljesen stabil, mindent meg tudok oldani a telefonhoz kapcsolódva, úgy hogy minden tartalom azon van, ergo elég minden helyzetben hogy csak a készülék legyen nálam. Persze van benne egy 128 Gb kártya is. Ezt más rendszeren nem tudnám megtenni. És még van pár dolog amiben a BlackBerry rendkívül user friendly! Csak egy példa, az autóm az iPhone-t soha, az androidot csak időnként találta meg. A passportot azonnal, és azóta is hibátlanul, először pedig minden tel.számot, címet, navi adatot automatikusan le is töltött magának. És zenehallgatásnál azóta is előzékenyen megkérdez hogy a készülékről vagy a saját műsortárból szeretnék e hallgatni. És ezek csak apróságok, de nagyon megszokhatóak. Mellesleg a készülék atomstabil, akku nekem 2 napig megy.
-
eventus
veterán
válasz ArthurMiller #278 üzenetére
Sajnos a tesztben es hírként SEM kapott elég figyelmet..
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
jacis
nagyúr
Most én is a Blendre vagyok rákattanva nagyon.
Holnap már arról nyomatok é is mindentiPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
eventus
veterán
BlackBerry Blend [link]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
kekkola
senior tag
Milyen a Blend? Az a hír járja, hogy nem elég gyors (inkább lassúcska), igaz ez? Whatsapp, BBM, FB üzeneteket is tudod kezelni (gondolom mail, sms megy)? Én is eléggé várom már a Blendet.
O+8T
-
ArthurMiller
senior tag
Ha kapcsolódott akkor egyáltalán nem lassú. Persze függ a másik oldaltól is, gyenge tablettel, notival lehet hogy lassú. Nekem otthon, munkahelyen ac wifin gyors. A felsorolt dolgokat kezeli, gondolom a lényeg az lehet hogy natív, integrált alkalmazás legyen. A fb, whatsapp, BB az, mennek is. Mail, SMS nem kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
kekkola
senior tag
dehogynem, nekem ne mondd. Én mindent kipróbálok (kivéve a she-mail-t ) A passport nekem nagyon bejött először, aztán amikor a Q10em volt azt gondoltam nekem mégsem kell a fizikai bill., a virtuális nálam jobban bejön. Örültem is a Rio hírének. Aztán a hétvégén láttam egy turistánál egy passportot és újra lángra gyúlt bennem valami. Ez a touch-enable keyboard nem lehet rossz. (A Q10től szenvedtem, kicsi volt mindene ) Most Z3 van, az elég nagy.
ArthurMiller: Igen, gondolom amit képes integrálni a HUB, azt gondolom a Blend is tudja kezelni. Valszeg ez esetleges android portokkal-apk-kal nem lesz gördülékeny, de nem is számít nekem. Ha ezeket tudja az igen frankó lesz. Mac-ed van?
[ Szerkesztve ]
O+8T
-
icezozo
addikt
válasz ArthurMiller #287 üzenetére
lefrissitetted a Blendet? ( mert az update utan felgyorsul minden )
én macen,wines Pcn es tabon illetve iPadon probaltam. teljesen gordulekeny nincs akadas.
az tetszik mikozben csatlakoztatva van ,hivasjon es jelzi az adott keszuleken
igaz felvenni meg nem tudod de megy mar ra a fejleszteshttp://qwankido.hu/
-
icezozo
addikt
Ha valakit erdekel a Blend [link]
http://qwankido.hu/
-
radi8tor
MODERÁTOR
Térjetek vissza a topic témájához!
⭐ Stella
-
macskea
őstag
-
-
ArthurMiller
senior tag
Ezt most nem értem. Az a gond hogy egy BlackBerry telefonról szóló hír fórumában a készülékhez tartozó rendszerről és a szolgáltatásokról beszéltünk? Nem hiszem hogy ez lett volna a témától való eltérés.
-
macskea
őstag
Ezt nem tudom kinek szántad, de biztosan nem nekem. Amúgy a 'P9983 különösen feketében valami gyönyörű telefon, de sajnos rettenetes drága, hisz luxuscikknek is szánták. De többet nem írok, mert eltér a tudodmitől.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motoros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Automobilista 2
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest