Új hozzászólás Aktív témák
-
doorah
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1656 üzenetére
Koszonom. Hat.. Nem mondanam tok hulyenek magam a temaban de azert egy fokkal erthetobben erdekelne ez a valasz :$
-
doorah
csendes tag
Sziasztok! Na en pont temaba vago dologban kernek segitseget. Most szeretnem eladni a 8520asomat de regelve van BISre.. H lehet "korrektul torolni" rola?
-
doorah
csendes tag
Olyat lehet csinalni sztetek h van most egy 8520am tele adattal naptari bejegyzessel uzivel es h ha veszek egy 9780t ezeket vhogy at lehet tenni desktop softwerrel? Az joolenne..
Es am ajanljatok a valtast? Most nagyon ra vok kattanva a 9780asra *.*
Koszi -
doorah
csendes tag
ilyesmit akartam énis kérdezni mint az elöttem szóló
konkrétan h ha most nekem van bis regem a mobilomon de kikapcsolom akk a telefont ha eladom más tudja majd regisztrálni a saját címére mert mintha hallottam vna olyan rémhíreket h nem.. de az nem lenne jóó
-
doorah
csendes tag
sziasztok! végre előgizettem BISre t-mobilenál de lenne róla pár kérdésem..
1. 100 MB adatforgalmat tartalmaz ugyebár.. de mi van ha túllépem? vagy ez az alap internetcsomagtól függ amihez hozzárendeltem?
2. a facebook places.. annak nem léne elv működnie? 8520am vanegyenlőre ennyi
:$ kösziii
-
doorah
csendes tag
jaj meg még vmi :$ bocsi a sok kérdésért de ez most már kifejezetten kezd idegesíteni.. az a helyzet, h ugye van a profiloknál a beállított csengőhang.. azt beállítottam egy zeneszámra elmentettem minden profilnál az a csengőhang.. erre ha bárki hív a t-mobilos csengőhang szól, mert a telefonkönyvben meg az van minden személyhez hozzárendelve de nem akarom az összesen egyenként megváltoztatni mindig.. :S nektek nem volt ilyen?
-
doorah
csendes tag
sziasztok. 2 kérdésem lenne. az egyik h sztetek miért tűntek el a naptárbejegyzéseim? nemtom h mióta de nemrég néztem és majdnem mind eltűnt :\ lehet a biztonsági mentéstől? v mi lehet vissza lehet hozni? :\
a másik meg h énis feltettem a facebookot bis nélkül és megy tökjó
a kérdés h a places ezen a telón egyáltalán nem megy v csak bisel v csak béna vok?
jaj meg mégegy h a youtube nekem nem megy wifivel
nem tudjátok miért?
kösziköszi
-
doorah
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1091 üzenetére
éértem, akkor azt már megcsináltam
viszont nem értem igazán h miért tudok letölteni máris app wolrdről mikor még nincs is bisem..
azt olvastam csak azzal megy
-
doorah
csendes tag
még az app worldről szeretnék érdeklődni kicsit.. ti használjátok? hogy működik? fizetni kell érte? vagy csak megkell adni egy bankszámlaszámot és utánna az ingyenes alkalmazások is letölthetők?
-
doorah
csendes tag
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/tarifak/kedvezmenyek/uzenetkuldes/ibb hmm vagy sztek ez az?
-
doorah
csendes tag
sziasztok! nekem van egy 8520as készülékem like díjcsomaggal ami tartalmaz 50 MBos mobilnetet. mikor megvettem a telefont a srác a tmobileban mintha olyasmit mondott volna h ezzel az előfizetéssel csak +1000 ft lenne a BIS.. ez sztetek így van? azért kérdezem mer nem emlékszem pontosan :$
köszii -
doorah
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1042 üzenetére
hát csak sima kikapcs-bekapcs, de kérdésedtől eszembe jutott h az az igazi ha kiveszem aksit is :$ és így jó szóval köszönöm
-
doorah
csendes tag
sziasztok. vmiért nem megy kb 3-4 napja a net a telón nincs esetleg ötletetek miért?
van rajta webnwalk meg opera mini ált úgy használom őket h opera használja a mobilnetet webnwalk a wifit de most egyik se megy.. sokáig tölt aztán semmi :S pedig nem állítottam át semmit -
doorah
csendes tag
egyebkent a beépített facebook alkalmazásban bennevan a fb chat? : )
-
doorah
csendes tag
válasz
Damien. #1006 üzenetére
nekem nagyon tetszik jó gyors, nagyon jól testreszabható, a trackpadtől féltem de nagyon bejön, sztem ez a legjobb irányítás mind közül
jól is szól itthon már kipróbáltam saját fülessel, de az igazi próba majd a zajos busz lesz
de ezzel se lesz probléma
a facebook app nem megy csak bisel szal azt böngészőből használom de majd elő fogok fizetni bisre kicsit később..
szal nagyon bejön, ajánlomegyetlen dolog amit nem is értek h nem olvas pdf-t.. de ahhoz van elv app csak még nem találtam jót
-
doorah
csendes tag
válasz
szotyika77 #1004 üzenetére
köszi ez tényleg jó (: és eseteleg nem tudtok egy ingyenes pdf olvasót a telóra? :$
-
doorah
csendes tag
ma megvettem végre a telót ^^ nagyon örülök tetszik minden..
egyenlőre nincs bis, majd késöbb.. visz azt megkérdezném h akinek szintén nincs honnan szokott letölteni appeket? (: -
doorah
csendes tag
válasz
lezerpiramis #1000 üzenetére
köszi a választ! szóval akk csak előfizusra lehet.. mert most nézem h hülye vagyok, azt nem írtam h dominos vok és h arra lehet-e :$ pedig az lett volna a kérdés -.-"
-
doorah
csendes tag
sziasztok! az lenne a kérdásem h egy új kártyafüggetlen készülékere lehetséges lenne rakni BISt?
-
doorah
csendes tag
köszi a választ
még annyi kérdésem lenne h ha monjuk veszek egy ilyen telót angliában (függetlent) akk azt lehet vhogy magyarosítani? -
doorah
csendes tag
sziasztok.
a véleményetekre lennék kíváncsi. szóval szeretnék venni egy ilyen készüléket, már rengeteget olvasgattam róla, még sosem volt blackberrym...
nagyon tetszik ez a teló. én főleg zenehallgatásra, telefonálásra smsezésre, ritkán fényképezésre és ritkán wifizésre használnám. meg néhány hasznos alkalmazást raknék rá biztos
úgyérzem nem lenne szükségem BISre (vagy szerintetek igen?:$)
csak szeretnék egy jóminőségű, gyors, szép hangzású qwertys telefont. most samsung montem van és már nemszeretem.. ennél gondolom biztos jobb a berry nem?
szóval ti ajánlanátok nekem? vagy érdemes vagy jó választás arra amire használnám.. ilyesmi
remélem segítetek a döntésben, előre is köszi (:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged