- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
Olyan problémám van hogy nem tudok sehogy se netezni wifin.. Csatlakozik elvileg a routerre, mivel látja.. de csatlakozás után nem tölt be egy oldal sem, semmi.. mi lehet a gond?
-
stbtamas
aktív tag
Milyen jó alkalmazások vannak ingyen ami helyettesíti a yahoo messengert és a facebookot adatkapcsolattal (nem wifi) BIS nélkül?
-
stbtamas
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1595 üzenetére
Elsősorban telefonálás/sms, egyetem + munka miatt 2 e-mail cím folyamatos szinkronizálása, twitter/facebook alkalmanként. Na és persze az is lényeg hogy legalább 1 napig bírja ki az akksi ilyen körülmények között folyamatos 3G/Wifi kapcsolat mellett..
Nekem már van hűségem, csak ilyen BIS nincs..
-
stbtamas
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1593 üzenetére
Mondjuk ez így elég öngól.. mert nem sokan vannak akik csinálnak előfizetést egy olyan rendszerre amit még sose használtak és nem biztosak benne hogy jó lesz nekik és szeretni fogják. Csak azért pedig nem fogok 2 évig havi 5 eurot fizetni mert ki akartam próbálni a BB-t, főleg akkor ha 1 hónap után azt mondom hogy nem tetszik és váltok másra. Az előfizetést pedig fizethetem szépen tovább..
-
stbtamas
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1591 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ
Egyébként félek a BlackBerrytől.. de ha találok kiskaput és megtetszik a telefon, akkor később talán aktiválnám a BIS-t.. de így kezdetnek nem szeretném mert nem biztos hogy maradok a rendszernél.. -
stbtamas
aktív tag
Igen ám, csak azért itt az életszínvonal a béka segge alatt van, édesapám előfizetése is 14 euro, édesanyámé 3, így ez összesen elég sok havonta..
Valami kiskapu nincs hogy BIS nélkül is lehessen facebookozni/twitterezni/messengerezni mobilneten? Esetleg valami alkalmazások amihez ez nem szükséges?
-
stbtamas
aktív tag
válasz
lezerpiramis #1586 üzenetére
Akkor számomra felejtős a BB.. ígyis fizetek már 12.5 euro előfizetést. Ahogy nézem még kellene +5 euro/havonta akkor.
Köszönöm az infót! -
stbtamas
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni..
Barátnőm ma cserélte el a Galaxy Minijét egy 8520-as blackberryre.
Az a problémánk, hogy hiába kapcsolja be a mobilnetet, a facebook for blackberry nem akar elindulni, folyamatosan azt az üzenetet dobja fel hogy kapcsoljam be a wifit, vagy beszéljek a szolgáltatóval hogy jobb internetkapcsolatot biztosítson..
Böngészőből tökéletesen bejönnek az oldalak, csak ez a facebook kliens nem jó (mást mondjuk nem is néztem)Jövőhéten én is váltani akarok Galaxy Miniről 9300 Curve-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest