- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeko2
tag
válasz
encore22111 #312 üzenetére
Én is bízom benne, bár emlékezetem szerint sem a Skydrive, sem pedig a Google Drive kliense nem alkalmas a feltöltési sebesség szabályozására.
Sőt, az Apple ICloud sem.
10 Gigánál persze ez nemigen számít, egyszer feltolja az ember a cuccost, oszt jó napot, de én már 350 Gigánál járok. Itt azért már nem ártana egy ilyen opció. :-) -
Szeko2
tag
válasz
encore22111 #308 üzenetére
A Bitcasa faq-jában a Netbalancer nevű freeware programot ajánlják alkalmazásra, én is ezt használom.
Úgy tapasztaltam eddig, hogy a max. feltöltési sebesség 70%-ára érdemes állítani a programot... igaz, így "veszítesz" 30% időt, de mivel a program háttérben fut, és a netezési sebességbe így már nem kavar be, valamint legközelebb onnan folytatja ahol abbahagyta, ezért a 30% "veszteség" irreleváns.Egyébként a Bitcasa nálam 40/10 megabites internetnél elég "lassú", maximum 1 MegaByte/sec sebességgel tölt le, ezen még fixálhatnának a srácok egy kicsit (más cucc innen-onnan kb. 5 MegaByte/sec sebességgel jön).
Íme a Bitcasa faq-link:
https://support.bitcasa.com/entries/25359296-Using-NetBalancer-to-limit-Bitcasa-s-bandwidth-usage-on-WindowsRemélem, segítettem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest