- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Pontosan. Celszerszamokkal osszehasonlitani felesleges, en is ezek ellen keltem ki a fentebbi hozzaszolasaimban. Mas termek.
Nekem szimpatikus volt (bar draga), de miutan a tokrol ertesultem, eluszott minden szimpatia. Pont azert vennek ilyet, mert kenyelmes es praktikus hasznalni kvazi jo minoseg mellett, de a tok mindezt kukaba dobja. Marad a BOSE QC35-II egyelore.
-
törölt tag
Nem szeretem kimondottan a Latitude 5500 billentyűzetét sem, amit munkára használok, de nagyságrendekkel jobb, m,int bármelyik MB-é, amit próbáltam (Air és Pro13). Ha az Air-ről beszélünk, akkor az M1 chipig az is süvített eléggé, kb minden tesztben el is mondják, ahogy a melegedést és teljesítmény hiányát. Sajnos a Latitude-om is süvít már néha egy Teams meetingtől is, meg ott a coil whine, a pocsék kijelző. Sajnos manapság nagyon elmentek a designos vékonyítás felé és háttérbe szorult az ergonómia, minőségi perifériák. Az új Air tök jó gép amúgy, leszámítva a billentyűzetét és az OS-t (számomra).
-
törölt tag
Az alapján, hogy kipróbáltam a billentyűzetét. Nincs nyomáspontja, nem érzem mikor nyomok le egy billentyűt, olyan mintha egy vékony gumiréteggel bevont asztallapot nyomogatnék. Ennyi erővel lehetne full érintőfelület is, azon sem lenne sokkal kevesebb visszajelzés.
Illetve hát az M1 generációig a hűtése és teljesítménye is rossz volt, azt most úgy néz ki megoldották, ahogy képernyőből is jobbat kapott. -
Nyilván nem próbálta senki, de az ár, és az ismert vetélytársak miatt elég jó esély van rá, hogy rettentően túlárazták. Mint mondtam, valami baromi durvát kell villanatnia, hogy meg lehessen magyarázni azt a +100k-t árban. Többen felsorolták, hogy miket kapni ennyiért, kb mindegyik tudja azt amit a cikk is említ. Ebből már van amit le lehet vonni.
#46[CsuCsu]
Azért az M1 csak egy ARM chip, tényleg komoly, hogy milyen teljesítményt elérnek Apple gépeken, de azért nem ők találták fel a spanyol viaszt. Ettől függetlenül az M1 elismerésre méltó.Nokia - iPhone vonalhoz: Annyi a különbség hogy a Bose, Sennheiser, B&O ma is ott van a top gyártók között ha hangtechnikáról van szó. Nokia meg, hát, hagyjuk szegényt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest