- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Pontosan. Celszerszamokkal osszehasonlitani felesleges, en is ezek ellen keltem ki a fentebbi hozzaszolasaimban. Mas termek.
Nekem szimpatikus volt (bar draga), de miutan a tokrol ertesultem, eluszott minden szimpatia. Pont azert vennek ilyet, mert kenyelmes es praktikus hasznalni kvazi jo minoseg mellett, de a tok mindezt kukaba dobja. Marad a BOSE QC35-II egyelore.
-
[CsuCsu]
őstag
Ez a tok nem tudom minek kellett. Gondolom az arat is megnyomja, es idiotava teszi a hasznalatot.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
aujjobba #185 üzenetére
A DT 1990 Pro es az Apple is egy $500-as fules. Mikozben az Apple-be ezer dolgot beepitenek, a DT egy analog audiofil fules, kizarolag hangminosegre specializalva. Nyilvan nagy valoszinuseggel jobban szol, de cserebe egy csomo funkcio hianyzik belole. Ha Apple kihagyna az extrakat a hangminoseg valtoztatasa nelkul, szerintem abbol lenne egy $200 koruli fules. Mas kategoria, mint a DT.
Ettol fuggetlenul teljesen megallhatja a helyet, mivel a vezeteknelkuliseg, mikrofon, zajszures stb is igeny, nekem is szuksegem van ezekre. Mas termek, mas piacra. Nem erdemes hasonlitgatni oket.
-
[CsuCsu]
őstag
A funkcioinak megvan a toketelesen helyettesitheto termeke, de mi van ha en egyben akarom az osszes funkciot, mert gyakran valtogatok koztuk, es nincs szuksegem 3 fejhallgatora?
Peldaul en munka kozben hallgatok zenet, ha kezdodik a konferenciahivas racsatlakozom, megnezek egy videot esetleg. Nem gabalyodok bele a kabelbe, nem kell levegyem ha elmegyek egy pohar vizert. Utcan jol hasznalhato. Igen, mindegyik funkcioja kompromisszumos egy celiranyos termekhez kepest, de a sokoldalusag is onmagaban egy funkcio, es kenyelmes. Egyebkent van nekem egy HD800 + DAC rendszerem, amit irodaba nem fogok bevinni, es masfel oranal tobbet keptelen vagyok a fejemen turni. Szoval nem eppen az a botfulu alkat vagyok, de szamit a kenyelem es praktikussag, amiert hajlando vagyok fizetni.
Az aran lehet vitatkozni, valoban van rajta valoszinuleg egy Apple premium, de nem akkora, ha legalabbis a kozvetlen konkurenciat vesszuk, mint amekkoranak ez itt be van allitva. A termek minden bizonnyal jo lesz. Egyelore nem cserelem le a Bose QCII 35-t, mert annyival nem lesz jobb hogy ujat kelljen vegyek, de ha a Bose beadja a kulcsot (es munkaltato nem ad ujat), lehet elgondolkozok rajta a tesztek fuggvenyeben.
-
[CsuCsu]
őstag
En Bose QCII 35-t hasznalom napi kb 10 oraban, nem nehez es nem is zavaro. Tobb kollegam is hasonloan van. A Momentum Wireless meg ennel is konnyebb, mintha a fejeden se lenne.
Nekunk egyebkent az iroda biztosit zajszuros fejhallgatot, mivel az open planban neha nehez dolgozni a zaj miatt. Nekem mar irodam van, de mi is kapunk, mert megszoktuk es jo.
-
[CsuCsu]
őstag
Meg esetleg a jobb hangminoseg sem erdekel annyira, hogy bealdozzam a vezeteknelkuliseget es egy DAC dorongot cipeljek a zsebemben. Jelenleg egy Bose Quietcomfort II 35-m van, ceg vette, de kapcsolodasi problemai vannak es gagyi a mikrofon. Ennek ellenere van olyan kenyelmes es jo a zajszuro, hogy mindennapi hasznalatra, konferencia beszelgetesre, utcan stb a HD800-am helyett azt hasznalom. Ha az Apple termeke lepipalja a Bose-t, lehet valtani fogok.
#154 nbencee
Amit 35-bol kapsz wireless ANC fejest, az kb ipari hulladek kategoria, maradjunk annyiban. Ezekbol az ertelmesebbek 100-150k kozott mozognak. -
[CsuCsu]
őstag
válasz
-Faceless- #146 üzenetére
A virtualis terhangzas filmekhez van, es a jobb fuleseken megfelelo tamogatassal tenyleg jo elmenyt kepes adni. Zenehez felesleges, de nem is arra van kitalalva.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Gyurkeszd #134 üzenetére
Mi cegunknel a kezdo alkalmazottaknal az elso harom kiszamlazott ora behozza egy mezei Mac arat. Windows PC-vel dolgozunk, csak erzekeltetem, mennyire nem szamit rengeteg cegnel ha valami par szaz dollarral tobb vagy kevesebb. Ha jobb lenne szamunkra a user experience, akkor Mac lenne. De a munkankhoz Windows jobb. Egyebkent £3k-ba kerulo csucsmodell Thinkpad az alapfelszereltseg mind a kozel 1,000 alkalmazottnal.
-
[CsuCsu]
őstag
Patinas nem jelent semmit. Nokia is nagy patinas premium telefongyarto volt, aztan hol van most. Majd meglatjuk. Ha az Apple akar, akkor tud. Kerdes az, es ezert varom a tesztet, hogy akart-e.
Engem marhara nem erdekel mi mennyire patinas. Legyen jo a termek. Amugy sok high-end fules par eves start-up gyarto termeke.
#99 7Heads Drago
Meg nem tudjuk mit tud. Ezert varjuk a tesztet. Az ara pedig nem sok hetkoznapi utcai hasznalatra. Sok termek pont ott bukik meg, hogy jo a hangjuk meg mittudomen, de nehezkesek es kenyelmetlenek mindennapos hasznalatra. Sok embernek a kornyezetemben a cipoje kerul ennyibe... -
[CsuCsu]
őstag
válasz
Carbonado11 #66 üzenetére
Ha csak az arcedula szamit es nem a termek tulajdonsaga, akkor az egyetlen dolog ami elmondhato, hogy a jovedelmedhez kepest kerul sokba, mas nem.
-
[CsuCsu]
őstag
Igen, elkepzelheto. Szerintem is realis eselye van. De tudod elore? Nem. Ennek ellenere kijelento allitast tettel, mintha mar ismerned a termeket. Nem az Apple-t vedem itt, hanem kikelek az alap nelkuli kritika ellen. Airpods Pro helyzete pedig nem alap, masik termek. Majd ha lesz teszt, kiderul ez milyen.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
TheBikerider #53 üzenetére
Mi alapjan tularazott? Milyen termek tudja legalabb ugyanezt, olcsobban? Ja, hogy meg azt sem tudjuk, hogyan szol? Az arcedulan kivul mire alapozod a kijelentesedet? Varjuk meg a tesztet - lehet igazad lesz, lehet nem.
Az a DT770 se nem vezeteknelkuli, se nem zajszuros, szoval rossz osszehasonlitas. Mas termek, mas igenyekre. Az pedig, hogy te mennyit vagy hajlando kiadni erte, nem minositi a termeket. 230 ezerert meg nem is lehet valodi csucskategoriat vasarolni, ami valahol felmillional kezdodik (pl. Sennheiser HD820), plusz erosito.
#54 Reverend
Egyetertek, de ennyire mar nem akartam belebonyolodni. Ipari cikkek eseten, ahol kizarolag a nyers teljesitmeny szamit, egyebkent alkalmazhato hasonlo objektiv merce. -
[CsuCsu]
őstag
Egyetertek. En is keves eselyt latok ra egyebkent, hogy kimagasloan jobb legyen a felsoroltaknal. Amitol a szor all fel a hatamon, az a tesztek nelkuli csuklobol leszolas, ami egyes kommentekben tapasztalhato visszatero jelleggel hasonlo termekek bemutatasakor. Majd kiderul.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
TheBikerider #47 üzenetére
Es egyharmadaert a tudasa is ennyi azoknak a 'minosegi' fuleseknek? Ami ebben a ligaban jatszik, £350-nel kezdodik, ez pedig £550. A hangzasat nem ismerjuk.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
delta1017 #39 üzenetére
Az M1-gyel sem szamitott, hany eve vannak a PC chiptervezesi szegmensben Intel / AMD-hez kepest, vagy ugye a Nokia es az iPhone esete. Megvettek a Beats-et, ahol gondolom nem kutyauto mernokok vannak a termek pozicionalasa ellenere, es annyi tovabbi mernokot vesznek meg, amennyit akarnak. Egyebkent tobb high-end fejhallgato is par emberes projektkent indult. Szoval eloszor legyen kiprobalva, utana lehet itelkezni - egyebkent tokmindegy hany eve gyart ilyet a ceg, a teszt a lenyeg.
#35 devil-k
Mind a harom felsorolt erved szubjektiv, a sajat jovedelmed es igenyeid szerint behatarolva. Ezek alapjan nem lehet kijelenteni egy forumon, ahol minden embernek masok a korulmenyei, hogy ez egy barokkosan draga termek... Egyetlen objektiv merce letezik: letezik-e legalabb ilyen jo termek olcsobban, vagy szigoruan jobb termek ugyanennyiert. Ha igen, akkor tul van arazva.Ez olyan, mintha en azt mondanam, hogy egy Airbus A320neo utasszallito repulogep barokkosan tul van arazva, mivel sokba kerul a jovedelmemhez kepest es nincsen ra szuksegem. Azert erzed, hogy ennek nem sok ertelme van?
-
[CsuCsu]
őstag
Majd a hangzas es egyeb tulajdonsagok alapjan illene eldontenti, nevetseges-e ez az ar. Es tegyuk hozza, hogy ez egy aktiv zajszuros, vezeteknelkuli fejhallgato, amik alapbol nem olcsoak mar ha az ember ertelmes minosegut akar. A Bose 700 £400, a Sennheiser Momentum 3 Wireless pedig £350 - a viszonyitasi alap itt kezdodik. Az Apple £550, szoval olyan oriasi kulonbseg arban nincsen - majd kiderul, tud-e £200-tal tobbet. Szerintem nem fog tudni, de elkepzelheto, hogy valamennyivel jobb lesz az emlitetteknel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Gyúrósok ide!
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Energiaital topic
- RAM topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest