- Íme az új Android Auto!
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
50komment utan is csak a hulyeseg, "hallgasd meg mielott fikazod be-be-be" meg a tobbi szerecsenmosdatas.
De az, hogy negyedmillaert csak AAC tomoritest tud😂😂 meg 100ert is vicc lenne, az meg hogy jack tamogatas sincs rateszi az i-re a pontot. Konkurencianal meg ott figyel az LDAC kodektamogatas... oooops. Az olyan cringe dolgokat, minthogy a tok mindent ved, csak a serulekeny pantot nem, nem is kommentalnam.
Nem veletlen,hogy apple-user tech csatornak is csak rohognek ezen az ormotlan vackon es a sarba tiportak. Barmennyire vedik a fanok, a tenyek nem valtoznak.😄 -
aujjobba
addikt
válasz
[CsuCsu] #184 üzenetére
Te azt mondod minden bizonnyal, a másik azt írja egészen biztos benne, a harmadik szerint eleve nem lehet jó a hangminősége, mindezt úgy, hogy egyikőtök se hallotta tesztelte.
Számomra is méregdrága a cucc, sose vennék ilyet, de ha a kategóriájában megállja a helyét netán jobb is bizonyos szempontból, akkor indokolt lehet az ára. -
Gyurkeszd
csendes újonc
válasz
[CsuCsu] #135 üzenetére
Ilyen környezetben a legkisebb költség az alkalmazott gépe. A központi dolgok (adattárolás, vírus irtás, authentikáció stb) amik igazán a drágák. MAC gépek illesztés egy korábbi Windows rendszerhez nem könnyű feladat.
Egy cég azért nem nagyon akar más rendszerre áttérni mert az sok száz millió egy ekkora méretű cégnél.
Sok fajta gépet használtam és illesztettem nagy vállalati környezetbe. A központi kezelés még mindig a Windows rendszerrel a legkönnyebb és a legkevesebb idő ráfordítás. Idő még pénz. Egy ilyen vállalat vezetőjét rávenni egy ekkora kiadásra, csak a felhasználói élmény miatt.... ..
Én Dell gépeket használok és nem tapasztaltam hátrányt vagy rosszabb felhasználói élményt mint MAC-nél, pedig IT-ban dolgozók. -
Nem vagyok egy headphone expert, de sztem rátapintottál a lényegre - az audiofil cucc a tudomány jelen állása szerint:
- nem vezetékmentes,
- nem zajszűrő.
Úgy látom, hogy az Apple itt egy értelmezhetetlen kategóriát (vagy elvárást) próbál teremteni: audiofil hangzás vezetékmentesen, zajszűréssel. Mindez high-end körítéssel / minőségben indokolhatná az árát, de ilyen állat egyelőre nem ismert... még 1x, nem vagyok expert, nyilván cáfoljátok, ha nem így van.Ezzel együtt hatalmas piaci sikert várok, hisz Apple.
Edit: a különféle virtuális hangzási bullshiteket nem minősítem - nem kétlem, hogy a mozgásérzékelőkkel mindenféle futurisztikus "immersion" effekteket lehet megvalósítani binaural alapokon - az én old school felfogásom szerint ezeknek az audio minőséghez nincs köze, de lehet, hogy egy fiatalabb generáció már máshogy éli meg a zenei élményt...
-
*Mukeey*
addikt
Ismerem a kedvelt típusokat. Abból indulok ki, hogy az airpods pro árában miket lehet venni agybadugósakból. Na ha így viszonyítok, akkor ez is duplájára lesz árazva az értékének kb.
235k-ért óriásit kell villantani, hogy mondjuk a Sony wh1000xm4-et lenyomja. Az pedig 300$ alatt van...
De lepjenek meg, legyen olyan, hogy leszabja a fejem meg eláll a lélegzetem. -
vicze
félisten
"Megvettek a Beats-et, ahol gondolom nem kutyauto mernokok vannak"
Jól gondolod nem azok vannak.
A Beats konkrétan a Monsterrel gyártatta a termékeit, majd a HTC felvásárlása után Kínába ment az egész. Monster beperelte őket szabadalmak ellopása miatt mellesleg... Majd átkerült Apple-höz. Beats egy marketing cég, semmi közük az audióhoz, egész konkrétan... -
Reverend
tag
Alapvetően egyetérünk, de egy dologgal hadd egészítsem ki (szerintem): "Egyetlen objektiv merce letezik: letezik-e legalabb ilyen jo termek olcsobban, vagy szigoruan jobb termek ugyanennyiert." Véleményem szerint ez a mérce sem objektív, ami abból fakad, hogy a "jó" fogalom már eleve szubjektív (szép színe van <=> jó basszusa <=> kényelmes, kinek mitől jó) . Tehát a meghatározás egésze is szubjektív. Nyilván van valahol egy objektív szint amit lehet akár közmegegyezésesen jó ár/érték arányúnak tekinteni, de igazából egyetlen ember sem lesz, aki abba az értékelésbe pontosan beleillik a tesztelőt leszámítva.
-
Ez egy túlárazott cucc.
Csak mert Apple, 100ezer ft plusz jelent legalább...
Szerintem...
230 ezer ft egy fejhallgatóért? Annyit nem tudhat, amitől ezt az árat kiadnám érte.... kizárt.
Stúdió fejhallgatóm volt évekig, Beyerdynamic DT770
Brutál minőségi hangzása volt. Mérföldekkel olcsóbban.
Nekem az bőven elég....
Ez egy divat termék számomra.
Persze viszik majd, mint a cukrot, de én nem leszek köztük. -
Reverend
tag
És akkor tegyük hozzá példának a Sennheiser IE 800-at, vagy számtalan AKG és Beyerdynamic fülest ebben az árkategóriában, hogy a high-end gyártókat ne is említsem. Nyilván: ha kiderül, hogy hozzájuk képest kutyaütő a cucc, na, akkor mehet a fika vastagon, persze. De így megelőlegezni az utálatot elég szűklátókörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Silverstone st1200-pts tépegység
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium