Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
emvy
félisten
válasz
#16820480 #253 üzenetére
> Ha fogsz egy adott DA chipet és beforrasztod különböző eszközökbe, akkor tök más hangzása lehet
Ertem, hogy a piac tele van rosszul megtervezett eszkozokkel. (Ha 'tok mas' hangzasa van ket DA-nak, akkor a ketto kozul legalabb egy sulyosan hibas.) De itt tenyleg befejeztem.
-
nord_
veterán
válasz
#16820480 #190 üzenetére
Értem, köszi.
En ugyan másként gondolom, de nem akarok sokat offolni.-> A külföldön már elterjedt “BYOD” lelkes híve lettem, amikor a covid miatt lehetőségem nyílt a céges Lenovo helyett a saját laptop használatára. Franc se akarja hallgatni egy műanyagcsoda sivítását, amikor csak rá akarok nézni egy egyszerű CAD-fájlra...
-
nbencee
tag
válasz
#16820480 #171 üzenetére
Igazad van, amúgy a high-end-et és az audiophile szavakat nem kellett volna használni, mert mint minden hobbi, ennek is bőven sokmilliós a vége. Sokkal inkább arra szerettem volna rávilágítani, hogy ennyi pénzből elképesztő jó fejhallgató+DAC+AMP rendszert össze lehet rakni, olyan hangban részletességben, és minőségben amire mostani tudásunk szerint a wireless még nem képes úgy, mint a vezetékes vonalon. Ezt az egész AirPods Max terméket továbbra azért piszkálom, mert úgy érzem, bárki bármilyen indokkal venné meg, olyan mintha saját magadat köpné szembe, mert mindegyik funkciójának megvan egy már létező közgazdasági szóval élve tökéletesen helyettesítő terméke (pl. jó hangot akarsz, konferenciahívásokra akarsz fejhallgatót, TV-t nézni, stb.) Így nem értem kinek van pozícionálva, vagy kinek jó ez ennyi pénzért - továbbra is az egyetlen ""
racionális""érvem, hogy valaki azért vegye, mert rajtva van az alma, és menő. -
Juhaszatti
addikt
válasz
#16820480 #50 üzenetére
"Beyer fülest nem is gyárt (illetve pár éve, amikor utoljára néztem, akkor nem gyártott, csak egy kínai cég termékeit címkézték át)."
Ez az infó nekem új. Akkor a Beyerdinamic Byron BT szériája is ilyen átcímkézés? Csak mert hangzásban kifejezetten csalódás volt sajnos. De annyira, hogy elengedtem a BT kényelmét is, és szívesebben használtam a telefonomonhoz kapott vezetékes AKG-t.
-
tovgab
aktív tag
válasz
#16820480 #133 üzenetére
Nekem is itt akadt meg a szemem. Nyilván a high end-be beletartoznak a leg-leg-leg cuccok is több misiért, az persze hogy nem ez a kategória.
De ha mobil vonalon maradunk, akkor egy DAC/AMP (Lotoo Paw S1 (70.000 Ft) / FiiO BTR5 (45.000 Ft) / Audioquest Dragonfly Cobalt (70.000 Ft) + Sennheiser HD-600 (110.000 Ft) ahol a telefonod a forrás (mondjuk Tidal-lal), az megáll 155-180 ezer forintból és körberöhögi az Airpods Max-ot hangminőségben.
Persze ez tipikusan almát-körtével esete, de csak ha a hangminőség számít, akkor vitathatatlan.
Ha maradunk a wireless / prémium vonalon, akkor is van alternatíva. Egy Dali IO6-ot, vagy egy B&W PX7-et bármikor mellé lehet tenni egy ilyen Apple fejhallgatónak és tuti, hogy nem fog szégyent vallani.
És most nem fikázni akarom a Max-ot, vagy azt mondani, hogy nem szól jól, csak annyit, hogy mindezért kicsit sokat kérnek... -
moleculez
veterán
válasz
#16820480 #133 üzenetére
Tapasztalt öreg róka vagy itt, azért ezt: "hát amíg beállítgattam a dolgokat ezen a tableten, addig eldőlt, hogy biztosan nem veszek, mert kitépem az összes hajam, ha napi szinten kellene használni" kifejtenéd, mi okozott nehézséget? Komolyan kérdem, mert pont tegnap vette át unokatesóm a i12-jét, ~10 év android után (afféle i-haterként), és 2 kérdés miatt írt rám, azóta is szerelmes az iOS-be.
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic