Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor 90 - modellalkat
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
heinci
tag
válasz
andrisbandi #1117 üzenetére
Masfel oraja kikeltem az agybol, mar a zuhanyon es a reggelin is tul voltam.
-
heinci
tag
Ma reggel 6-kor keltem, brahibol a Toolsban be volt allitva okos ebresztes 07:00-07:30 koze. 07:23-kor kezdett el ebreszteni. Csaknem masfel oraja fent voltam mar. Felejsetek el ezt az okosebresztes dolgot, kamu.
-
heinci
tag
Ha a Mi Band Tools progiról van szó, akkor az "Ignore Non-Clearable" opciót kapcsold ki az adott beállítás alatt, és akkor jól fogja megjeleníteni az ikont az adott kontakthoz tartozó értesítés esetén. Nálam legalábbis ez megoldotta a problémát.
Egyébként 1 hete vagyok egy ilyen kütyü tulajdonosa, és nekem is azok a tapasztalataim, mint az előttem szóloknak: karlendítéses kijelző aktiválást inkább kikapcsoltam, mert általában nem veszi észre, viszont amikor meg nem lendítem, van, hogy bekapcsol.
Okos ébresztés meg a legutóbbi fw frissítés előtt mintha működött volna, de akkor is a célidőpont előtt 3 perccel kezdett el rezegni, holott már 20 perce fent voltam, most meg az új fw-el már nincs is előébresztés, percre pontosan rezgett. Szóval szerintem ez a funkció nem működik.Egyébként helyén kell kezelni ezt a kütyüt, ezért az árért egész okos kiegészítő adott keretek között, világmegváltást várni tőle viszont butaság. Komolyabb dolgokra majd talán ott lesz a Pebble Time 2, de az nyilván jóval drágább lesz.
Egyébként akik úszás közben is használják, nem zavaró, hogy a víz folyamatosan bekapcsolja a kijelzőt?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi OLED kijelzővel dobta fel aktivitásmérő karperecét, az ár maradt arcpirítóan kedvező, az üzemidő pedig állítólag 20 napos.
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest